Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 11.7.2012 2:11:53
|
|
|
|
mama kukunka
|
nisam stigla ranije da se javim , nesto sam hitno prevodila.. Divno mi je bilo sa Zenetinom, i zao mi je sto se nismo ranije videle..I ona i Oxy sutra idu..a Oxy bas danas nije bila tu, iako smo se druzile na ''njenoj '' plazi i da, imate priliku da me vidite u ''punoj '' velicini!! Gae, hvala za postavljanje slike!! i hvala na komplimentima! Tamara i Neda su preslatke, i njih sam , kao i tatu imala cast da upoznam malo posto je ova fotka napravljena
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 11.7.2012 15:00:15
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
tash super slicke Njenja diiivni ste - oboje! Secer
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 12.7.2012 0:50:16
|
|
|
|
Anoniman
|
ehej hej! Ja se podruzih sa dragom Oxy, super zena, sa divnom porodicom Eve se javljam iz svojega doma, osta more daaaaleeekoo Elem mamo i meni je bilo divno, ti si jedna zmaj zena, i mnogo mnogo mi je drago sto se videsmo I da znas da cemo se cerati O tvojim lepojkama , ma sta reci
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 19.7.2012 14:30:39
|
|
|
|
Ivence
|
Evo nas... mama nikada ne izgleda pristojno, ali šta sad
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 19.7.2012 14:35:33
|
|
|
|
pandina
|
Najvaznije je da mama ne skida osmeh sa lica Milice, ljubim te u okice!
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 19.7.2012 23:29:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo nas... mama nikada ne izgleda pristojno, ali šta sad mama, kao i uvek, izgleda prelepo miva, vas dve ste preslatke! bas lici na tebe
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 20.7.2012 8:09:11
|
|
|
|
miva
|
Ma Micika je ista ja, na tatu ima samo krvnu grupu i Rh faktor ( Bogu hvala sto to nije nasledila na mene). Jel' ima negde Graskova slicica?
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 20.7.2012 10:23:10
|
|
|
|
Ivence
|
Pandina, a kako da skine mama osmeh, kada vidi svoju lepoticu BB, ja kako ti lepo lažeš, hvala ti, divna si .... a mali ti je taaaaaaaaaaako divan, srce malo :) Miva haha, kako me nasmeja, mada i ja zahvaljujem Bogu što je moja Milica nasledila Rh faktor od mog muža
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 20.7.2012 12:46:03
|
|
|
|
vonavoj
|
evo jedna morska
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 20.7.2012 12:49:17
|
|
|
|
NadaR
|
Divne djevojke!
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 20.7.2012 13:19:13
|
|
|
|
miva
|
BB kako je meden tvoj Graskic, sirok osmeh - vesela beba! Mali pozitivac. Von, slatke ste mi vas dve morske Micike u setnjici! Blago tebi Von ti si kao manekenka! Ivence ja neznam kako si ti, ali ja jedva izgurah trudnocu i sve vreme sam mislila - samo da ne nasledi krvnu grupu tj. Rh faktor od mene i naravno, moje kratke noge!!! (tvoja Mici je preslatka tako prelepe krupne oke ima).
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 22.7.2012 11:01:34
|
|
|
|
Sesilija 83
|
Bas ste lipi...
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 23.7.2012 22:52:33
|
|
|
|
vonavoj
|
hvala miva! malena mi doterala liniju kad je bila beba,posto je bila
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 23.7.2012 22:57:47
|
|
|
|
PoisonEve
|
Joooj, divne ste sve
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 13.8.2012 19:29:37
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 14.8.2012 17:46:17
|
|
|
|
pandina
|
Divno, Gae! Posebno prva slika!
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 15.8.2012 18:19:06
|
|
|
|
Figaro88
|
Ja ne mogu da vidim neke slike Evo i nas dve... http://tinypic.com/r/11ufbcj/6
< Poruku je uredio Figaro88 -- 15.8.2012 18:25:22 >
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 20.8.2012 12:40:04
|
|
|
|
Modessty
|
ovo smo ja i moj ninja tokom treninga u Vrnjačkoj banji
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 21.8.2012 10:54:48
|
|
|
|
pandina
|
Figaro, prelepa devojcica!
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 23.8.2012 23:37:02
|
|
|
|
crazymama
|
evo i nas, nije nas dugo bilo :)
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 24.8.2012 11:09:01
|
|
|
|
vonavoj
|
divne ste!
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 24.8.2012 11:10:36
|
|
|
|
17 joka
|
sve slikice su predivne
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 29.8.2012 22:50:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Danas na Štrandu
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?