branki* -> RE: Kako kazniti dete? (22.1.2017 12:26:23)
|
je l se vama nikad nije desilo da udarite dete po dupetu ili ga povucete za kosu ili sli? razmisljam tako o ovome.bojana je nestasno dete,ne samo sto je nestasna,nego voli da kontrira,da se duri,krevelji,place,histerise,urla i sli..ako ne pogodim iz prve sta hoce,to je plac,bacakanje,kad kazem nema ili ne moze,opet plac i bacakanje.imam tri resenja.ili cu da joj odmah udovoljim ili cu da ignorisem njen plac i kuknjavu sto me dovede do ludila jer je tu i sin koji slusa to njeno cendranje ili cu da je izlupam dva puta po dupetu i da prestane.kazne tipa da ide u sobu,ne deluju ,jer ona ode u sobu i nastavi da kuka i onda namerno otvori vrata i stane na vrata i kuka ,tacno vidim da se krevelji. boza je malopre dobio isto,jer smo vezbali i vidim ga ja on iskljucen,lupa bzv nesto,tu je,a nije tu,ja poludim. nakon batina,budu oboje bolji,boza bolje radi i saradjuje,boka poslusa i bude dobra i ok,prestane da se pekmezi za sve.ono sto me nervira je to sto me dovedu u tu situaciju da ih udarim.da se razumemo odmah,to nije maltretiranje ili ne znam kakvo batinanje,boku lupim preko pampersa.
|
|
|
|