Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 8.10.2011 16:53:32
|
|
|
|
Ana RR
|
Bravo za Ksenijicu
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 8.10.2011 17:46:27
|
|
|
|
Malecka074
|
Bravooooooooooo!
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 8.10.2011 17:51:03
|
|
|
|
nela79
|
Mi juce sa otprilike 5 ipo mjeseci bili na vakcini(one odvratne tri odjednom), i imamo 8100 gr(vidim ja da me ruke sve vise bole ) i 69 cm.
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 10.10.2011 14:31:14
|
|
|
|
Anoniman
|
mojoj drugarici je dr rekla da beba ne bi smela da se popravi vise od 1350 gr za 1 mesec. zamalo mali da ode na dijetu... moje dete i dalje jede na manje od dva sata preko dana. nekada bude i vise, ako se uspava, ali uglavnom sat i 45, 50 min... dr je prekomentarisala kad smo je skinuli da je debeljuca. ne znam kako da proredim vreme izmedju podoja, kad ona trazi da jede?
< Poruku je uredio Macaki -- 10.10.2011 14:32:15 >
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 10.10.2011 15:35:10
|
|
|
|
zeljo
|
Proslog utorka, sa 5 meseci i koji dan, imala je 7300gr i 70 cm duga. Rekla nam je dr da je krupna, i duga. Prava mi je manekenkica
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 11.10.2011 20:40:39
|
|
|
|
Verus
|
Oktobar 11, 2011 18 meseci i 10 dana Tezina: 10kg 310g Duzina: 81.5cm Obim glave: 47.5cm
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 11.10.2011 21:53:39
|
|
|
|
Ana RR
|
Bravo Helenice Moj Marko je sa 2 meseca duplirao porođajnu težinu, a koliko čitam to je trebalo da se desi sa 5 meseci
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 11.10.2011 21:58:13
|
|
|
|
limunada
|
Ja neznam jel moj nikola previse buco,kad je bio u sedmom mesecu imao je 9400g a sad je u osmom verovatno ima oko 10 kila neznam,bas kad odemo na kontrolu videcemo.Dr.kaze da je to ok i 73 dugacak.
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 12.10.2011 18:14:50
|
|
|
|
Verus
|
Sve zavisi od bebe do bebe. Ja sam bila 11kg sa 18 meseci, a rodila sam se sa 800g vise nego Helena...ona je sitna na mene (kao dete), bila sam sitna do neke 3 godine, pa je "krenulo". Sad sam 175cm, za kile, jos uvek cutim
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 13.10.2011 9:14:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Macaki kolila ti je beba? Moja ima mesec i sedam dana, i takodje sisa na manje od dva sata, nocu je pocela samo po jednom da se budi, nocas je bilo cak tri puta, valjda se ne nasisa, zaspi ... no uglavnom joj dajem na zahtev, a bude podoja i na sat vremena ... Beba ce se sam uobrociti, a bebu moras da podojis kad trazi, citaj: place ... samo se ne opterecuj gledanjem u sat, kako bude rasla docice to na svoje, bar bi trebalo ;)
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 13.10.2011 11:28:09
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
limunado moja drugarica imam bebu od 5,5 meseci i ima skoro 9kg,sav je ko rambo...vrat mu se ne vidi od silnih nabora...tako da ne brini za tvog bebaca
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 13.10.2011 11:43:13
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Bravo Helenice Moj Marko je sa 2 meseca duplirao porođajnu težinu, a koliko čitam to je trebalo da se desi sa 5 meseci Tako je. Da si sa, nikakv problem ne bi bio, kad je beba na ad mleku, pedijatri s emršte za ovakvo napredovanje. Sumnjam da možeš da mu smanjiš klopu, sve i da hoćeš.
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 13.10.2011 11:52:38
|
|
|
|
Ana RR
|
Pa on jede na 3 sata a ponekad i na 4 i još uvek jede 120ml, ne povećavam mu meru, sinoć je jeo u pola 8, zaspao i tek noćas u 3 se probudio da klopa. Stvarno ne mogu manje od toga da mu dajem. Problem mi je što on neće ni vodu ni čaj, jedva par gutljaja popije i to se svaki put rasplače jer ga ne puštam dok barem malo ne popije. Nije nam dr ništa rekla, pitala me koliko jede i na koliko vremena i samo je rekla dobro kad sam joj ispričala. Nemam pojma.
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 13.10.2011 11:54:43
|
|
|
|
minavb
|
Ne opterećuj se. Ti ga ne trpaš, a on macan lepo iskoristi sve što je smazao. Izdužiće se on, videćeš.
