Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 4.5.2012 17:08:59
|
|
|
|
cockic
|
ovde je vise nas uletelo,a i bas mi se svidja slicica ja drzim petra
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 5.5.2012 9:14:56
|
|
|
|
bulka
|
cockic lepa fotografija... mamicak predivna ljubav, pogled Iz setnjice...
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 5.5.2012 9:45:52
|
|
|
|
jelena038
|
Bulka, super ste!
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 5.5.2012 10:29:51
|
|
|
|
cockic
|
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 5.5.2012 21:28:55
|
|
|
|
mamicak
|
Hvala vam:) i vi ste svi tako medeni:) @Bulka, bas ti zavidim:) ti vec trece:):) sto mene nece strefit blizanci hihi:) @Jelena 038 - kada ugledah brojku 038, sva se najezih:) pozzz za sugradjanku:) (ili ta brojka nema veze s Pristinom???) Update: ustvari sad vidim da ima veze s Pristinom:):) hihi
< Poruku je uredio mamicak -- 5.5.2012 21:29:44 >
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 5.5.2012 21:40:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Bas je lepo videt vas sve tako slatke. Evo i nas dve, naravno slikale smo se same. Gile se izbezumi kada se vidi
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 5.5.2012 21:43:35
|
|
|
|
mamicak
|
hahah mali mis, on se sad pita ....sta ga sad pa ovaj gleda :D:D bas ste slatki:)
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 5.5.2012 21:49:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Bulka, juče smo ti bili u kraju, šetali po Loznici, osvrtala sam se ne bih li videla mamu sa blizancima da startujem, al ništa... Mišu, mLogo ste Šlatke! Mangulica je tako porasla!
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 7.5.2012 0:04:46
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 7.5.2012 0:14:16
|
|
|
|
Anoniman
|
bas ste svi leeepi! nas cete gledati kad izucim komjutere i programe i otkrijem zastoo ne mogu da postavim slike
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 7.5.2012 8:17:55
|
|
|
|
jelena038
|
IZVORNA PORUKA: mamicak @Jelena 038 - kada ugledah brojku 038, sva se najezih:) pozzz za sugradjanku:) (ili ta brojka nema veze s Pristinom???) ima, sugradjanko Mame, super ste!
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 7.5.2012 13:35:04
|
|
|
|
dejana007
|
Sjane ste Evo i nas u najlepsem izdanju - na krstenju :)
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 7.5.2012 13:38:19
|
|
|
|
magnetic
|
Bas lepa slika
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 7.5.2012 14:00:59
|
|
|
|
dejana007
|
hvala :***
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 7.5.2012 14:16:46
|
|
|
|
cockic
|
dejana slika je jako lepa nesto si mi bas poznata ili mi licis na nekoga koga sam vidjala jer kako kazu imam fotografsko pamcenje ja sam radila u prodavnici u cityu mozda sam videla nekog slicnog tebi tad prolazi mali milion ljudi. jer dosta ljudi i meni kaze da me znaju a ja njima da nemam sestru blizankinju desava se da imamo dvojnika
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 7.5.2012 14:18:57
|
|
|
|
dejana007
|
ja nisam krocila u delta sitiju :) iz nisa sam :) moguce bliznakinja :)))
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 7.5.2012 14:32:28
|
|
|
|
cockic
|
sto sam ja sad dosadila samo kacim slike nisam znala kako sve do sad i sad nestajem ovo mi je petar kad je imao oko dva i po meseca
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 7.5.2012 14:33:32
|
|
|
|
cockic
|
tata nam je upao na slicici e onda je sigurno bliznakinja
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 7.5.2012 15:21:30
|
|
|
|
Anoniman
|
divne mamike i bebice dejana, mnogo ste lepi, oboje!!
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 7.5.2012 16:42:39
|
|
|
|
pandina
|
Dejana
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 7.5.2012 17:19:13
|
|
|
|
nenja22
|
neko rekao "izgledati kao totalni kreten" kucna proslava na dan rodjendana, razduvah se kao da cu sve prasice da oduvam, a ne jednu svecicu gasim i malko sredjeniji za subotnju "zurku" sto bese u zvezdarskoj sumi
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 7.5.2012 18:08:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Nenja, divni ste! Još jedared: srećan vam rođendan!!!
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 7.5.2012 19:12:34
|
|
|
|
PoisonEve
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 8.5.2012 0:40:05
|
|
|
|
Yula
|
Divne mame i prelepa decica! Dame, zaista svi komplimenti za izgled, blistate! I ja sam se stesala ( skinula 21 ostalo jos 2 kila! ) i planiram da ovekovecim svoju vitkost, pa cu da to podelim i sa vama
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 9.5.2012 10:57:43
|
|
|
|
Ivence
|
Bravo za sve mame i decu Evo moje Mice gde dobija dnevnu dozu gnjavaze od svoje mame
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?