Zemunka85 -> RE: Slike mama sa svojim bebama II deo (23.4.2013 7:23:52)
|
Adulence, jeste :-). Zene, pa hvala puuuno [sm=smiley31.gif]. Ima, stvarno ima puuuno viska, bas puno. I stvarno ne mogu ni jednu jedinu, ali bas bas ni jednu stvar da obucem. I bas mi je problem. Majice nosim iz trudnoce, a farmerke sam kupila dva para. Obuca isto problem, braaate i noga mi porasla :-). Jedna zenica mi rece da je to voda od utrogestana, kojeg sam pila 6m, cak i po 600 dnevno. Dobro, mozda sam preterala sa +25. OK ugojila se jesam i to ne u trudnoci, nego posle, ali nisam znala koliko. Kada sam se pre par meseci izmerila i videla 72kg, kada se nisam slogirala. Nisam imala predstavu da je toliko, a sada mislim da imam i koji kg vise od tad, jer su mi i ova dva para farmerki malo tesnje u struku. Racunala sam od 50kg, sa kojima sam realno ruzno mrsava, jer sam visoka 175cm, ali neka kilaza sa kojom bih bila zadovoljna je 55kg, do 60kg, ipak sam sada majka :-). To je moja kilaza i ja se sa njom dobro osecam. Zvuci malo, ali stvarno tako ne delujem mrsavo. Butine, dupe, ooooogroooman stomak. Bas kao za svadbu tj 6m trudnoce. Eto, lezanje u trudnoci 6m, krkanje zbog dojenja, zatvorena u 4 zida u kuci do pre koji dan, jer je bila zima, a ja ne vozim...uzeli danak. Stvarno me nije bilo briga do skoro, ali sam se osvestila i smorila kako je krenulo lepo vreme i moram medju ljude. U kuci sam sama sebi kao majmun :-). Ali polako, dojenje je prvo, pa cu sve regulisati. Grlim
|
|
|
|