< Poruku je uredio minavb -- 13.10.2011 11:57:40 >
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 13.10.2011 11:56:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma neka se mršte-pih! Ana, ti sasvim dobro hraniš Marka, i ako je on dobro, šta sad... Možda će jače napredovati u startu, pa će naglo usporiti kasnije. Ipak se on rodio malo ranije. Takvi klinci više grabe da bi stigli željenu težinu
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 13.10.2011 11:57:14
|
|
|
|
Ana RR
|
Pa i ja mislim da hoće, on je već dosta porastao, za ova dva meseca 9cm. I ja sam tako rasla, sa dve godine sam bila kao dete od 4 godine.
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 13.10.2011 11:57:51
|
|
|
|
zeljo
|
Ne brini Ana, sto kaze mina, izduzice se. Moja beba je npr. jela mnogo vise kad je bila u tom uzrastu nego sada. Samo je odjednom pocela da gubi obrascice i hop, pocela da se izduzuje. Sada na misice popije 150 ml, cesto popije 120.
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 13.10.2011 11:58:56
|
|
|
|
minavb
|
Ima i na koga da bude vejiki dasa.
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 13.10.2011 12:23:47
|
|
|
|
Ana RR
|
P'da
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 13.10.2011 12:31:23
|
|
|
|
Verus
|
Anci, raste on sada brzo pa ce kasnije usporiti, ne sekiraj se, a i ti si bila dugacko dete. Narasce onoliko koliko mu je genetika predodredila. Posle ces ga hraniti zdravo pa ces mu dati i u cvrstoj hrani "dobar start". Ne brini
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 13.10.2011 15:18:15
|
|
|
|
JMPM
|
Mi smo bili na kontroli sa pune 2 godine i 10 dana Imamo ceeelih 11 kg i 200g i 87cm visine. Strkljica moj lepi Verus, Helena je kao i Stefan kada je imao 18 meseci (10kg i 200g)
< Poruku je uredio JMPM -- 13.10.2011 15:19:07 >
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 13.10.2011 16:49:21
|
|
|
|
minavb
|
Ja Vanju uopste vise ne merim. On je super koliko god da ima kg. Stefan se polako probija kao maneken. Em ima liniju, em mu slike popularne, dobija nagrade...
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 13.10.2011 17:35:40
|
|
|
|
Verus
|
Sve sami manekeni Iskreno, ranije sam brinula, ali mi uglavnom lepo jede, lepo izgleda golisava (nije mrsava mislim) tako da sam zadovoljna. Bolje je ovako nego da se "razjede" pa da posle bude debela. IZVORNA PORUKA: JMPM Mi smo bili na kontroli sa pune 2 godine i 10 dana Imamo ceeelih 11 kg i 200g i 87cm visine. Strkljica moj lepi Verus, Helena je kao i Stefan kada je imao 18 meseci (10kg i 200g)
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 13.10.2011 17:36:19
|
|
|
|
Verus
|
Lepo izgleda, zdrav je (kuc kuc) to je jedino bitno. Ja Helenu NIKAD nisam kuci merila, ni tezinu, ni duzinu, nista-samo na kontrolama je mere i to je to... IZVORNA PORUKA: minavb Ja Vanju uopste vise ne merim. On je super koliko god da ima kg. Stefan se polako probija kao maneken. Em ima liniju, em mu slike popularne, dobija nagrade...
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 13.10.2011 23:26:09
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Zenetina Macaki kolila ti je beba? Moja ima mesec i sedam dana, i takodje sisa na manje od dva sata, nocu je pocela samo po jednom da se budi, nocas je bilo cak tri puta, valjda se ne nasisa, zaspi ... no uglavnom joj dajem na zahtev, a bude podoja i na sat vremena ... Beba ce se sam uobrociti, a bebu moras da podojis kad trazi, citaj: place ... samo se ne opterecuj gledanjem u sat, kako bude rasla docice to na svoje, bar bi trebalo ;) 2 meseca i 10 dana inace, moja beba je bas neka jesna. kaze moja svekrva da je i mm bio takav kao beba, voleo da jede. posle izrastao i nikada nije bio gojazan. nemam pojma samo kako cu je nositi na cetvrti sprat kad jos malo oteza. i sad je jedva nosim.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako roditelji mogu da znaju da je njihova...Pa, tako što vide da njihova beba odobrava ono što roditelji rade i/ili proizvode koje roditelji biraju za njih.
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?