Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Putno zdravstveno osiguranje 4.5.2015 2:55:30
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: ivaMark Dunja, sto se BiH tice: postoji sporazum o zdravstvenom osiguranju izmedju Srb i BiH, (to znam jer sam letos za mm jurila zdravstveno u Srbiji)...odes u socijalno i kazes da putujes u Bosnu, sad ne znam da li je to neka potvrda ili sta vec... Jel zna neko, u koje socijalno idem, u Nemanjinu ili nešto po opštinama? Neko?
|
|
RE: Putno zdravstveno osiguranje 5.6.2016 10:53:06
|
|
|
|
Maraj
|
Da li ste gledale cene ove godine? Mi idemo u Grcku a bebom. Koji predlog imate , koje osiguranje da uplatimo? Do sad smo delta generali ali smo isli samo mm i ja. Nemam iskustva sa porodicnim osiguranjima
|
|
|
|
RE: Putno zdravstveno osiguranje 5.6.2016 11:02:21
|
|
|
|
Mala Elena
|
Mi smo prosle god Ddor. Ne znam cenu ove god.
|
|
|
|
RE: Putno zdravstveno osiguranje 6.6.2016 9:17:12
|
|
|
|
vonavoj
|
Mi smo uplacivali Milenijum osiguranje,povoljnije je u odnosu na sve ostale.
|
|
|
|
RE: Putno zdravstveno osiguranje 6.6.2016 9:20:51
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Mi imamo deltino osiguranje za celu godinu za ceo svet i odlicno je.
|
|
RE: Putno zdravstveno osiguranje 6.6.2016 9:48:04
|
|
|
|
Mala Elena
|
Sanjalice, jel vui cesto putujete vani ? Koliko je ? Nama je bilo 1700din za 12 dana, a bila su dva dana gratis cini mi se...
|
|
|
|
RE: Putno zdravstveno osiguranje 6.6.2016 9:51:35
|
|
|
|
Maraj
|
Sanjalice i ostale koliko placate
|
|
|
|
RE: Putno zdravstveno osiguranje 31.5.2017 11:41:27
|
|
|
|
Zemunka85
|
Zenske gde da uplatim za Grcku online? I da li to pokriva neke troskove ako mi ne dao Bog kao trudnici zatreba?
|
|
|
|
RE: Putno zdravstveno osiguranje 31.5.2017 12:26:25
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mi svake godine preko DDOR-a jos dobijem i onaj popust preko super kartice izadje nas oko 2000 za celu porodicu.
|
|
|
|
RE: Putno zdravstveno osiguranje 31.5.2017 22:33:04
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
ME, sa godinu dana zakašnjenja odgovaram, baš često putujemo pa nam se isplati. Mm plaća mesečno 200din. A važi za sve nas, tokom cele.godine, za ceo svet.
|
|
RE: Putno zdravstveno osiguranje 30.6.2018 21:47:48
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ove godine smo preko AMSS , ne mrdamo bez njega.
|
|
|
|
RE: Putno zdravstveno osiguranje 10.6.2021 18:53:58
|
|
|
|
Maraj
|
Da li ste uplacivale ove godine? Jeste gledale ponude/ cene?
|
|
|
|
RE: Putno zdravstveno osiguranje 10.6.2021 21:16:23
|
|
|
|
Tiziana
|
Ja imam neko wiener staedishe koje sam dobila uz bankovnu karticu, ali cu morati da proverim da li mi pokriva i u slucaju korone..
|
|
|
|
RE: Putno zdravstveno osiguranje 11.6.2021 6:44:27
|
|
|
|
jess021
|
Maraj, nisam. Ajd proveri pa javi kakve su ponude😁
|
|
RE: Putno zdravstveno osiguranje 11.6.2021 8:34:58
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Ove godine smo preko AMSS , ne mrdamo bez njega. Kasnim 3 godine ali da podelim nase iskustvo. Uplatili osiguranje za auto i nas i krenemo put Grcke. Auto stane , zovemo osiguranje - ne kazu osiguranje pokriva samo u slucaju saobracajne nesrece ne i kvar automobila. Jednom lopovi- tada i nikada vise kod njih. Nako ntoga uplacivala atlas ali hvala bogu nije trebalo.
|
RE: Putno zdravstveno osiguranje 18.4.2022 14:51:19
|
|
|
|
nata11
|
Uvek kada putujemo uplatim za dete putno osiguranje online. Naravno trazimo najjeftinijje I ne sagledam detaljnije sta nude. Da li uplacujete putna osiguranja za kraca putovanja I preko kojeg drustva?
|
RE: Putno zdravstveno osiguranje 18.4.2022 15:53:40
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mm uvek uzima preko Dunava porodicno zdravstveno. Nije nam do sada ttebalo pu pu pu.
|
|
|
|
RE: Putno zdravstveno osiguranje 18.4.2022 16:06:42
|
|
|
|
dunja RR
|
Uvek Dunav, koristili smo par puta, prošle godine nam je Dunav sredio i bolnicu u Kotoru da ne plaćamo kada je M dobila rota virus pa smo tamo ležali, iako je bolnica tvrdila da je neizbežno plaćanje (par stotina eur). Pre par godina na Limnosu u Grčkoj koristili usluge privatnog oftamologa, pedijatra (nemaju državnog), lekove, sve je Dunav brzo ispatio na moj račun.
|
|
RE: Putno zdravstveno osiguranje 18.4.2022 17:09:56
|
|
|
|
vonavoj
|
Nato,kako mislis da uplatis samo za dete? Uvek uplacujem porodicno putno..ja uplacujem Milenijum..hvala Bogu da nam nikad nije trebalo i da nam nikad i ne treba..ali uvek uplatim,makar i na 3 dana kad dodjemo u Hr. Sad sam uplatila za nas 5oro,10 dana..2500din.ovog puta osigurana suma 15.000e.inace uplacyjemo 30 000.
|
|
|
|
RE: Putno zdravstveno osiguranje 19.4.2022 8:28:28
|
|
|
|
nata11
|
Da samo za dete. MM ne pokriva zbog hronicne bolesti a meni racunam nece nista biti
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?