dijana1* -> RE: Dodatno zdravstveno osiguranje. (3.4.2013 15:14:40)
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Nela jesi li probala u dz,nisam ni primetila da mi je deci istekla knjizica (permutovala sam datume)i niko mi nije nista rekao,za mene su pravili problem a za njih nisu,pa probaj nista te ne kosta IZVORNA PORUKA: nela79 RR Ma ja sam super sa nasom dr u domu zdravlja. Vec sam ja njima prijavila situaciju. Rekla je ona meni da ce djecu primiti i bez markice, ali zbog vakcine mora da ima ovjeru. Valjda to oni moraju nesto da pravdaju. IZVORNA PORUKA: ksena von, da li je to moguce? zet ti je osiguran? i deca? ovde je to za strance poseban preduslov da bi imali boravak. a naravno ako je muz/zena osiguran, moze i ovo drugo da se osiguran preko njega (ja sam imala drugi problem pa nisam bila osigurana preko mm iako sam htela jer on ima bolje osiguranje, ali mi nije bilo toliko bitno, imala sam uvek svoje, prvo studentsko a sad preko posla) IZVORNA PORUKA: Sanchy Moja drugarica u Grckoj .udata ,odmah je dobila njihovo osiguranje i tamo se i porodila,oni valjda daju oko 3000 e za rodjenje deteta[sm=smiley1.gif] ,koliko sam razumela zato je i jurila onako trudna svve moguce papire da ode tamo ,,
|
|
|
|