Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: porodiliste srem.mitrovica 12.3.2013 12:30:26
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja imam iskustva pošto sam sa tamo porodila Nije tako loše....babice i ginekolozi su ok ali sestre koje rade u boksu sa bebama znaju malo da zanovetaju i nisu baš nešto raspoložene za razgovor ali ima i izuzetaka
|
|
|
|
RE: porodiliste srem.mitrovica 14.3.2013 8:20:44
|
|
|
|
masa masa
|
Vikiveki,ako nije problem jel mozes malo opsirnije o porodilisti u sm, kako si se porodila, kojeg lekara preporucujes.....
|
|
|
|
RE: porodiliste srem.mitrovica 24.4.2014 20:31:00
|
|
|
|
zwezica _
|
Pozdrav! Porodila sam se u ovoj bolnici, pa sam htela da vam prenesem moje iskustvo. Bolnica je u dobrom stanju, spram ostalih koje sam videla. Lepo okreceno, oprema im je novija. Higijena je dobra, zene brisu sobe dva puta dnevno. Iznad svakog kreveta je zvono pa ako nesto zatrebate, pozvonite i sestra dodje u roku od par sekundi. Kupatilo je zajednicko ali uvek je bilo tople vode i slobodno (ja sam se tusirala dva puta dnevno, zbog rane). Hrana i nije nesto, ali pretpostavljam da ni u jednoj bolnici nije dobar jelovnik. Porodio me je dr. Slavko Arbanas, super je covek, sve je bilo ok. Babice su bile ljubazne, i sestre na odeljenju. Jedino imam zamerku na pedijatre i sestre u boksu koje rade sa bebama. Beba mi je malo poranila, nesto oko dve nedelje, i dobila je zuticu, pa mi je UOPSTE nisu donosili na podoje 5 dana, suncali su je, isla sam do boksa da bih je videla. Prilicno su bile neljubazne, kad sam im postavila pitanje obicno sam ostala bez odgovora. Na sve to, zbog malo kontakta i toga sto su je hranili danima na flasicu, kada smo dosle kuci nikako nije prihvatila dojenje. Eto, ukratko toliko...
|
|
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta sve trudnice u Beogradu dobijaju kao p...Malu pomoć, ali veliku pažnju dobijaju trudnice od pojedinih trgovaca, pekara, a od nedavno i od pojedinih auto-škola u ...
13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?