Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Jel jedete uz kompjuter? 25.9.2010 21:36:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Anajid, postoje registrovane verzije Windowsa, i one "nelegalne" tj neregistrovane. Ako nije reg. verzija, onda neke programe ne možeš da koristiš, bar su meni tako objasnili zašto ne mogu da koristim Windows media player i outlook express, traži mi validation code. Možda je to kod tebe slučaj?
|
|
|
|
RE: Jel jedete uz kompjuter? 25.9.2010 21:39:53
|
|
|
|
anajid
|
E pa da,stalno mi spominje taj Outlook express,a na kompu sam ga imala,a sad izgleda nemam ! Nedjo srce si,u svakom slucaju hvala na paznji,jer si mi jedina odgovorila
|
|
|
|
RE: Jel jedete uz kompjuter? 25.9.2010 21:48:37
|
|
|
|
Iwana87
|
upravo veceram tj dovrsavam veceru uz komp
|
|
|
|
RE: Jel jedete uz kompjuter? 26.9.2010 22:37:14
|
|
|
|
Tina87
|
E sad ste me uhvatile!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Jel jedete uz kompjuter? 4.11.2010 12:11:40
|
|
|
|
anajid
|
Zene kako da instaliram Windows Media player?Hocu da gledam neku emisiju preko interneta,pa mi pise da moram to da instaliram,a ja probala ali nesto ne ide?
|
|
|
|
RE: Jel jedete uz kompjuter? 4.11.2010 12:16:31
|
|
|
|
*Alexx*
|
Evo u novoj temi: Windows Media Player
|
|
RE: Jel jedete uz kompjuter? 4.11.2010 12:18:56
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
ja sad smazala sendvic
|
|
|
|
RE: Jel jedete uz kompjuter? 4.11.2010 12:23:19
|
|
|
|
bebaa
|
Jel to mene neko posmatra
|
|
RE: Jel jedete uz kompjuter? 4.11.2010 12:27:54
|
|
|
|
anajid
|
Thanks Alexx
|
|
|
|
RE: Jel jedete uz kompjuter? 7.11.2010 15:09:38
|
|
|
|
minna
|
Cesto jedem za kompom, a sad jos cesce, kad bebac spava taman sve zavrsim u isto vreme, evo sad upravo rucam, mljac mljac
|
|
|
|
RE: Jel jedete uz kompjuter? 7.11.2010 17:35:54
|
|
|
|
Shishica
|
Evo sad jedem cips..
|
|
RE: Jel jedete uz kompjuter? 7.11.2010 18:00:06
|
|
|
|
isidora88
|
cekam da se proja ispece pa da navalim da jedem,naravno za laptopom najsladje mi je kad tako jedem
|
|
RE: Jel jedete uz kompjuter? 11.11.2010 23:16:30
|
|
|
|
choopa choops
|
Puna mi tastatura mrvica
|
|
RE: Jel jedete uz kompjuter? 12.11.2010 17:09:56
|
|
|
|
jance
|
upravo pohasala pilav sa integralnim pirincem i sargarepicom..... naucila sam vec levom da jedem da desnu imam slobodnu za kuckanje
|
|
RE: Jel jedete uz kompjuter? 16.11.2010 21:34:34
|
|
|
|
Alexis79
|
Upravo to radim....Ubice me zmu
|
|
RE: Jel jedete uz kompjuter? 12.12.2010 10:30:02
|
|
|
|
anajid
|
Zene upomoc,kako da skinem avast antivirus.Sad vidim da mi je istekao,a gde god na internetu nadjem i hocu da download,svi se placaju!!
|
|
|
|
RE: Jel jedete uz kompjuter? 12.12.2010 17:48:23
|
|
|
|
Olga75
|
anajid , ja sam pre dva meseca skinula i bila je free varijanta , pogledaj jos jednom
|
|
RE: Jel jedete uz kompjuter? 12.12.2010 18:36:57
|
|
|
|
ika979
|
Sve ono sto upadne izmedju obroka, da. Evo sad degustiram vocnu salatu koju mi je bata doneo... I tako mi je slatko. A trpezarija je i dalje za ono glavno.
|
|
|
|
RE: Jel jedete uz kompjuter? 12.12.2010 18:56:50
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: anajid Zene upomoc,kako da skinem avast antivirus.Sad vidim da mi je istekao,a gde god na internetu nadjem i hocu da download,svi se placaju!! ja sam juče skinula, tražila sam poduže ali nekako našla free verziju.......
|
|
|
|
RE: Jel jedete uz kompjuter? 12.12.2010 20:22:34
|
|
|
|
anajid
|
Hvala zene na odgovoru,pokusacu sad opet!
|
|
|
|
RE: Jel jedete uz kompjuter? 13.12.2010 9:39:21
|
|
|
|
*Alexx*
|
Hajde da pitanja o kompjuterima ne postavljamo u ovu temu, već u odgovarajuću. Ako ne možete da nađete temu, bolje i da otvorite novu, nego da spamujete ovu
|
|
RE: Jel jedete uz kompjuter? 13.12.2010 9:49:09
|
|
|
|
Amber
|
ja upravo sada pilece belo meso i cvekla , svako jutro doruckujem i pijem kafu za kompom, a rucak i veceru sem kad sam kod mojih jedem na krevetu, kupila sam posluzavnik sa nogicama pa se snalazim, mali je stan pa nema trpezarijskog stola, kako god da premerim sve bi zauzeo a nigde nema neki 60sa60cm, uglavnom jedem iz cinijica, musli, pirinac, voce, vecina stvari je bez hleba pa je lako nema mrvica okolo.
|
|
|
|
RE: Jel jedete uz kompjuter? 13.12.2010 9:54:10
|
|
|
|
Nensi*
|
Upravo doruckujem
|
|
RE: Jel jedete uz kompjuter? 13.12.2010 9:54:42
|
|
|
|
viking
|
malo je off tema, ali što ne napravite onaj sto što je sjedne strane zakucan za zid a struge stane ima sklopivu nogicu, pa može da vam stoji sklopljen kad ga ne koristite... IZVORNA PORUKA: Amber ja upravo sada pilece belo meso i cvekla , svako jutro doruckujem i pijem kafu za kompom, a rucak i veceru sem kad sam kod mojih jedem na krevetu, kupila sam posluzavnik sa nogicama pa se snalazim, mali je stan pa nema trpezarijskog stola, kako god da premerim sve bi zauzeo a nigde nema neki 60sa60cm, uglavnom jedem iz cinijica, musli, pirinac, voce, vecina stvari je bez hleba pa je lako nema mrvica okolo.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Ime za devojcicupisuljicakoje vam se vise svidjaSofija (
46%)
Maša (
54%)
Ukupan broj glasova: 173Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!