Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: mama je žensko a tata je muško 19.1.2009 22:58:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Mi smo imali situaciju sada nakon čupanja kožice sa piše... pa sam objašnjavala da i tata (i deda, i uja, i stric... i svi ostali muški) prevlače kožicu kada piške i kada se kupaju. Onda je pitao "A TI?", pa sam objasnila da devojčice imaju drugačiju pišu. Naravno da mi je u jednom momentu, baš pre koji dan uleteo u kupatilo, da vidi kakvu ja to pišu imam. Pogledao je... malo iznenađeno... onda je otišao i dadilju da pita kakvu ona pišu ima. A što se grudi tiče... opterećen je mojim grudima. Sedne mi u krilo, i onda se rukicama nasloni na njih i stiska. Sada je već savladao da on i tata imaju male sise, a onda u skladu sa tim ide i komentar "A mama ima ooooooooogromne sise!"
|
|
|
|
RE: mama je žensko a tata je muško 20.1.2009 12:28:04
|
|
|
|
kumara
|
A kad smo kod kozice, jel se secas da je mom muzu trazio da vidi i njegovu pisu? To mi je bio hit! Da ste samo videle izraz lica mog muza!!! Nije znao sta da kaze ni kako da odreaguje!!!
|
|
|
|
RE: mama je žensko a tata je muško 21.1.2009 7:39:27
|
|
|
|
Lu
|
Ha ha,pa Lenka neka mu to bude priprema,bio sin ili kćer ova pitanja neginu
|
|
RE: mama je žensko a tata je muško 4.2.2009 21:41:30
|
|
|
|
Suncica
|
Hahaha, moja Lorena je pre neki dan pred punom kucom gostiju izvalila:"Tata je musko, ima pisu, a mama je zensko i ima koku(tako smo je nazvale) i mama ima velike sike"..Zamalo u zemlju nisam propala od blama kada su se svi okrenuli prema meni i pogledali me.. Inace objasnjeno joj je jos davno i kada nece da jede onda kazem da mora da jede da joj sto pre narastu sike..Jako je opterecena mojim i svako jutro moram da je skinem golisavu da vidi jesu narasle od juce..
|
|
RE: mama je žensko a tata je muško 26.5.2009 11:12:59
|
|
|
|
afrodita
|
ja sam to ovako resila: jos u zabavistu sam narucila ovu knjigu, gledali smo samo slike i zaboravili smo na knjigu jedno dve godine. Kad je dasa krenuo u skolu setio se i trazio. Procitao je od korice do korice, cak i recnik na kraju knjige. Evo kako ukratko to izgleda:
|
|
|
|
RE: mama je žensko a tata je muško 26.5.2009 11:19:01
|
|
|
|
Jeca*
|
Joj supeeeeeeeeer
|
|
RE: mama je žensko a tata je muško 26.5.2009 11:21:46
|
|
|
|
afrodita
|
Super je i kad posle procitane knjige pita baku jel ima mensulaciju a tetki kaze da su tata i mama doziveli organizam i jos na hiljade provala
|
|
|
|
RE: mama je žensko a tata je muško 26.5.2009 11:24:21
|
|
|
|
Jeca*
|
|
|
RE: mama je žensko a tata je muško 26.5.2009 11:24:27
|
|
|
|
Anoniman
|
vratila se sretno i hairli iz porodilišta drugi put i sad da sestra vidi malog brata...pa će meni dodati pelenu.... i tada nastupa za nju ŠOK .... mama a sta mu to visi (visi štipaljka za pupak....visi pišonja) i sad ja objašnjavam jer je mm zbrisao da ne daj Boze ne mora objasnjavati .... maco mamina ovo je pupak ...on će otpasti jer ćemo stavljati bivacin prah, a ovo je piša kod dječaka sljedeće pitanje i konstatacija: "a i na pišu ćemo mu stavljati prah pa će i ona otpasti i imaće koku kao i ja?!" kad nisam u nesvijest pala
< Poruku je uredio Vučko.ba. -- 26.5.2009 11:25:17 >
|
|
|
|
RE: mama je žensko a tata je muško 26.5.2009 11:26:23
|
|
|
|
afrodita
|
|
|
|
|
RE: mama je žensko a tata je muško 26.5.2009 11:26:40
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: mama je žensko a tata je muško 26.5.2009 13:37:38
|
|
|
|
bebać
|
Jao ,mogu mislit mog kundravca kad počnje mene zapitkivat
|
|
RE: mama je žensko a tata je muško 14.1.2010 14:38:02
|
|
|
|
*Alexx*
|
Ja moram ovu temu obnoviti, umrla sam od smeha kad sam čitala Neka druge mame i tate napišu svoja iskustva.
