|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara
12.10.2011 23:50:08   
PoisonEve
alex, evo ustinilo, jos 4 dana!user posted image

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu alex011)
Direktna veza do poruke: 526
13.10.2011 9:06:43   
Anoniman
Poison sitno, sitno, samo cool i eto jos malo srece najvece, vici ako te jos nesto zanima. A ja uzivam sa mojom Nedom, imamo vec mesec i 7 dana i dobili smo kilo i sto, masala, pozz za dragu Alex, PE i ostale cekalice :)

(odgovor članu PoisonEve)
  Direktna veza do poruke: 527
13.10.2011 10:01:05   
PoisonEve
Zenetino, nisam znala da ti cerkica ima tako lepo imeuser posted image Bas je nekako nezno.

Ajrton Sena

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 528
13.10.2011 10:06:06   
Anoniman
Kao da si se juce porodila user posted image Ja sam sve mislila da cu u trudnoci svasta da radim, a ono mi prolete vreme.

JA se u gradskoj nadam da ce biti slobodan apartman kad dodjem na red, trazicu epidural i odabranog anesteziologa, to mi daje mozda malo vise sanse da se pojavi, a jos se premisljam da li da trazim i odabranog lekara ili ne. TAmo su svi dr ok i ne znam da li da trazim da i moj bude tu za porodjaj. Ako ga pozovem, onda je samo moj, nema da skita okolo user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 529
13.10.2011 10:10:29   
PoisonEve
Ne zaboravi i da odes na razgovor sa anesteziologom i uradis sve potrebne analize za epidural.

Ajrton Sena

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 530
13.10.2011 10:22:29   
Anoniman
Hvala, necu, to sam se dogovorila sa mojim dr da mi sve kaze kad udjem u 9-ti. Taman za tad imam i sledeci pregled. Rekao mi je da ne radim nista, samo da dodjem pa ce mi on raditi briseve i sta treba i dati za krv i ostalo, da mi budu rezultati ne stariji od mesec dana. Tad je rekao i da cemo razgovarati o epiduralu. A imam i check listu user posted image

Direktna veza do poruke: 531
13.10.2011 14:47:10   
PoisonEve
Evo jedne mnogo lepe vesti:
U gradskoj bolnici otvoren je drugi sprat koji je ronoviran i rezervisan samo za babyfriendly programuser posted image
Kolko smo danas saznali, promenjeni su prozori i okrecen je cak su sredili i kupatilo na tom spratu.
I trenutno je besplatno prisustvo oca na porodjaju! Jeeee!user posted image

Ajrton Sena

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 532
13.10.2011 23:11:39   
alex011
Oooo draga, znaci, dosla si do kraja! Moj savet, samo razvuci osmeh i misli pozitivno, i tako ce ti i biti!! Ko god da je od lekara tu, poroditi se moras, a svi su dobri,ne brini! Ja sam se u bolnici lepo iskupala, isfenirala, sredila user posted image i nasmejana i vesela otisla na porodjaj! Samo sam rekla sebi, Saska sad budi hrabra, vesela i samo misli kako ce sve biti u redu, uskoro ces drzati u narucju svog deliju! I tako je i bilo..prodje sve za cas i imas svog andjela pored kog ces zaboraviti na svaki bol!!! U svakom slucaju, ja ti cvrsto drzim fige! Samo hrabro!user posted image

Direktna veza do poruke: 533
13.10.2011 23:15:30   
alex011
A kako nam je novo-pecena mama?? Kako tvoja lepotica...Vala vreme stvarno brzo prodje!! Pa i ja kad pogledam mog deckica, nama je danas 5 meseci i 8 dana!! A kao da sam se juce porodila!!Veliki pozz

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 534
13.10.2011 23:52:39   
PoisonEve
Uh, alex, moras cesce dolaziti ovde i deliti nam tu pozitivnu energiju! Hvala ti, stvarno mi takva iskrena podrska puno znaci! user posted image

Ajrton Sena

(odgovor članu alex011)
Direktna veza do poruke: 535
14.10.2011 0:00:37   
alex011
Hehe, bas mi je drago! Uvek sam ti ja takva!! Udri brigu na veselje! Misli pozitivno i lepe stavri ce ti se desavati!! Neces se ni okrenuti bebac ce te vec gledati, a ti ces plakati od srece!! Meni su suze tekle od srece, toliko da me je sestra pitala jel mi dobrouser posted image

Direktna veza do poruke: 536
14.10.2011 10:12:48   
Anoniman
Hej alex, pa dobro, sam, samo sto mu ja dodjem staro-pecena mama, mislim ipak sam ja stara kajla ;) Mogu samo da konstatujem da je Neda totalno drugacija beba od Tamare, i po delu i po jelu i po fizionomiji, i to mi je nekako super, bas ce nam biti zanilmjivo u godinama koje dolaze :) Ma ima li sta vaznije u zivotu, to je apsolutna ljubav, a uskoro ces je i ti Poison otkriti, ma to ti je bre cista prirodna droga srece :)

Pozzzzz

(odgovor članu alex011)
  Direktna veza do poruke: 537
14.10.2011 12:10:43   
tarica007
To su bas divne vesti!!! Bas sam se obradovala!!!user posted image
ti ces verovatno najbrze tamo, pa da nam obavezno javissss!!! svakako imas podrsku svih nass!

