Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Skroz lud kolač od jabuka :) 2.11.2012 16:20:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Sad sam pravila opet...ali sam stavila 300g višanja, 300g kupina i 400g jabuka, plus suvo grožđe. Osim koštica iz kupina, savršen je i ovako
|
|
|
|
RE: Skroz lud kolač od jabuka :) 2.11.2012 16:25:04
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nedjo u koji pleh stavljas sastojke? Prosli put sam se zeznula sa velicinom pleha i bas mi je ispao tanak kolac.
|
|
|
|
RE: Skroz lud kolač od jabuka :) 2.11.2012 16:37:25
|
|
|
|
Anoniman
|
U manju đuveč tepsiju, dugačka je otprilike kao velika sveska, i malo uža od sveske (al sam ti objasnila )
|
|
|
|
RE: Skroz lud kolač od jabuka :) 2.11.2012 16:39:11
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
To je onaj pleh sto je Olga nekom pokazala u finger food Mislim da na takav mislis. Ispravka ti si pokazala PoisonEve. Klik
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 2.11.2012 16:41:02 >
|
|
|
|
RE: Skroz lud kolač od jabuka :) 2.11.2012 16:41:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Ima velika đuveč tepsija, ona je skoro duplo veća od male, sad ću negde da iskopam sliku
|
|
|
|
RE: Skroz lud kolač od jabuka :) 2.11.2012 16:44:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo vakva, samo ima ta manja i veća
|
|
|
|
RE: Skroz lud kolač od jabuka :) 2.11.2012 16:45:19
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Takvu bas imam samo zeleni detalj.
|
|
|
|
RE: Skroz lud kolač od jabuka :) 2.11.2012 16:49:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Vidiš kako znam
|
|
|
|
RE: Skroz lud kolač od jabuka :) 2.11.2012 20:05:52
|
|
|
|
aster
|
A jel koristite kisele jabuke ili neke slatke?
|
|
RE: Skroz lud kolač od jabuka :) 2.11.2012 20:08:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja nisam ljubitelj slatkih, i ne volim ništa preslatko, pa ja za sve koristim ajdared, one su srednje nekako, a i dosta su sočne a za ovo treba da budu sočnije jabuke.
|
|
|
|
RE: Skroz lud kolač od jabuka :) 2.11.2012 20:10:38
|
|
|
|
aster
|
ok, hvala.
|
|
RE: Skroz lud kolač od jabuka :) 9.4.2013 15:40:21
|
|
|
|
jabukica
|
Odavno sam planirala da pečem ovaj kolač i danas sam ga konačno probala. Sledeći put ću ili duplu meru ili manju tepsiju jer mi je ispao tanak, ali svejedno će da se pojede evo kako izgleda:
|
|
RE: Skroz lud kolač od jabuka :) 9.4.2013 17:31:49
|
|
|
|
Lu
|
MMM sad mi se jede, baš postim i nemam ništa slatko...
|
|
RE: Skroz lud kolač od jabuka :) 9.4.2013 19:38:48
|
|
|
|
minnica
|
Ja sam ovo pravila nekoliko puta i uvek se pojede jako brzo. Mešala sam i sa malo višanja i odlična je kombinacija. Inače, ja pravim u manjem okruglom plehu, pa sečem onako trouglastu parčad.
|
|
|
|
RE: Skroz lud kolač od jabuka :) 16.4.2013 0:05:23
|
|
|
|
imperial
|
Ja sam juče pravila ovaj kolač i baš mi se sviđa,a pogotovo što može od raznog voća da se pravi,ma super je
|
|
|
|
RE: Skroz lud kolač od jabuka :) 16.4.2013 15:00:39
|
|
|
|
Torbica
|
Upravo se sladim! Prezadovoljna sam! Svaka cast! Stavila sam malo vise jabuka, kilo i jos dve vece , i odgore glazura od cokolade, ako uspem, slikacu!
|
|
RE: Skroz lud kolač od jabuka :) 20.4.2013 15:30:28
|
|
|
|
Figaro88
|
Pravila i ja jutros.Super je,samo nisam dobro raspodelila koru,dole mi ostalo malo ne namocenog,a gore se jedva vidi da ima kora
|
|
RE: Skroz lud kolač od jabuka :) 14.9.2013 13:47:39
|
|
|
|
minnica
|
Pravila danas po ko zna koji put. Mi ga jako volimo. Ovog puta sam u jabuke stavila i dve kruške narendane i 5-6 sitno iseckanih svežih smokava. Ukus je fantastičan.
|
|
RE: Skroz lud kolač od jabuka :) 6.2.2014 10:30:44
|
|
|
|
jabukica
|
ponovo pravim uz dodatak suvog grožđa
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ružice sa siromRingerajin kuvar: minnica
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.