guppy RR -> RE: da li uvijek iznosite svoje mišljenje ili govorite ono sto drugi zele da cuju? (24.6.2009 22:23:39)
|
pa vidi prase, život nije odgovaranje na saslušanje pod jakim reflektorom. Ako pričaš sa ljudima, sama biraš šta želiš kome reći. Izvini, ali mene da pita neki školski drug da li muž i ja seksamo više od 5 puta nedeljno, i da kaže da je moguć samo da ili ne odgovor, samo bi se nasmejala. U ovoj temi ne treba da govorimo samo o crnom i belom, a to je o "izneti svoje mišljenje" ili "lagati"... jer verujte mi, ćutati nekad je pravi izbor. pod 1) ko kaže da je to što mislimo istina? pod 2) nema potrebe uvek ljude zamarati samo svojim mišljenjem ... znate li koliko ljudi je danas na forumu ćutalo, kad se rasplamtala debata o smeškici? Neki su bili ljuti i zgadilo im se, ali nisu to pisali na forum. A zašto i bi, kad bi time samo još više podelili forum u dva pola, na one koji se slažu sa jednim mišljenjem, i na druge, koji se ne slažu time. I šta bi time dobili? ... Kakav bi bio profit od svih tih "istina" i "iznošenja ŠTA JA MISLIM"???? Sutra bi debata prestala... neki bi bili uvređeni i otišli bi... drugi bi bili "pobednici" i ostali bi. O hlamidiji ne bi znao niko ni više ni manje, a to je bit ovog foruma, a ne prepucavanje ko je pametniji i ko ima bolje argumente i bolji život. Da, i mene gomila stvari nervira ovde, a ponajviše što se ne poštuje odluka admnistratora i moderatora da se u nekoj temi više ne treba raspravljati. Da "iznosim svoje mišljenje" stalno, mogla bi da psujem svima redom sve po spisku i da delim banove... ali opet - šta bi postigli time?????? Prestanimo da se delimo na pametne i nepoučene, jer svi smo tu da učimo od ljudi oko nas, ne samo o zatrudnjivanju, trudnoći, bebama, deci i porodici, već i o poštovanju drugih ljudi i njihovih stavova, hrabrih ili kukavičkih, kako god. Niko nije savršen!
|
|
|
|