Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 4.2.2013 16:30:52
|
|
|
|
Figaro88
|
Moj bata danas puni 23 Volim ga jako puno,razumemo se i bez reci,uvek smo tu jedno za drugo,ne mogu da zmislim dan a da se ne cujem ili ne vidim sa njim....
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 17.2.2013 23:48:14
|
|
|
|
Figaro88
|
Moj mali brat je sinoc imao koncert Video Bili su odlicni I jos jedan,svirali su filmsku muziku video2
< Poruku je uredio Figaro88 -- 17.2.2013 23:50:25 >
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 17.2.2013 23:50:11
|
|
|
|
dunja RR
|
Bravo za batu
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 17.2.2013 23:56:12
|
|
|
|
Figaro88
|
Jos je dan pre toga stavio pisak 3,pa je morao malo da se pomuci dok duva.A posle koncerta je uvek sav ponosan,obozava da svira,da nastupa,aplauz......
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 18.2.2013 1:17:19
|
|
|
|
jovicaa
|
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 16.10.2013 21:31:38
|
|
|
|
dunja RR
|
Moj mali braca je položio ispit
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 13.1.2014 13:56:34
|
|
|
|
m.i.k.i.
|
pa moja sestra je mladja od mene 5 godina i mi se dosta dobro slazemo,ali...Sa suprugom sam pocela da se zabavljam kad sam imala 18 god,on i moja sestra se nisu od pocetka najbolje slagali.Mislila sam da ce vremenom sve doci na mesto,ali je sam sad udata za njega imamo jednu cerku i cekamo drugu bebu,a oni opste ne razgoivaraju.Najgore je to sto on brani da ona dolazi kada je on kuci.Ja volim svoga supruga ali takodje i svoju sestru,i stvarno neznam sta da radim.
|
|
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 13.1.2014 14:18:30
|
|
|
|
Peace*
|
Moj bata je otišao na studije u inostranstvo. Ljutila sam se na jega kada dođe pa se jedva sretnemo. Ali onda sam malo razmislila, kada sam ja sa 18 bila u inostranstvu, a on imao 5 god, ni ja njemu nisam posvećivala pažnju kad dođem, već više u prolazu. Koliko je on to sa 5g razumeo, nije, šta je osećao... Pa to osećam sada ja svojih 32, ja nisam ekipa za njega, ipak on ide za svojim društvom, a mene obiđe. I neka, tako treba da bude. Slika od letos, moja omiljena:
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 23.1.2014 9:51:16
|
|
|
|
NadaR
|
Ja imam 29 a on 25. Tek unazad otprilike tri godine smo poceli normalno da se slazemo . Do tada smo bili kao rogovi u vreci . I sada se peckamo , provociramo ali sve to iz ljubavi
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 23.1.2014 21:57:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Moj brat je juce napunio 27 godina! Volim ga najvise na svetu
|
|
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 13.6.2014 10:16:34
|
|
|
|
emicaa
|
moj brat je covjek koji ima 32 godine i jos uvjek ne radi a i ne trazi posao kaze njemu je dobro i bez posla,naravno kad zivi o maminom i tatinom trosku.Covjek koji za svoju jedinu sestricinu pita jednom u dva mjeseca.Covjek koji nasoj bolesnoj mami koja je pored bolesti izgubila tri brata kaze da je nenormalna i glupa.Covjek koji je bio kod mene tri sedmice u periodu kad se teodora budila u dva nocu i vise nije spavala do sledece veceri a on nijednom nije rekao idi ti seko odspavaj a ja cu pazit nju,prece je visit na face-u od jutra do veceri,ali pored svega toga svima je pricao i pisao kako ne spava po cijelu noc jer on uzima Teodoru da mi mozemo spavatia preko dana takodje pazi na nju da ja mogu sa drugaricama otic na kafu ili tako nesto.vise me je puta razocarao nego obradovao,ali ipak brat mi je i kakav je takav je opet ga volim.
|
|
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 13.6.2014 10:33:22
|
|
|
|
Peace*
|
Nisam videla brata pd Uskrsa, i za koji dan dolazi za nama na more. Jedva čekam!
< Poruku je uredio Peace* -- 13.6.2014 10:34:22 >
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 8.3.2015 14:21:29
|
|
|
|
mali_mis
|
Moj brat i ja skroz razlicito razmisljamo, i retko kad se slozimo oko bilo cega, ali ga volim najvise na svetu celom.
|
|
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 8.3.2015 14:32:39
|
|
|
|
Mala Elena
|
Imam sestru stariju 16,5 m...sada se nesto slabije vidjamo zbog obaveza ali se redovno cujemo..
|
|
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 8.3.2015 14:40:09
|
|
|
|
mama krava
|
Dok smo ziveli svi zajedno, slagale smo se kao pas i macka. Ja sam starija 2 god i 2 meseca! A sadane mogu da zamislim dan bez da se cujemo! Obe imamo decu i ona je osoba koja me uvek potpuno razume!
|
|
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 9.3.2015 16:38:44
|
|
|
|
Plavusa34
|
Slazemo se al ... nemamo isti pogled na svet uopste na zivot i oko toga se povadamo kad se vidamo ,mada nazalost dosta retko se vidamo 2-3 puta godisnje
|
|
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 9.3.2015 18:13:57
|
|
|
|
Bibilib
|
Imam mladju sestru i ne vidjamo se tako cesto,zivi u Nemackoj a sa bratom se vidjamo stalno jer je blizu....
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 25.9.2016 12:56:39
|
|
|
|
branki*
|
moj brat i ja!
