Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 12.10.2011 23:50:08
|
|
|
|
PoisonEve
|
alex, evo ustinilo, jos 4 dana!
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 13.10.2011 9:06:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Poison sitno, sitno, samo cool i eto jos malo srece najvece, vici ako te jos nesto zanima. A ja uzivam sa mojom Nedom, imamo vec mesec i 7 dana i dobili smo kilo i sto, masala, pozz za dragu Alex, PE i ostale cekalice :)
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 13.10.2011 10:01:05
|
|
|
|
PoisonEve
|
Zenetino, nisam znala da ti cerkica ima tako lepo ime Bas je nekako nezno.
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 13.10.2011 10:06:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Kao da si se juce porodila Ja sam sve mislila da cu u trudnoci svasta da radim, a ono mi prolete vreme. JA se u gradskoj nadam da ce biti slobodan apartman kad dodjem na red, trazicu epidural i odabranog anesteziologa, to mi daje mozda malo vise sanse da se pojavi, a jos se premisljam da li da trazim i odabranog lekara ili ne. TAmo su svi dr ok i ne znam da li da trazim da i moj bude tu za porodjaj. Ako ga pozovem, onda je samo moj, nema da skita okolo
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 13.10.2011 10:10:29
|
|
|
|
PoisonEve
|
Ne zaboravi i da odes na razgovor sa anesteziologom i uradis sve potrebne analize za epidural.
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 13.10.2011 10:22:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala, necu, to sam se dogovorila sa mojim dr da mi sve kaze kad udjem u 9-ti. Taman za tad imam i sledeci pregled. Rekao mi je da ne radim nista, samo da dodjem pa ce mi on raditi briseve i sta treba i dati za krv i ostalo, da mi budu rezultati ne stariji od mesec dana. Tad je rekao i da cemo razgovarati o epiduralu. A imam i check listu
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 13.10.2011 14:47:10
|
|
|
|
PoisonEve
|
Evo jedne mnogo lepe vesti: U gradskoj bolnici otvoren je drugi sprat koji je ronoviran i rezervisan samo za babyfriendly program Kolko smo danas saznali, promenjeni su prozori i okrecen je cak su sredili i kupatilo na tom spratu. I trenutno je besplatno prisustvo oca na porodjaju! Jeeee!
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 13.10.2011 23:11:39
|
|
|
|
alex011
|
Oooo draga, znaci, dosla si do kraja! Moj savet, samo razvuci osmeh i misli pozitivno, i tako ce ti i biti!! Ko god da je od lekara tu, poroditi se moras, a svi su dobri,ne brini! Ja sam se u bolnici lepo iskupala, isfenirala, sredila i nasmejana i vesela otisla na porodjaj! Samo sam rekla sebi, Saska sad budi hrabra, vesela i samo misli kako ce sve biti u redu, uskoro ces drzati u narucju svog deliju! I tako je i bilo..prodje sve za cas i imas svog andjela pored kog ces zaboraviti na svaki bol!!! U svakom slucaju, ja ti cvrsto drzim fige! Samo hrabro!
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 13.10.2011 23:15:30
|
|
|
|
alex011
|
A kako nam je novo-pecena mama?? Kako tvoja lepotica...Vala vreme stvarno brzo prodje!! Pa i ja kad pogledam mog deckica, nama je danas 5 meseci i 8 dana!! A kao da sam se juce porodila!!Veliki pozz
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 13.10.2011 23:52:39
|
|
|
|
PoisonEve
|
Uh, alex, moras cesce dolaziti ovde i deliti nam tu pozitivnu energiju! Hvala ti, stvarno mi takva iskrena podrska puno znaci!
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 14.10.2011 0:00:37
|
|
|
|
alex011
|
Hehe, bas mi je drago! Uvek sam ti ja takva!! Udri brigu na veselje! Misli pozitivno i lepe stavri ce ti se desavati!! Neces se ni okrenuti bebac ce te vec gledati, a ti ces plakati od srece!! Meni su suze tekle od srece, toliko da me je sestra pitala jel mi dobro
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 14.10.2011 10:12:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Hej alex, pa dobro, sam, samo sto mu ja dodjem staro-pecena mama, mislim ipak sam ja stara kajla ;) Mogu samo da konstatujem da je Neda totalno drugacija beba od Tamare, i po delu i po jelu i po fizionomiji, i to mi je nekako super, bas ce nam biti zanilmjivo u godinama koje dolaze :) Ma ima li sta vaznije u zivotu, to je apsolutna ljubav, a uskoro ces je i ti Poison otkriti, ma to ti je bre cista prirodna droga srece :) Pozzzzz
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 14.10.2011 12:10:43
|
|
|
|
tarica007
|
To su bas divne vesti!!! Bas sam se obradovala!!! ti ces verovatno najbrze tamo, pa da nam obavezno javissss!!! svakako imas podrsku svih nass!
