|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara
30.8.2011 19:45:28   
Verus
Kad nema ko da pusti kera ujutru da piskiuser posted image

Elem: hajde nek mi neko vec kazeuser posted image   cujem puno puta u pricama: "bilo bi mi sve super ali mi je vise smetalo ova kraj mene sto se poradjala i derala"

Kakve su to porodjajne sale i ti "boksovi" sto se spominju??

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 451
30.8.2011 19:57:33   
zeljo

IZVORNA PORUKA: Verus RR

Nemojte me pogresno shvatiti, niti me shvatiti kao razmazenu zenu, zaista nisam, puno toga sam prosla i mogu da tolerisem, ali ja kad citam ove vase price i komentare o bolnicama u Srbiji gde se zene poradjaju, kad citam vesti o inficiranim bebama u Zemunskoj bolnici i kako je sve prljavo meni se kao prvo place, kao drugo zahvaljujem bogu sto cu se i drugi put proditi u Americi...meni to sve zvuci kao nocna mora i nikako ne mogu da zamislim da je stvarno!

Pitala sam u drugoj temi i niko mi cini mi se nije rekao:

1.  Kako se bre poradja vise zena u jednoj prostoriji??  Pa to se tako radi u Africi!! (drug mi je tamo radio staz nekoliko meseci na prodjajnom i ginekologiji).

2. Jel nema zdravstvene inspekcije ili neke sanitarne za bolnice koja obilazi da vidi tu krv??  Pa ima majki sa Hepatitisom kako da ja gazim u wc u njihovoj krvi???

Povracacu....user posted image

Nismo ni mi razmazene :-) i zelele bismo minimum onog sto imamo kuci!!!! Stvarno jeste grozno, ne mozes ni da zamislis user posted image malo zazmuris, okrenes glavu na drugu stranu... Valjda smo i oguglali, kroz sta smo sve prolazili, bolnice su nam najmanja stavka... Manje - vise kupatila, meni je najgore bilo sto na prozorima nema zavesa, roletni, pa je, da prostite, guza na izvolte... A tek sto ne menjaju donju navlaku pa lezis u svojoj krvi po nekoliko dana!!!!!
E sad, bolnice u haosu, nigde para da se renovira, a Grad daje pare za Serbian Open, gde tu ima logike, ali to je vec za neku drugu temu...

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 452
30.8.2011 20:00:09   
Anoniman
Kao iz horor filma user posted image Ja gledala jednom na TV i odustala.

Ma meni se ne da u BF, zelim da se odmorim a i strah me je od male dece. Ko zna u kakvom cu biti stanju, a za sve sam cula najbolje o gradskoj sem za sestre iz BF. Nisu bas predusretljive. A mislim da i tu vazi pravilo o posetama, muz moze u hodnik da donese stvari koje ti zatrebaju. Ja cu kao moja drugarica koja je imal dobru vezu, pa je iskukala da je ostave 5 dana iako nije imal problema a onda je molila za jos user posted image

Imam par drugarica koje su se poradjale u inosrtanstvu, pa to je samo da pozelis.

Ma izdrzace se sve, nije frka samo da budemo obe zdrave, ali ruzno je sto taj momenat moras da izdrzis. Aj sam porodjaj, ali tih par dana bi stvarno trebao da uzivas i odmaras i mislis samo o bebi a ne kojim ces trikovima tako izranjavan da se istusiras ili odcucis iznad wc solje.

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 453
30.8.2011 20:03:46   
zeljo

IZVORNA PORUKA: Verus RR

Kad nema ko da pusti kera ujutru da piskiuser posted image

Elem: hajde nek mi neko vec kazeuser posted image   cujem puno puta u pricama: "bilo bi mi sve super ali mi je vise smetalo ova kraj mene sto se poradjala i derala"

Kakve su to porodjajne sale i ti "boksovi" sto se spominju??

