Didy -> RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima (30.9.2011 8:01:44)
|
Sofija je rođena sa 3610, 52. Bili smo prekjuče na savetovalištu i pedijatar me je iskritikovao što je dobila za nepune 4 nedelje 900g (sad ima 4500, 55). Malo me je iznervirao jer je to rekao tek kad je čuo da je dojim i dohranjujem, pa je počeo da me kritikuje zašto joj ne izbacim dohranu, odbiće dete dojku zbog dohrane. Na moj komentar - Doktore, moje starije dete sam godinu dana dojila i dohranjivala, isto kao nju, i nikad nije odbio dojku-demonstrativno je izašao iz ordinacije.[sm=zmeden.gif] O samom dojenju nema govora, jer imam baš malo mleka, iako je svaki put stavim na obe dojke i vuče po 10 minuta, pa tek onda dobije flašicu. Smanjila sam joj juče porcije preko dana i preplakala mi je, bila nervozna, nije uopšte spavala, gladno dete. Kako je uzmem, okreće glavu da sisa, ja je stavljam, ali nema mleka, čim je skinem, urla. Pre spavanja sam joj dala dohrane koliko sam joj inače davala i dete se skroz smirilo i zaspalo. Možda je ovo trebalo u temu "Pedijatar nije bog".[sm=smiley36.gif] Zašto uvek misle da oni žele bolje mom detetu nego ja sama.[sm=zmeden.gif]
|
|
|
|