Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 31.5.2014 16:01:49
|
|
|
|
Maslacak15
|
radi li ovo? :) iju radi , nikad nisam kacila fotku
< Poruku je uredio Maslacak15 -- 31.5.2014 16:02:32 >
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 31.5.2014 16:06:26
|
|
|
|
vonavoj
|
Divni ste!!!
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 31.5.2014 16:08:50
|
|
|
|
anci kv
|
maslačak prelepo
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 31.5.2014 16:10:09
|
|
|
|
Verolina
|
Radiiiiiiiiiiiiiii Preslatka su ti decica Kakvi buduci zetovi, tender moze da pocne Tvoju facu ne vidim
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 31.5.2014 16:22:02
|
|
|
|
Maslacak15
|
only for Verka morala sam malo da potrazim sliku gde sam ocesljana :P Malo je starija, kraj avgusta 2013 kad smo bucka krstili... Sad vise nije bucko otkako se kod mame ne hrani hahahha prisutni svo cetvoro ! hvala devojke
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 31.5.2014 16:26:22
|
|
|
|
Verolina
|
Bas ste slatki. Stariji je na tatu, a mladji na mamu
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 31.5.2014 16:30:20
|
|
|
|
Olga75
|
super ste Maslacak , lepi plavi ko da se moja familija fotkala
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 31.5.2014 16:32:55
|
|
|
|
Olga75
|
a ima i tema PORODICNE FOTOGRAFIJE pa da je popunimo
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 31.5.2014 21:50:13
|
|
|
|
serpica
|
Maslacak uopste te nisam ovako zamisljala skroz suprotno majke mi,mislila sam da si crna i skroz drugacija faca,a mozda me malo podescas na nasu Dunju RR.. decica preslatka a i gospodin je dobar jel nemac?
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 31.5.2014 21:53:50
|
|
|
|
nata11
|
Maslacak divni ste
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 31.5.2014 21:53:50
|
|
|
|
Torbica
|
Maslacak, bas ste skladni! Prelepe slike i preslatka decica!
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 31.5.2014 22:04:27
|
|
|
|
Maslacak15
|
Hvala devojke . Jeste jeste Nemac Serpi, zato mi hitno trebaju nase snajke za momke da pobedim u konacnom skoru hihihihi
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 31.5.2014 22:04:39
|
|
|
|
World
|
Pa i ja htjedoh da kazem da sam mislila da je zena totalno crna, ali sad vidim zasto je maslacak... slatki ste svi tako plavi...
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 31.5.2014 22:12:23
|
|
|
|
dijana1*
|
Maslacak lepi ste mi Moram da priznam da sam te i ja drugacije zamisljala
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 31.5.2014 22:17:38
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: serpica Maslacak uopste te nisam ovako zamisljala skroz suprotno majke mi,mislila sam da si crna i skroz drugacija faca,a mozda me malo podescas na nasu Dunju RR.. ne znam zasto ali i ja sam te skroz drugacije zamisljala, kao sitnu crnku, ostrih crta lica a ti si skroz suprotna... mnogo su medeni decacici
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 31.5.2014 22:20:48
|
|
|
|
mali_mis
|
Maslacak bas ste lep par a decica su preslatka
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 31.5.2014 22:21:29
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Maslacak15 Hvala devojke . Jeste jeste Nemac Serpi, zato mi hitno trebaju nase snajke za momke da pobedim u konacnom skoru hihihihi E ako je tako,posto su ove moje "stare" za tvoje snajke moram da rodim jos jednu devojcicu pa da je saljem za Berlin
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 1.6.2014 0:57:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Maslacak divni ste! Ja cu ovu moju da ti ustupim za starijeg, baka je vec pomalo uci nemacki, tako da, ako ti se dopadne u temi slike nase decice odmah je saljem
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 1.6.2014 1:30:05
|
|
|
|
amelia
|
Maslacak divni ste a bebice narocito bucko mmmm pojel bih ga kako je sladak
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 1.6.2014 1:34:47
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Maslacak divni ste! Ja cu ovu moju da ti ustupim za starijeg, baka je vec pomalo uci nemacki, tako da, ako ti se dopadne u temi slike nase decice odmah je saljem hoćeš poslati preporučeno ili ćaš ići lično da je dostaviš Ja nažalost nemam devojku tj. van konkurencije sam,moja najstarija ćera je velika za momke a mlađi su mi sinovi Maslačak ,predivni ste svo četvoro
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 1.6.2014 11:16:29
|
|
|
|
ivaMark
|
Maslacak, nas andjeo cuvar Divni ste i neko napisa da imas slicnosti sa DunjomRR, imate taj tajnoviti osmeh
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 1.6.2014 11:24:40
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: World Pa i ja htjedoh da kazem da sam mislila da je zena totalno crna, ali sad vidim zasto je maslacak... slatki ste svi tako plavi... Uze mi reč iz usta Divni ste Maslačak, svi mi nekako ličite, prelepa porodica
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 1.6.2014 17:24:29
|
|
|
|
Leax
|
IZVORNA PORUKA: serpica Maslacak uopste te nisam ovako zamisljala skroz suprotno majke mi,mislila sam da si crna i skroz drugacija faca,a mozda me malo podescas na nasu Dunju RR.. decica preslatka a i gospodin je dobar jel nemac? Maslacak prelepa ste porodica a Serpi je upravo napisala sve sto bi i ja pa da se ne ponavljam ali zaista i mene podsecas na nasu dragu Dunju
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 1.6.2014 21:00:22
|
|
|
|
doktorkakristal
|
MASLACAK divni ste ,bas se nekako uklapate ,a za sinove obavezno srpske snajke
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 1.6.2014 21:46:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo jedne rodjendanske
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?