To je jedna veelika sala, odvojena paravanima, ne vidis zenu pored sebe, ali je svakako cujes... Koliko sam ja vikala, verujem da je ovoj pored mene, koja se cula nije, bilo zlo user posted image

Salu na stranu, u Gradskoj se retko desava da su svi "boksovi" popunjeni, dan kad sam se ja poradjala bile smo samo ja i jos jedna zena... Jedino je fizicki odvojena prostorija u kojoj je dozvoljeno prisustvo muza.

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 454
30.8.2011 20:07:43   
zeljo

IZVORNA PORUKA: MaliMis

Kao iz horor filma user posted image Ja gledala jednom na TV i odustala.

Ma meni se ne da u BF, zelim da se odmorim a i strah me je od male dece. Ko zna u kakvom cu biti stanju, a za sve sam cula najbolje o gradskoj sem za sestre iz BF. Nisu bas predusretljive. A mislim da i tu vazi pravilo o posetama, muz moze u hodnik da donese stvari koje ti zatrebaju. Ja cu kao moja drugarica koja je imal dobru vezu, pa je iskukala da je ostave 5 dana iako nije imal problema a onda je molila za jos user posted image

Imam par drugarica koje su se poradjale u inosrtanstvu, pa to je samo da pozelis.

Ma izdrzace se sve, nije frka samo da budemo obe zdrave, ali ruzno je sto taj momenat moras da izdrzis. Aj sam porodjaj, ali tih par dana bi stvarno trebao da uzivas i odmaras i mislis samo o bebi a ne kojim ces trikovima tako izranjavan da se istusiras ili odcucis iznad wc solje.

Ja sam bila u BF i sestre su divne, posebno jedna starija koja je cak uzimala bebe, i omogucavala nam da duze spavamo, donosila ih je na podoj. Doduse, ona je bila protivnik BF-a, jer smatra da je zenama potrebno da se odmore posle porodjaja, a ne da se druze sa bebom.
Zbilja, da izuzmemo stanje bolnice, osoblje je divno, a posebno Dr. Kusljevic, Dr. Bojovic, babice Maja i Ivana...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 455
30.8.2011 20:09:03   
Verus
user posted image user posted image  e zeljo, gde je razmazen imati bar minimum higijene?  PA hlor je jeftin, a 10% hlor ubija sve, dezinfikuje i dezodorise, mogli bi sa tim sve da odrade..Al opet, sta vredi kad neki se*** kraj wc solje, bacaju uloske u iste i fuj ko zna sta sve jos...

E jadne zene sta sve preguraju preko ledja...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 456
30.8.2011 20:10:14   
Verus
hvala zeljo sad razumemuser posted image  

koliko se naplati da bi muz prisustvovao?  Verujem da i tu deru?

(odgovor članu zeljo)
Direktna veza do poruke: 457
30.8.2011 23:35:44   
pepeljuga
Misu, ako nisi za bf, kao sto ja nisam bila (cak i dok nisam znala da cu na cr) nemoj ni slucajno to raditi, koliko god da su bolje sobe. Svejedno lezis tamo razvaljena, nije ti bitno da li su zidovi zuti ili braon, a obrni-okreni nekih specijalnih drugih razlika i nema (ja sam bila sve vreme super, jedino kad su nas spustili na odeljenje plakala sam jer su zidovi svetlo braon a ja ne podnosim braon, stvarno mi je to bila kap u prepunoj casi). Sve u svemu, znas da je stigla tvoja bebica, ides kuci za dan-dva, to ti je u glavi i sve je lakse, da se izdrzati.
Uslovi u ovoj bolnici zaista nisu neki ali osoblje je uglavnom jako dobro, strucno i savesno, sto je jako bitno. Za sve ostalo se, nazalost, moramo same pobrinuti - asepsol sprej, alkohol, jednokratne podloge...opremite se kao da idete na front user posted image

