Verus -> RE: Kako kazniti dete? (27.10.2011 15:15:17)
|
Alexx, ja svaki dan kad dodjem da je pokupim u vrtic, oko 16h, spijuniram kroz vrata (svaka 'soba' ima staklo do pola, pa drvo, i ja skiljim tu[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]), jedan dan, lepo sede njih 6, koliko ih je u grupi, a vaspitacica sedi na stolici i cita im knjige, pokazuje slike, prica, a oni lepo sede na podu. Helena kao da je 1 razred osnovne skole, mirno sedi, smesi se pokazuje prstom, i tako svi oni. Kazem ja toj zeni, da mi kuci nikad tako ne bi, ma jedva mi mirno sedi uvece da joj pricu procitam pred spavanje....a ona kaze "A Helena je uvek jako dobra". A ja na dupe da padnem. Eto, cak i kad uporedim sebe i muza, sa njim je puno bolja, a mene, levati kako stigne. Al dobro, bicu dosledna u tim malim "kaznama" tipa ignorisanja, ili, skretanja paznje, i trudim se da je uvek prvo umirim u tom ludilu, i kao sto sam napisala, da uspostavim kontakt ocima pre nego sto joj kazem da se ne sme...pa polako.... Samo sam htela da konsultujem druge da vidim gresim li, ili da vidim ima li jos "caka" za koje ne znam...
|
|
|
|