Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 12.6.2014 16:58:58
|
|
|
|
ivaMark
|
Poc, divni ste Da li to bata lici na seku ili mi se cini Kako bre nisu tvoji zubi, na tebi su a i platila si ih sigurno, tako da su tvojiiii
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 12.6.2014 17:22:28
|
|
|
|
doktorkakristal
|
VERKA zene hvala jos jednom TORBI raznezi me
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 12.6.2014 17:23:47
|
|
|
|
Verolina
|
E, pa Poc, svaka mu cast. Ne da ti ih je opravio
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 12.6.2014 17:28:23
|
|
|
|
Klarita
|
Doco, Zemunka, no coment...prelepe i prezgodne i sijate Poc, frajer je pravi frajer, ljubi ih oboje, ali princezu posebno!
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 12.6.2014 17:35:48
|
|
|
|
doktorkakristal
|
POC cini mi se da sin lici na mamu
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 12.6.2014 20:44:08
|
|
|
|
viking
|
Doco, svaka čast! Videla sam tu sliku na FB, neko je lajkovao pa mi se pojavila na zidu, nisam imala pojma da si to ti :) Poc
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 12.6.2014 22:41:02
|
|
|
|
doktorkakristal
|
VIK hvala nesto te slabo vidjam na forumu
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 12.6.2014 22:51:08
|
|
|
|
viking
|
Pa nemam vremena s dve bebe :) Tu sam, ali slabo pišem, evo sad tek počinjem po malo da se aktiviram pošto su im prošli grčevi, duže spavaju preko noći i slično, pa nam je i organizacija preko dana drugačija.
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 12.6.2014 23:13:06
|
|
|
|
IVA 11
|
Dk, svaka čast, maca i po!
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 13.6.2014 8:01:05
|
|
|
|
doktorkakristal
|
VIK nije lako sa dve bebe IVA
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 13.6.2014 8:07:32
|
|
|
|
Trcosava
|
Pokahontas prelepo!!! Vik, ja sam lajkovala slike od Doce Doco, ja turam samo one di ispadnem dobro, stomak koji je kao da sam u 6 mesecu uspevam da prikrijem
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 16.6.2014 1:15:20
|
|
|
|
mlada_mama
|
Duuuugo se nismo cule zene, evo mali mamin vilenjak porastao
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 16.6.2014 11:25:42
|
|
|
|
little_one
|
Mlada mamice, nedostajala si nam zimus na druzenju sa Djedom Mrazom...iduce okupljanje moras da nam se pridruzis da upoznamo tvog malog vilenjaka...preslatka je
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 16.6.2014 16:02:37
|
|
|
|
anci kv
|
IZVORNA PORUKA: ivaMark Anci, kakva smeskica pa ona je nasmejana stalno... Tebe nemam sta da komentarisem, ja nisam tako izgledala ni pre trudnoce u svojim najboljim danima Hvala ivamark Smeškica se samo smeška i taše
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 19.6.2014 21:54:26
|
|
|
|
jovicaa
|
evo smo moje bebe i ja... konacno na jednoj slici zajedno, u vrscu kod mame.....
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 19.6.2014 21:57:03
|
|
|
|
Jole84
|
Pa oni su baš porasliii prelepi ste
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 19.6.2014 21:57:06
|
|
|
|
doktorkakristal
|
JOVICE divni ste
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 19.6.2014 21:59:25
|
|
|
|
pocahontas
|
jovice pa ti bre imas dva prava momka! bas su porasli
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 19.6.2014 21:59:39
|
|
|
|
jovicaa
|
hvala vam puno, sad sam se i ja raznezila i zbog dojenja i zbog slika malo je opustena slika.. ali retko kad uopste uspemo zajedno da se uslikamo, a kamoli kad smo sredjeni..
< Poruku je uredio jovicaa -- 19.6.2014 22:00:43 >
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 19.6.2014 21:59:45
|
|
|
|
Janncica
|
Drugari,divni ste
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 19.6.2014 22:41:53
|
|
|
|
mamica 91
|
Mi smo obecali da cemo se pokazati , danas smo napunili 3 nedelje....
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 19.6.2014 22:50:27
|
|
|
|
little_one
|
joj medeni mali imate li snage za druzenje u subotu, vjerujem da vam je jos rano al ako imate volje dodjite nam KLIK
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 20.6.2014 7:39:24
|
|
|
|
vikiveki
|
Mamice 91 baš ste slatki i kako samo ozbiljno gleda prema fotoaparatu Jovice vi ste već veliki i ozbiljni
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 20.6.2014 7:48:36
|
|
|
|
doktorkakristal
|
MAMICE 91 bas ste slatki i ti jako mlada
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 20.6.2014 7:49:29
|
|
|
|
big mum
|
Šta reći nego svi redom
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?