< Poruku je uredio pepeljuga -- 30.8.2011 23:36:33 >

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 458
30.8.2011 23:47:12   
Anoniman
Tnx, ako ne dobijem apartman verovatno ce tako i biti

(odgovor članu pepeljuga)
  Direktna veza do poruke: 459
30.8.2011 23:59:05   
pepeljuga
A sto se papuca za tusiranje tice, mogu da preporucim Crocs, mnogo su bolja varijanta od japanki, ja sam videla da ih nose kad sam bila na kordocentezi u Gradskoj u osmom mesecu trudnoce, pa sam ih kupila u medjuvremenu i nosila ih kad sam isla da se poradjam. Puniji je djon i zatvorenije su, a skroz su gumene pa su idealne za tusiranje a da ti noge ne dodiruju sve i svasta, kad smo vec kod tih horor kupatila user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 460
31.8.2011 0:11:17   
Anoniman
Ti treba da napises prirucnik user posted image

Direktna veza do poruke: 461
31.8.2011 0:12:07   
pepeljuga
Moj horoskop mi nalaze da budem blago poremecena kad je higijena u pitanju user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 462
31.8.2011 7:04:01   
smeskicTB
PE i ostale trudnicice..ja sam cula da su sa tih normalnih cena nabili te ogromne..
i zato sam mislila da je bolje da proverite..i sama sam bila zatecena cenom, jer znam da u ostalim bolnicama ide od 10-20 000din.

ja se nadam da ce do mog termina srediti taj drugi sprat, mada ne znam kako bi ja sa dve bebice na bfuser posted image i eventualno cz!

Direktna veza do poruke: 463
31.8.2011 9:11:02   
Anoniman
Smeskid, dok ti dodjes na red mozda srede i prvi!

(odgovor članu smeskicTB)
  Direktna veza do poruke: 464
31.8.2011 15:23:34   
Anoniman
Drage zene, lepo ja kazem kao da idemo urat, svakako cemo krvariti ;) No, najnovije vesti od jutros su da sada renoviraju deo carskog reza, ovo su kao sve zavrsili, tako da znate. Ja sam spremna za odlazak na "front" ali jos tu ima stvari koje bi se dale poneti, ako je vec situacija kako kazete da jeste, ma da ponesem ja kofu i zoger axaxaxaxaaxaxaxapa kad to ja ocistim idii beeegaj .. o tempora o mores :)

< Poruku je uredio Zenetina -- 31.8.2011 15:37:37 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 465
31.8.2011 15:35:30   
pepeljuga
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 466
3.9.2011 8:27:16   
sonyasha
Joj, ženske, ni ja ne bih na BBF - ne znam sa malim bebama a i ko zna kakav će biti porođaj i koliko ću biti u stanju da funkcionišem...Baš ste me sada bacile u crna razmišljanja sa tim groznim wc-ima user posted image
Ali šta je tu je, saznaćemo više na vežbicama prekosutra! user posted image

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

Direktna veza do poruke: 467
3.9.2011 12:22:00   
cani
Istina,kupatila su grozna.Pogotovo sto sam ja ustajala ko vampir i onda kad odeš u 5 ujutro a wc celu noc nije čišćen,bude haos i beznadje.Ujutro oko 7 ih čiste pa onda moraš da se strpiš do tada.Ali i to se preživi.Ja nisam išla na BF ,porodila sam se carskim rezom i non-stop sam imala temperaturu i kašalj,tako da nisam ni mogla,ali i da sam mogla-ne bih.I strašno je što nemaju makar dovoljno posteljine za porodilje.Ali na osoblje,doktore i sestre stvarno nemam reči zamerke.

Once upon a time I could control myself...

