Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Piroske od starog hleba 2.8.2014 23:15:15
|
|
|
|
New Mom
|
Kseno, eto i za tebe trazeni recept. Valjda sam se svih setila.
|
|
RE: Piroske od starog hleba 3.8.2014 7:34:40
|
|
|
|
Anoniman
|
a sad glupo pitanje - kakav oblik imaju piroske?
|
|
|
|
RE: Piroske od starog hleba 3.8.2014 7:59:11
|
|
|
|
Trcosava
|
Nepravilan Mislim to one klasične, uzmeš kašikom pa ''istreseš'' u ulje i onda kako se samo razlije. Za ove pojma nemam, s obzirom da se umaču u blenanac pa u prezle Al'' sam pametna, a?
< Poruku je uredio Trcosava RR -- 3.8.2014 8:00:14 >
|
|
RE: Piroske od starog hleba 3.8.2014 10:34:49
|
|
|
|
New Mom
|
Pa oblikujes rukom kao valjak. Cek da nadjem gde sam slikala pa stavljam.
|
|
RE: Piroske od starog hleba 3.8.2014 11:51:08
|
|
|
|
New Mom
|
|
|
RE: Piroske od starog hleba 3.8.2014 17:01:35
|
|
|
|
vikiveki
|
New Mam,recept je odličan i deluje da je baš ukusan.Ja ću praviti ove piroške ujutru deci za doručak...pretpostavljam da se kao prilog uz piroške može služiti kajmak ili pavlaka....voda mi krene na usta kada pomislim na tu kombinaciju
|
|
RE: Piroske od starog hleba 6.8.2014 13:48:16
|
|
|
|
superm
|
Upravo ih jedem! Sjajne su! Ja ih nisam pržila, pekla sam ih u rerni. Svako parče sam posula sa malo ulja.
|
|
RE: Piroske od starog hleba 6.8.2014 14:50:35
|
|
|
|
nata11
|
Supermam kako samo poredjas? Ne raspadnu se, budu cvrste? Ja ih planirala i za juce ali od posla nisam stigla?
|
RE: Piroske od starog hleba 6.8.2014 14:56:12
|
|
|
|
big mum
|
Juče sam ih pravila,odlične su.Pržila sam ih i ne ,ne raspadnu se.Bjelanjak i prezle ih učvrste budu taman Sa domaćim kajmakom -mmmmmmmmmmmmmmm
|
|
RE: Piroske od starog hleba 6.8.2014 16:49:40
|
|
|
|
New Mom
|
Nato, ne raspadnu se. Kao sto big mum rece, belance i prezla ih drze.
|
|
RE: Piroske od starog hleba 6.8.2014 16:50:46
|
|
|
|
New Mom
|
Za prilog ja obicno pravim preliv od majoneza i pavlake sa belim lukom.
|
|
RE: Piroske od starog hleba 6.8.2014 16:57:21
|
|
|
|
superm
|
Ne raspadnu se, a bile su mekane iako su se pekle u rerni. Ja ne volim masnu hranu pa retko sta przim. Ja sam pomesala pavlaku i majonez i dodala paradajz salatu. I dobila jako fin rucak. NM, hvala za recept. Btw, pravila sam i cheesecake po tvom receptu, bas danas, sin i njegovi drugari odusevljeni!
|
|
RE: Piroske od starog hleba 6.8.2014 20:58:20
|
|
|
|
Jeca.V
|
I ja sam veceras pravila.Odlicna vecera i jako se brzo pravi
|
|
|
|
RE: Piroske od starog hleba 6.8.2014 22:26:26
|
|
|
|
New Mom
|
Bas mi drago sto se tolikima svidja.
|
|
RE: Piroske od starog hleba 20.8.2015 12:09:58
|
|
|
|
superm
|
Moram ponovo da pohvalim ovaj recept, stvarno je brzo, ukusno. Da naglasim, ja ih ne pržim nego pečem u rerni, svaku prethodno pospem sa malo ulja. Divno ispadne. Hvala NM još jednom!
|
|
RE: Piroske od starog hleba 20.8.2015 15:51:05
|
|
|
|
Maraj
|
Ih sto pvo dobro izgleda
|
|
|
|
RE: Piroske od starog hleba 20.8.2015 16:47:48
|
|
|
|
superm
|
Probaj, Maraj, stvarno vrlo fino.
|
|
RE: Piroske od starog hleba 20.8.2015 17:09:55
|
|
|
|
veselicaa
|
Bas zanimljiv recept ali ja bih ih kao i Superm pekla u rerni.
|
|
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.