Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: menstruacija + čokolada = bubuljice 2.11.2008 21:05:39
|
|
|
|
Lu
|
Eee,sad si mi otvorila oči ,a ja isto mislila da je to zbog tete menge. I ja se takođe ubijam slatkišima kada dobijem i onda muku mučim s bubuljicama koje su,sada znam, naravno povezane sa slatkišima,kao i sa masnom hranom. Kako to spriječiti,pa da nejedemo čokoladu valjda,
|
|
|
|
RE: menstruacija + čokolada = bubuljice 2.11.2008 22:30:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Probala sam... ne vredi... jednostavno ne mogu da izdržim...
|
|
|
|
RE: menstruacija + čokolada = bubuljice 19.4.2009 23:11:02
|
|
|
|
Sneža
|
Meni se isto pred jako jako jede slatko,u suštini taj predmenstrualni period iz mene izvlači sve moje najgore osobine,u tom periodu mi nikakva nadžikbaba nije ravna!
|
|
RE: menstruacija + čokolada = bubuljice 16.3.2018 22:57:49
|
|
|
|
mama Jo
|
Uvek u toku menst. imam zaista izrazenu potrebu za slatkim... i cim pojedem nesto slatko odmah se bolje osecam 😊 A isto sam primetila da mi u tom periodu obavezno izadje neka manja ili veca pufica na bradi... ds li je do hormona zbog menst. ili zbog pojacane kolicine secera - ko ce ga znati
|
|
RE: menstruacija + čokolada = bubuljice 17.3.2018 14:21:31
|
|
|
|
vocicana
|
Cudosam u PMS-u, cudo!!! Sve sto inace ne jedem i ne voli, od cokolada, pohovanog, masnog i slasnog, ma masnu krpu bi pojela. Bubuljice se nekada pojave nekada ne. To je sada vec iza mene. Zato jedem kao vaska.
|
|
RE: menstruacija + čokolada = bubuljice 17.3.2018 18:34:55
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pojela bih tooooonu cokolade i inace a pred menstr haos. Srecom nisam sklona bubuljicama.
|
|
|
|
RE: menstruacija + čokolada = bubuljice 17.3.2018 19:29:19
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Bas mi se trazilo slatko u PMS-u. cesto sam se i kontrolisala. I obavezno mi je izlazila bubuljica.
|
|
RE: menstruacija + čokolada = bubuljice 18.3.2018 22:05:29
|
|
|
|
vocicana
|
A sto se bubuljica tice, naizlazile su se na pocetku trudnoce, iscrpela se mogucnost izlazenja novih. salim se malo, desi se, ali retko.
|
|
RE: menstruacija + čokolada = bubuljice 30.4.2018 21:52:02
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hvala bogu to kod mene nije pravilo
|
|
|
|
RE: menstruacija + čokolada = bubuljice 30.4.2018 22:00:08
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ni meni ne izlaze bubuljice. A slatko mi se jede i bez pms-a
|
|
RE: menstruacija + čokolada = bubuljice 30.4.2018 23:17:30
|
|
|
|
mama Jo
|
Pms je definitivno period kad hormoni luduju... e sad da li se neka tackica nasla na licu zbog toga, zbog cokolade ili nekog desetog razloga... mos' misliti... ne dirati, ne cediti i proci ce!
|
|
RE: menstruacija + čokolada = bubuljice 1.5.2018 8:18:19
|
|
|
|
MimaKos
|
Meni bubuljice izadju kad dobijem cak i kad ne jedem slatko, a tek kad jedem
|
|
|
|
RE: menstruacija + čokolada = bubuljice 1.5.2018 8:32:49
|
|
|
|
mama Jo
|
Hormoni malo podivljaju 😊
|
|
RE: menstruacija + čokolada = bubuljice 1.5.2018 8:35:29
|
|
|
|
MimaKos
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Hormoni malo podivljaju 😊 Malo?! Ja se cela izdeformisem, kosa kruta, lice uzas, najlepsi deo trudnoce i dojenja je sto toga nema :)
|
|
|
|
RE: menstruacija + čokolada = bubuljice 1.5.2018 8:37:28
|
|
|
|
mama Jo
|
😂 To si u pravu... Meni nekada bude jaca psihicka nego fizicka promena...
|
|
RE: menstruacija + čokolada = bubuljice 1.5.2018 8:40:24
|
|
|
|
MimaKos
|
Ma ajde, kazu promeni se posle porodjaja, kod mene samo na gore! Jos je gore bilo!
|
|
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?