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 468
4.9.2011 18:25:59   
LillyT
IZVORNA PORUKA: PoisonEve

zeljo, trenutno se renovira drugi sprat, mozda tad kad si ti bila nije zapocetouser posted image
Mi smo odlucili, prisustvo muza, bez epidurala, BF programuser posted image

Isto kao i ja i nisam se pokajala. Doduše, mm je, kada sam upala u fazu mešanja, pobegao napolje, pa se posle vratio, ali mi je bilo super sa njim.
I nije beba sve vreme sa vama u BF-u, ja sam samo jednu noć (poslednju) tražila da je ostave sa mnom u sobi, a prethodne dve je spavala u svom boksu (daleko od mene). Odnesu je u ponoć i vrate u šest.

< Poruku je uredio LillyT -- 4.9.2011 18:26:19 >

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

Direktna veza do poruke: 469
4.9.2011 19:09:11   
PoisonEve
Mm je isao u petak da izvadi briseve u gzzz i onaj cikica sto radi tamo  nije hteo da mu naplatiuser posted image

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 470
9.9.2011 23:32:20   
Megi bg
Hello trudnice, evo i ja da se priključim grupi ženica koja planira porodjaj u Gradskoj / Zvezdara.
Ja sam se za nju odlučila zbog preporuke moje kume i njene sestre , koje su se tamo porodjale, i imaju ok iskustva.
U 33. sam nedelji, a pre nekih mesec i po dana sam prvi put otšila kod moje Dr. Tatjane Đorđević, deluje mi ok, mada se pominje samo u jednom postu ovde, svakako u pozitivnom, a i ja negde imam poverenja u lekare ,tj. u nju konkretno.Za taj epidural se takođe dvoumim, prvo sam i ja načula priče da košta sve oko 500 eur, pa da nema anesteziologa, itd. ...ali, u ponedeljak idem na kontrolu kod moje dr.pa planiram tu da je ispitam o svemu, pa ću vam pisati. Ne znam da li sam zakasnila za te vežbice, nadam se da nisam, volela bih da i to prodjem, sigurno su korisne.
Čula sam za baš loša iskustva u Visegradkoj, Frontu itd., e sad, kako kome zapadne, izgleda nema nekih pravila.
Nadam se da su završili to renoviranje, i da koliko-toliko to sad bolje izgleda. Ima li još neka ' sveža ' mamika koja se poradjala u Zvezdari , pa da nam ispriča svoje utiske ?
Pozzuser posted image

Direktna veza do poruke: 471
9.9.2011 23:39:45   
Anoniman
Moram da vas razocaram. Renoviranje je u stvari samo zamena prozora. Tako da nista od malo kvalitetnijeg smestaja user posted image

(odgovor članu Megi bg)
  Direktna veza do poruke: 472
9.9.2011 23:46:41   
Megi bg
user posted image pa i to je nešto, bar nam neće biti 'ladno user posted image ma ja ću da izdržim sve te štroke i braon zidove itd ( ja ću da se brišem vlažnim maramicama i alkoholom koliko mogu , ako je baš tako strašno ) , samo da beban bude dobro, i da porodjaj bude ok, da se što manje patim...poneću jedne pink naočare sa sobom, pa kad mi se smučw braon zodovi , turim cvidže i do džidže user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 473
9.9.2011 23:53:11   
PoisonEve
Misu, sad sam se bas razicaralauser posted image Ali, ok, sta je tu je, samo da sve bude dobro na kraju.
Megi, nisi zakasnila, evo ja sam u 35. nedelji a bila sam samo na jednom casu, jer su mi rekli da nema potrebe da idem ranije. Uglavnom od ponedeljka ponovo pocinju vezbe od 11:30 pa se vidimo tamouser posted image

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu Megi bg)
Direktna veza do poruke: 474
13.9.2011 19:34:27   
Anoniman
De ste zene? Porodila sam se 06.09 u GBZ i mogu samo da kazem da sam prezadovoljna, sve pohvale za Vesnu Stojanovic i Pedju Mitrovica, ali dr Vesna je stvarno laf, nije tesko biti covek,cim nadjem vremena pisem svoje utiske. Pozzz

Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...
Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here