Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 20.7.2014 9:21:31
|
|
|
|
vonavoj
|
tija,jedna cela bi ti bila i previse a posle prvog porodjaja i dojenja su se lepo smanjile,sad opet porasle nenormalno!
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 20.7.2014 11:05:55
|
|
|
|
vikiveki
|
Ciklama predivni ste Von ti izgledaš super a stomak kao da nisi u 7 mesecu
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 20.7.2014 16:07:36
|
|
|
|
ivaMark
|
Von, pa divne ste cak imate i isti stav MC, tvoja beba me potsetila na moju J kada se rodila, mala cupkica
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 21.7.2014 10:03:47
|
|
|
|
eca89
|
Von, bas ste slatkice
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 21.7.2014 12:29:43
|
|
|
|
Dada81
|
Evo i nas malo,nismo baas dugo
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 21.7.2014 16:42:48
|
|
|
|
superm
|
IZVORNA PORUKA: moja ciklama Bas ste lepe!
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 21.7.2014 18:39:17
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: ivaMark Von, pa divne ste cak imate i isti stav MC, tvoja beba me potsetila na moju J kada se rodila, mala cupkica
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 22.7.2014 18:17:55
|
|
|
|
Jole84
|
Von,Ciklamice,Dado prelepe slikice,sve sijate
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 22.7.2014 18:42:34
|
|
|
|
17 joka
|
Ciklamice, prelepe ste a Danica je med medeni Dado divne ste
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 22.7.2014 22:08:12
|
|
|
|
Dada81
|
Jole ,Joko ,mile zenske moje
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 22.7.2014 22:36:32
|
|
|
|
jovicaa
|
dado i moja ciklama cestitam!!!! predivno
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 22.7.2014 22:39:25
|
|
|
|
Dada81
|
Hvala Jovicaa i vi ste meedeni
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 23.7.2014 23:41:18
|
|
|
|
Jeltje
|
Jole, preslatke ste i ti i Mila mrvica...Koliko ona kila ima sada, jel jede bolje? Von, super ste obe...ti kao da si se najela Ciklama, nemam reci...Ti kao da se uopste nisi ugojila...A Danica, ja ne verujem kako je slatka i koliko kose ona ima...hit! Dado, divna slika
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 26.7.2014 18:45:17
|
|
|
|
Jole84
|
Jelt dušice kako mi nedostaju ćaskanja u tromesečju Mila je dobro,sad je moglo bi se reći i bucika ali sve slabije sisa nažalost....al to je druga tema. Kako nam je drugarica? Čekamo vašu slikicu
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 7.8.2014 23:21:44
|
|
|
|
Jeltje
|
Jole, i meni nedostaju ceskanja tamo...Nekako smo se ovde rastrkale. Tamo smo sve imale manje-vise iste probleme i pratile jedna drugu, sad sa decicom ne stizemo bas da caskamo kao ranije. Bravo za Milu sto klopa. A ni dohrana nije strasna stvar ako vec nema mleka, bolje da je beba sita, a samim tim i zadovoljna, nego da je gladna. I mm i njegova sestra i moja kuma - svi su porasli na dohrani i nista ima ne fali, tako da ne brini. Lola je super, dobra devojcica, place samo kad je gladna inace je uvek nasmejana. Ona siki, a ponekad joj dam dohranu, ako idemo negde van kuce i fino napreduje.
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 8.8.2014 13:26:21
|
|
|
|
branki*
|
serpi,ja nesto vidim,nesto ne...onaj treci link ne vidim.kapiram da je plavusan tvoj najmladji,kao sa reklame je..ona zenica crne duge kose na prvom linku je jako lepa.
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 8.8.2014 13:31:48
|
|
|
|
serpica
|
Branki hvala ti ta zenica sam ja ,ne znam zasto se ne vidi dobro,slike su valjda dozvoljene,ili nisu
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 8.8.2014 13:39:09
|
|
|
|
Torbica
|
Ja mislim da slike sa FB mogu da vide samo prijatelji Osim ako nije naznaceno Public!
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 8.8.2014 13:39:23
|
|
|
|
lesica
|
Serpi, ako linkuješ fb, neke slike neće svi moći da vide, to već zavisi od tvojih fb podešavanja, tj kome je dozvoljeno da vidi. I daaa, Toma je a mama Serpi prava
< Poruku je uredio lesica RR -- 8.8.2014 13:40:34 >
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 8.8.2014 13:41:16
|
|
|
|
serpica
|
Pihhh pa kako onda da prebacim ovde? da sacuvam u komp pa na dodaj rs ili kako?
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 8.8.2014 13:44:08
|
|
|
|
lesica
|
Aha, sačuvaš na kompu, upload-uješ preko dodaj.rs i kad se upload-uje kopiraš url za forume, zalepiš u poruku i to je to.
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 8.8.2014 13:46:08
|
|
|
|
serpica
|
a sada?
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 8.8.2014 13:50:30
|
|
|
|
vikiveki
|
Šerpi, prelepi ste ....sada se vidi kako treba
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 8.8.2014 13:54:34
|
|
|
|
lesica
|
Serpi, uspelo je!!!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?