Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Prevremeni pubertet kod devojčica 14.1.2021 0:14:36
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Da, soda bikarbona je super stvar.
|
|
RE: Prevremeni pubertet kod devojčica 14.1.2021 0:51:47
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Iščitah sve... Ja sve čekam da ovo moje dete od 160cm udje u te faze ali ništa mnogo još uvek. Grudi su kaaaaaaaao nešto krenule, ali kaaaao. I to vise mene zanima nego nju. Dosadna sam joj. Sanjice, idite kod lekara da bi ti znala šta da, radiš i kako da se ponašaš. Da budeš mirne glave. Detetu je potrebna smirena majka. Nadam se da će te to umiriti.
|
|
|
|
RE: Prevremeni pubertet kod devojčica 14.1.2021 0:58:48
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Otkucah post i izbaci me. 😠 Obavezno idemo. U petak treba da me zove endokrinolog sa instituta. Iskreno zabrinuta sam. Mm mi je rekao da preterujem. Pravim problem gde ne postoji.
|
|
RE: Prevremeni pubertet kod devojčica 14.1.2021 1:10:15
|
|
|
|
dunja RR
|
Sanjice proveri, ali je verujem da je sve ok Bićeš mirna nakon doktora, dobićeš savete.
|
|
RE: Prevremeni pubertet kod devojčica 14.1.2021 1:17:09
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Otkucah post i izbaci me. 😠 Obavezno idemo. U petak treba da me zove endokrinolog sa instituta. Iskreno zabrinuta sam. Mm mi je rekao da preterujem. Pravim problem gde ne postoji. Naravno da si uznemirena kad se to prvi out desava. Od provere i razgovora sa lekarom glava ne boli. Razjasnice ti neke stvari i znaces kako da se ponasas na dalje. Ne slusaj tm. Musko. Za njih su devojcice barbike koje treba da sutiraju loptu
|
|
|
|
RE: Prevremeni pubertet kod devojčica 2.2.2021 19:40:24
|
|
|
|
Andjelcicc
|
Nisam nasla odgovarajucu temu, pa bih ovde pitala. Izvinjavam se unapred...Moja devojcica uskoro puni 10 godina, pre par dana pozalila mi se da je boli jedna sisica, kada sam pipnula oset_ila sam zlezdicu, ali na drugoj nisam, ja nesto ne mogu da se set_im kako je to kod mene bilo, pa ajde da vas pitam jel to ok, sigurno neka ima vise iskustva od mene, da na jednoj oset_im na drugoj ne. Hvala puno
|
|
|
|
RE: Prevremeni pubertet kod devojčica 2.2.2021 20:03:14
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Andjelcicc, normalno je. Tako je i kod T bilo. Posle je bol presao i na drugu. Spontano je prosao bol.
|
|
RE: Prevremeni pubertet kod devojčica 2.2.2021 20:14:44
|
|
|
|
Andjelcicc
|
Sanjice, hvala puno. I ja sam isto mislila, ali djavo mi ne da mira, majka ko majka, uvek u nekom strahu...
|
|
|
|
RE: Prevremeni pubertet kod devojčica 2.2.2021 20:40:48
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Otkucah post i izbaci me. 😠 Obavezno idemo. U petak treba da me zove endokrinolog sa instituta. Iskreno zabrinuta sam. Mm mi je rekao da preterujem. Pravim problem gde ne postoji. Naravno da si uznemirena kad se to prvi out desava. Od provere i razgovora sa lekarom glava ne boli. Razjasnice ti neke stvari i znaces kako da se ponasas na dalje. Ne slusaj tm. Musko. Za njih su devojcice barbike koje treba da sutiraju loptu Kod S je sve ok. Cula sam se sa endokrinologom. Rekla je da nema potrebe da dolazimo na institut. Spontano je prosao bol i sve se vratilo u normalu. Rekla je dr da nekad i hrana uzburka hormone. Mleko da se izbaci. Mlecni proizvodi ne. Piletinu, ne potpuno. Od tada ne dajem piletinu dok ne nadjem domacu.
|
|
RE: Prevremeni pubertet kod devojčica 2.2.2021 20:57:04
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro je Sanjice. Svaka promena na deci nas uznemirava. Ljubim vas! 😊
|
|
|
|
RE: Prevremeni pubertet kod devojčica 3.2.2021 11:25:31
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Kako ne Ivanka. Malko sam se smirila. Super je onaj stetoskop. Zakazali su mi konsultaciju sa endokrinologom. U vreme koje su mi rekli zvali. Vrlo su profesionalni.
|
|
RE: Prevremeni pubertet kod devojčica 8.2.2021 13:22:14
|
|
|
|
Duškić
|
Naravno da je bolje pitati i uraditi sta god , nego sedeti i cekati da prodje, a precrknes od straha, ovako te dr,umiti.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?