|
|
RE: mama je žensko a tata je muško 14.1.2010 14:43:21
|
|
|
|
Lu
|
Najnovije od Roka; Ja imam malog pišu, tata ima velikog a mama nema pišu Ja i tata smo dečki i ne šminkamo se nego brijemo blake po licu Mama je cura, ona voli parfeme i šminku
< Poruku je uredio Lu RR -- 5.8.2011 14:57:16 >
|
|
|
|
RE: mama je žensko a tata je muško 14.1.2010 14:48:46
|
|
|
|
*Alexx*
|
Joj, ovo treba da ide u onu temu o Raspričala se deca
|
|
RE: mama je žensko a tata je muško 14.1.2010 14:49:38
|
|
|
|
2002m
|
Otkaceni su
|
|
|
|
RE: mama je žensko a tata je muško 14.1.2010 14:55:25
|
|
|
|
Dora
|
Luka: Tata brije bradu a mama brije noge!
|
|
|
|
RE: mama je žensko a tata je muško 14.1.2010 15:04:22
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Dora Luka: Tata brije bradu a mama brije noge!
|
|
RE: mama je žensko a tata je muško 19.3.2011 18:21:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Aki nas je sve zagledao kad je bio bas mali i onda mu to vise nije bilo interesantno , medjutim kad je imao oko 3 godine ako se dobro secam , bili smo u skolskom dvoristu gde su se deca igrala tokom letnjeg raspusta , mi smo sedeli na klupi a Aki se sa drugom i drugaricom igrao na suprotnoj strani od nas . U jednom trenutku sam videla da su se poredjali jedno pored drugog nama okrenuti ledjima i prvo je najstariji Oliver skinuo gace a njih dvoje se onako nagnuli da vide , pa Andrej, i ovo dvoje takodje onako nakrivili glavice i na kraju Maša , kad su njih dvojica videli , brzo se obukose , a Andrej kao muva bez glave doleteo do mene i vristi `Mama , mama , Maša nema pišu` Postavio mi je hiljadu pitanja zbog toga , jedva smo se objasnili Sada kada se rodila beba i kada je pitao kako je beba izasla iz stomaka , ja sam mu rekla da mama kod pise ima jedan tunel kroz koji beba zna da izadje Nisam se usudila da mu objasnim drugacije
|
|
|
|
RE: mama je žensko a tata je muško 19.3.2011 18:22:13
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: mama je žensko a tata je muško 19.3.2011 18:26:02
|
|
|
|
eni26
|
Ajoj lude temeeee Jos se smejem , kako je to simpaticno i slatko od dece.
|
|
|
|
RE: mama je žensko a tata je muško 19.3.2011 18:35:01
|
|
|
|
Olga75
|
mi smo jos uvek kod toga da imamo koku
|
|
RE: mama je žensko a tata je muško 19.3.2011 18:40:28
|
|
|
|
eni26
|
a zasto kazemo deci "koka" , mislice dete da je to nesto povezano sa "kokoskom" ,pa ce pitati gde je perje..
|
|
|
|
RE: mama je žensko a tata je muško 19.3.2011 18:41:50
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja sam govorila "bibica"
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?