Lu -> RE: Zakon privlačenja (16.1.2012 9:26:30)
|
IZVORNA PORUKA: maca821 Naravno da ja nisam mislila da je dovoljno sedeti i želeti i dobićeš sve u životu. Mislim da ljudi krajnje banalizuju celu ovu priču,pa ispada da je poenta pomisliti na nešto i to ce se dogoditi.Ja to ne shvatam tako.Predpostavljam da je potrebno mnogo razmišljanja i preispitivanja sopstvenih potreba, želja, poriva, strahova. I naravno da je potrebna akcija, ne možemo sedeti skrštenih ruku i čekati da nam nešto padne sa neba, ali ja sam htela da stavim naglasak na pozitivan stav o svemu, što većina nas recimo nema. Na trenutak se skrenulo s teme, maca dobro si obješnjenje dala[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley20.gif[/image] Ako imaš pozitivan stav o nečemu što jako želiš, vjeruješ da ćeš to uspjeti, onda ćeš se i potruditit da dođeš do toga, znači želja i vjera u sebe te tjeraju naprijed da uradiš za sebe ono najbolje. Ako odmah na početku kažeš, ma ne vjerujem da ću ja to uspjeti, to je automatsko odustajanje, odnosno ne radiš ništa na tome da uspiješ, nego jednostavno čekaš da se desi.
|
|
|
|