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 28.9.2016 8:57:23
|
|
|
|
Milena18
|
Branki Kako ličite vas dvoje! Moj brat je mlađi od mene 7 godina. Iako imamo slične stavove, shvatanja i interesovanja, nikad nismo bili bliski, valjda baš zbog te razlike u godinama, sve dok nisam zatrudnela. Od tada se sve promenilo, a posebno od kad sam dobila bebu. Nekako nam je odnos mnogo topliji i jako sam srećna zbog toga.
|
|
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 28.9.2016 9:04:42
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Branki, divni ste. Moja sestra je godinu ipo mladja od mene. A nismo se bas slagale dok smo bile mladje. Sada je situacija malo bolja, ali se i dalje dese nesuglasice. Imamo malo razlicite poglede na zivot. Ali je, naravno volim preko neba :)
|
|
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 28.9.2016 10:19:07
|
|
|
|
eca89
|
Branki, divni ste! Ja imam brata starijeg 4god.i obožavam ga, ljubav do neba za cijeli život. Kad sam se porodila, on je prvi došao, to ću da pamtim cijeli život, baš se uplašio za mene. Kad sam ga pitala, zašto plače i što se uplašio, on kaže :" Lako je tebi, a ja imam samo tebe"! Sve moje, iako smo daleko, strašno smo vezani, a tek kad vidim kako voli moju Anastasiju, istopim se !
|
|
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 28.9.2016 17:47:33
|
|
|
|
branki*
|
Devojke😘 Ja obozavam svog brata,mladji je od mene 4 i po godine i uvek ga tako gledam,imam neki polu majcinski stav prema njemu,bas smo bliski.
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 28.9.2016 22:44:01
|
|
|
|
bubulence
|
Moj brat mi je BIO sve na svetu. Jedina osoba za koju bih zivot dala (ne racunajuci decu ). Neko kome sam sve pricala, ko mi je bio izuzetno blizak iako je bio na drugom kontinentu. Nije prosao dan da se ne cujemo. Kada mi kaze 'zdravo'znala sam i kako je raspolozen i da li je spavao i sta je jeo. Znala sam da bi presao 1400km samo kada bih mu rekla da sam tuzna ili usamljena. Onda se vratio u Srb, i postao jos bolji stariji brat. Ziveo za mene i Emu. Cuvao je dok sam radila. sa mm fantastican odnos, posto je brat stariji od nas nekih 6 god uvek nam je bio kao tata. Brinuo o nama, savetovao. Mada smo i mi o njemu brinuli. Bio je kod nas mesecima. Ma to se ne moze opisati. A onda se promenio. Ozenio. Postao totalni stranac. Uvredio me je za ceo zivot. Mislila sam da mu nikada necu oprostiti ali jesam. Nisam zaboravila. A oprostila sam mu zbog roditelja jer se tamo moramo sretati pa eto, da ne budi neprijatne situacije a i drugacije ne bih mogla da vidjam njegovu decu koju volim jednako kao moju. Medjutim, ne znaci mi ni 100ti deo koliko mi je nekada znacio. Mogu sutra da g vidim a mogu i za 10 god, ne bi mi nedostajao. Poslednje dve godine ga ne dozivljavam kao brata nego kao jedno bice vise na ovoj planeti
|
|
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 28.9.2016 23:47:54
|
|
|
|
Mariya
|
Bubu Takve stvari se dešavaju,nažalost.. Mislim da se i mi žene promenimo kada se udamo i dobijemo decu,pa valjda se promene i muškarci, ali loše je ako se menjaju na gore... Da li ste razgovarali o tome zašto te je uvredio?mislim da se razgovorom može skoro sve rešiti,pa se nadam da ćete i vi uspeti. Ipak ti je brat,tvoja krv,nemoj da postane stranac... Moj brat je nešto slično Emicinom ima 29 godina,voda glupačice tek punoletne,ima glupe fiks ideje,samo gleda kako da što manje radi a obrće što veći novac,ne interesuje ga brak i porodica, sebičan je i samoživ. Ne plaća račune,ne kupuje hranu,kupi samo koliko njemu treba iako živi sa sestrom i babom koju bi trebalo da izdržava. Nema posao jer on neće da radi za nekoga za 200-300 €. Moja mama ga je užasno razmazila, plus što nosi loše gene našeg oca protiv kojih se ne bori,njemu je to ok. Ali ja se više ne nerviram oko toga. Takav je i nećemo ga mi promeniti. A mm je super sa njim i baš ga voli. Inače je inteligentan,sam je naučio nemački, počeo sa knjigom iz 5.razreda osnovne i sad ga priča odlično. U roku je završio 8 semestara poljoprivrednog fakulteta a knjigu nije pogledao, a sad je apsolvent i to vuče već godinu ipo.. A moja sestra... Iako trenutno ne pričamo zato što se inatimo, posle dece i mm mi je najvažnija osoba na svetu,ne znam šta bih bez nje.
|
|
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 29.9.2016 8:43:31
|
|
|
|
bubulence
|
Mariya nemamo o cemu d arazgovaramo. On zna sta je uradio. Nismo pricali mesecima. Zvao me je kada sam se porodila sa Masom i prvih par nedelja mu se nisam javljala na telefon. Onda sam se javila, rekla sam vec zasto. Dosli su na babine a ja lepo pokupila decu i njegovu i moju i otisla u sobu i sve vreme bila tam sa njima. Nisam mogla da ga gledam. Da sedim pored njega... Kasnije kako smo se sretali kod mojih smo poceli sve vise da razgovaramo ali onako. Radi reda. Ja znam da on mene voli. Ada smo Masa i ja sada bile u bolnici on je vise dolazio i brinuo o nama nego mm. Takav je. Panicar za decu. Zvao 100 puta na dn. Dolazio. Donosio da casti sestre... Ali dzaba sve. Ja ne mogu da zaboravim i nastavim kao da nista nije bilo a evo u oktobru ce tacno dve godine kako se to izdesavalo
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?