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 14.10.2011 12:27:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Tarice, PE se porodila sinoc, imas temu
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 14.10.2011 13:43:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa bravo za Poison,sinoc je bila na forumu i to oko dvanaest, kada je sve stigla :)
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 15.10.2011 8:05:18
|
|
|
|
tarica007
|
draga videla sam i cestitke od srca!!! ali nije ovaj glupi net hteo da radi pa nisam mogla da ostavim cestitku na temiii [sm=smiley36.gif
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 16.10.2011 18:36:40
|
|
|
|
Ivence
|
Hej, sdravo :O) Ja sam u veeelikoj dilemi, pa udjoh ovde da pitam vas kako vam je bilo u Gradskoj, opsti utisci i to...? Ja nemam nikakvu vezu, ali sam cula dosta dobrih stvari, pa eto, molim vas, RECITE MI SVE :o)))))))))
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 16.10.2011 18:52:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Ivence, dobrodosla. Procitaj temu od pocetka pa ces videti utiske.
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 16.10.2011 20:21:47
|
|
|
|
tarica007
|
IZVORNA PORUKA: Ivence Hej, sdravo :O) Ja sam u veeelikoj dilemi, pa udjoh ovde da pitam vas kako vam je bilo u Gradskoj, opsti utisci i to...? Ja nemam nikakvu vezu, ali sam cula dosta dobrih stvari, pa eto, molim vas, RECITE MI SVE :o))))))))) joj draga i ja sam bila u istoj dilemi, ali procitala sam komentare od prvog do zadnjeg i devojke su sve objasnileeee!!! samo malo se zacitaj, mene su ubedile !!!
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 17.10.2011 19:32:07
|
|
|
|
Ivence
|
Evo procitala posto mi je ovo prva trudnoca, i cula sam dosta stvari o svim bolnicama, pa se nadjoh u dilemi, ali evo sada sam konacno mirna, i ponosno izjavljujem : IDEM U GRADSKU Hvala svima punooo, vec sam pocela polako da ludim, sreca, pa vas nadjoh
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 17.10.2011 19:56:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Preporucujem ti da kada dodje vreme krenes u Gradsku i na vezbe za trudnice. Odlicne su, puno ce ti pomoci a i upoznaces neke babice. Nemas tiker pa ne vidim koja si nedelja.
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 18.10.2011 8:28:47
|
|
|
|
smeskicTB
|
IZVORNA PORUKA: PoisonEve Evo jedne mnogo lepe vesti: U gradskoj bolnici otvoren je drugi sprat koji je ronoviran i rezervisan samo za babyfriendly program Kolko smo danas saznali, promenjeni su prozori i okrecen je cak su sredili i kupatilo na tom spratu. I trenutno je besplatno prisustvo oca na porodjaju! Jeeee! ovo je ooooodlicna vest! jupiiii! samo ne znam d ali cu ja ici na bf, zbog moje dve bebice i cr verovatno.. bas sam se obradovala da je sredjen i zavrsen sprat!
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 18.10.2011 9:43:33
|
|
|
|
Anoniman
|
PE je na drugom spratu. Porodila se dva tri dana posto je otvoren i jako je zadovoljnja celim pogramom. To mi je rekla a detalje cemo cuti kad se vrati. Ja sam i dalje za apartman ako bude slobodan. Inace juce sam saznala, u apartmanu moze muz da vam bude tu skoro ceo dan. Meni je zbog kupatila ne zbog muza Ali apartman ne moze da se rezervise. Ima po jedan na svakom sapratu. Babice kazu da su jedino oni na hladnoj strani zgrade i da tamo ima slabo sunca. Nisam se bas uzbudila previse zbog toga, ja bih i dalje u apartman.
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 18.10.2011 15:06:28
|
|
|
|
Ivence
|
Jooj, hvala ti puno, uskoro cu morati da krenem, posto sam sada 28 nedelja, nego rekoh, do sada sam skroz bila zbunjena Moja kuma se skoro poradjala, pa je imala problema malih, ali kaze da je ovako sve ok bilo, ona nije htela da bude odmah sa bebom, kaze njoj tako lakse, a ja cu videti :)) A kako pravite to da vam izlazi koja ste nedelja??? Ja trazila, ali neuspesno
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 18.10.2011 15:49:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Odes na moja ringeraja, pa na podesavanja, pa na forumi i tu gde ti pise ticker ubacis link tickera. Pre toga ukucaj u pretrazivac na RR ticker pa ce ti izaci tema gde mozes da ih nadjes i napravis. Posle samo prekopiras taj link na mesto gde sam ti rekla, pa mozemo da znamo dokle si stigla, a i tebi ce biti lakse da pratis. Mi bi trebali u ponedeljak da obidjemo porodiliste sa skolicom za trudnice.
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?