Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Porodila se Sanjalicaaaa :) 16.2.2014 17:35:41
|
|
|
|
isidora88
|
cestitam
|
|
RE: Porodila se Sanjalicaaaa :) 16.2.2014 17:38:38
|
|
|
|
Milica cica
|
Čestitamo
|
|
|
|
RE: Porodila se Sanjalicaaaa :) 16.2.2014 17:42:43
|
|
|
|
doktorkakristal
|
cestitamo
|
|
|
|
RE: Porodila se Sanjalicaaaa :) 16.2.2014 17:46:14
|
|
|
|
ivanicasale
|
Cestitam!!!!
Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47 II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06 III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014 beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41... IV pokusaj-FET Leskovac 5.02
|
|
|
|
RE: Porodila se Sanjalicaaaa :) 16.2.2014 17:47:29
|
|
|
|
Nimfa
|
Cestitam
|
|
|
|
RE: Porodila se Sanjalicaaaa :) 16.2.2014 19:01:39
|
|
|
|
Trcosava
|
Čestitam!!! Bebo dobro nam došla
|
|
RE: Porodila se Sanjalicaaaa :) 16.2.2014 19:19:48
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Hvaala Pokusala sam iz bolnice da se ulogujem na RR ali me je tel zezao. Inace porodila sam se 07. u 16:30h. Rodio se jedan veliki dasa sa 4600g :) Sve je proslo brzo i lako, a detalje cu u temi porodjajne price
|
|
RE: Porodila se Sanjalicaaaa :) 16.2.2014 19:26:11
|
|
|
|
dunja RR
|
Čestitam
|
|
RE: Porodila se Sanjalicaaaa :) 16.2.2014 22:17:11
|
|
|
|
degu
|
Čestitam Sanjalice
|
|
RE: Porodila se Sanjalicaaaa :) 16.2.2014 22:23:21
|
|
|
|
Didy
|
Čestitam, Sanjalice! Ti prvo u temu o lohijama, pa nas tek onda posredno obavestiš. Veliki dečkonja, nek je živ i zdrav!
|
|
RE: Porodila se Sanjalicaaaa :) 16.2.2014 22:46:26
|
|
|
|
lesica
|
Bravo, bravo!!! Cestitam od srca!
|
|
RE: Porodila se Sanjalicaaaa :) 16.2.2014 22:50:56
|
|
|
|
World
|
Cestitam
|
|
RE: Porodila se Sanjalicaaaa :) 16.2.2014 22:52:51
|
|
|
|
17 joka
|
Čestitam Veliki dečkonja dobrodošao i neka vam je ziv i zdrav 100 godina
|
|
RE: Porodila se Sanjalicaaaa :) 17.2.2014 0:00:02
|
|
|
|
amelia
|
Cestitke od sanjalice bravo bravo za deckica ...nek je ziv i zdrav
|
|
RE: Porodila se Sanjalicaaaa :) 17.2.2014 9:15:54
|
|
|
|
serpica
|
Cestitam
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Porodila se Sanjalicaaaa :) 17.2.2014 11:23:03
|
|
|
|
ivaMark
|
Cestitke Sanjalice, veliki deckonja
|
|
RE: Porodila se Sanjalicaaaa :) 17.2.2014 12:16:04
|
|
|
|
nata11
|
Cestitam! Veliki dasa
|
RE: Porodila se Sanjalicaaaa :) 12.3.2014 16:39:04
|
|
|
|
viking
|
Sanjalice draga, čestitam sa zakašnjenjem! Baš veliki momak, jesi li se porodila prirodno ili na CR?
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Ime za devojčicuLJuBiPDa li Vam se sviđa ime Mila?Da (
71%)
Ne (
29%)
Ukupan broj glasova: 123Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!