Direktna veza do poruke: 538
14.10.2011 12:27:44   
Anoniman
Tarice, PE se porodila sinoc, imas temu user posted image

(odgovor članu tarica007)
  Direktna veza do poruke: 539
14.10.2011 13:43:29   
Anoniman
Pa bravo za Poison,sinoc je bila na forumu i to oko dvanaest, kada je sve stigla :)

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 540
15.10.2011 8:05:18   
tarica007
draga videla sam i cestitke od srca!!! ali nije ovaj glupi net hteo da radi pa nisam mogla da ostavim cestitku na temiii [sm=smiley36.gif

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 541
16.10.2011 18:36:40   
Ivence
Hej, sdravo :O) Ja sam u veeelikoj dilemi, pa udjoh ovde da pitam vas kako vam je bilo u Gradskoj, opsti utisci i to...? Ja nemam nikakvu vezu, ali sam cula dosta dobrih stvari, pa eto, molim vas, RECITE MI SVE :o)))))))))

Direktna veza do poruke: 542
16.10.2011 18:52:34   
Anoniman
Ivence, dobrodosla. Procitaj temu od pocetka pa ces videti utiske.

(odgovor članu Ivence)
  Direktna veza do poruke: 543
16.10.2011 20:21:47   
tarica007

IZVORNA PORUKA: Ivence

Hej, sdravo :O) Ja sam u veeelikoj dilemi, pa udjoh ovde da pitam vas kako vam je bilo u Gradskoj, opsti utisci i to...? Ja nemam nikakvu vezu, ali sam cula dosta dobrih stvari, pa eto, molim vas, RECITE MI SVE :o)))))))))

joj draga i ja sam bila u istoj dilemi, ali procitala sam komentare od prvog do zadnjeg i devojke su sve objasnileeee!!!user posted image samo malo se zacitaj, mene su ubedile user posted image !!!

(odgovor članu Ivence)
Direktna veza do poruke: 544
17.10.2011 19:32:07   
Ivence
Evo procitala user posted image posto mi je ovo prva trudnoca, i cula sam dosta stvari o svim bolnicama, pa se nadjoh u dilemi, ali evo sada sam konacno mirna, i ponosno izjavljujem : IDEM U GRADSKU user posted image Hvala svima punooo, vec sam pocela polako da ludim, sreca, pa vas nadjoh user posted image

Direktna veza do poruke: 545
17.10.2011 19:56:12   
Anoniman
Preporucujem ti da kada dodje vreme krenes u Gradsku i na vezbe za trudnice. Odlicne su, puno ce ti pomoci a i upoznaces neke babice.

Nemas tiker pa ne vidim koja si nedelja.

(odgovor članu Ivence)
  Direktna veza do poruke: 546
18.10.2011 8:28:47   
smeskicTB
IZVORNA PORUKA: PoisonEve

Evo jedne mnogo lepe vesti:
U gradskoj bolnici otvoren je drugi sprat koji je ronoviran i rezervisan samo za babyfriendly programuser posted image
Kolko smo danas saznali, promenjeni su prozori i okrecen je cak su sredili i kupatilo na tom spratu.
I trenutno je besplatno prisustvo oca na porodjaju! Jeeee!user posted image

ovo je ooooodlicna vest!user posted image
jupiiii! samo ne znam d ali cu ja ici na bf, zbog moje dve bebice i cr verovatno..
bas sam se obradovala da je sredjen i zavrsen sprat!

Direktna veza do poruke: 547
18.10.2011 9:43:33   
Anoniman
PE je na drugom spratu. Porodila se dva tri dana posto je otvoren i jako je zadovoljnja celim pogramom. To mi je rekla a detalje cemo cuti kad se vrati.

Ja sam i dalje za apartman ako bude slobodan. Inace juce sam saznala, u apartmanu moze muz da vam bude tu skoro ceo dan. Meni je zbog kupatila ne zbog muza user posted image

Ali apartman ne moze da se rezervise. Ima po jedan na svakom sapratu. Babice kazu da su jedino oni na hladnoj strani zgrade i da tamo ima slabo sunca. Nisam se bas uzbudila previse zbog toga, ja bih i dalje u apartman.

(odgovor članu smeskicTB)
  Direktna veza do poruke: 548
18.10.2011 15:06:28   
Ivence
Jooj, hvala ti puno, uskoro cu morati da krenem, posto sam sada 28 nedelja, nego rekoh, do sada sam skroz bila zbunjena user posted image Moja kuma se skoro poradjala, pa je imala problema malih, ali kaze da je ovako sve ok bilo, ona nije htela da bude odmah sa bebom, kaze njoj tako lakse, a ja cu videti :)) A kako pravite to da vam izlazi koja ste nedelja??? Ja trazila, ali neuspesno user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 549
18.10.2011 15:49:08   
Anoniman
Odes na moja ringeraja, pa na podesavanja, pa na forumi i tu gde ti pise ticker ubacis link tickera.

Pre toga ukucaj u pretrazivac na RR ticker pa ce ti izaci tema gde mozes da ih nadjes i napravis. Posle samo prekopiras taj link na mesto gde sam ti rekla, pa mozemo da znamo dokle si stigla, a i tebi ce biti lakse da pratis.

Mi bi trebali u ponedeljak da obidjemo porodiliste sa skolicom za trudnice.

(odgovor članu Ivence)
  Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...
Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here