|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima
3.2.2011 15:26:07   
Jeca*
zelena kaka je proizvod gvozdja koji je u vecoj kolicini u ad mleku

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1101
3.2.2011 15:29:26   
Anoniman
Jel?
Njemu je Hgb bio oko 90 na otpustu iz bolnic, rekoše da neće da mu daju da ga pije jer je jak alergen.

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 1102
3.2.2011 15:30:46   
magnetic

IZVORNA PORUKA: Tash

Dohranjujem ga Verus! Jede u 7 (sisa), pa u 19 flašica, u 13h sisa, u 16h flašica, u 18.30 sisa, oko 21h flašica. Noću sisa u 1 i oko 4, ali jako malo, ne znam ni zašto to radi, 3x povuče, i onda plače svakih sat vremena, nekad upali cucla nekad ne. 

Ista prica.Zato dr misli da je Dunja ustvari gladna i da nemam dosta mleka,a eto i ti si dokaz da to uopste ne mora da bude razlog.

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1103
3.2.2011 15:31:25   
Anoniman
Danas sam se žalila pedijatru na to, on kaže da bez obzira na to što su svi nalazi stolice negativni da mu dam Nistatin 7 dana jer je to kandida. I on savetuje uvođenje voća.
Jao ljudi, pametna više nisam! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1104
3.2.2011 15:32:23   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: magnetic

Dohranjujem ga Verus! Jede u 7 (sisa), pa u 19 flašica, u 13h sisa, u 16h flašica, u 18.30 sisa, oko 21h flašica. Noću sisa u 1 i oko 4, ali jako malo, ne znam ni zašto to radi, 3x povuče, i onda plače svakih sat vremena, nekad upali cucla nekad ne. 

Ista prica.Zato dr misli da je Dunja ustvari gladna i da nemam dosta mleka,a eto i ti si dokaz da to uopste ne mora da bude razlog.

Ja iskreno mislim da se mazi. On ima odnos sa sisom, priča sa njom, liže je. user posted image

(odgovor članu magnetic)
  Direktna veza do poruke: 1105
3.2.2011 15:33:37   
magnetic
To mu je sigurno najbolja drugaricauser posted image

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1106
3.2.2011 15:35:25   
Anoniman
user posted image Siti se napričaju! 

(odgovor članu magnetic)
  Direktna veza do poruke: 1107
3.2.2011 15:35:39   
Jeca*
Zelena kaka je normalna kod adaptiranih mleka jer se gvozdje iz mleka ne apsorbuje dovoljno pa kaka poprimi zelenu nijansu.

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 1108
3.2.2011 15:36:34   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Alexx RR

I kaki zeleno! user posted image

Po 68.put na ovom forumu - zelena kaka sama po sebi nije simptom da je dete gladno! Jel napreduje? Jel srećan i veseo? Ergo, nije gladan! Andrej je imao zelenu kako mesec-dva. Kako je došla, tako i otišla. I to je sve bilo pod nadzorom pedijatra.

user posted image Ja sam više sumnjala na Kandidu nego da je gladan. Ali eto rezultati kažu da nema ništa.

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 1109
3.2.2011 15:42:14   
pahulja76
mi smo se merili sa 4mes. i 10 dana i tada smo imali 7700g i bili dugacki 64.5cm user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1110
3.2.2011 15:44:53   
pahulja76
ps. zalenu kaku imamo od 3-3.5 mes. otkako smo sa aptamila presli na nan pa iako smo se posle mesec dana vratili na aptamil (koji i dalje pijemo) kaka je zelena al malo svetlija nego sa nanom (u nanu ima vise gvozdja), a napredujemo odlicno cak i po vise od kg za mes. dana user posted image

< Poruku je uredio pahulja76 -- 3.2.2011 15:46:34 >

(odgovor članu pahulja76)
Direktna veza do poruke: 1111
3.2.2011 15:45:54   
Anoniman
Jao super žene! Hvala vam! 

Direktna veza do poruke: 1112
3.2.2011 15:46:01   
vesnacaki
MI SMO SE MERILI ISTO SA 4 MESECA I 10 DANA I IMALI 7600gr i 68 cm.IMACE SMO NA AD MLEKU OD POCETKA.A ZELENU KAKU SMO IMALI DOK SMO PILI COMFORT APTAMIL I TO JE ZBOG GVOZDJA,A SADA SMO NA OBICNOJ FORMULI APTAMIL 1 I KAKA JE ZUTA.JEDINO ZA STA MI JE PEDIJATAR NAPOMENUO I PODVUKAO JE DA SE MLEKA I FORMULE BEBAMA NE SMEJU TAKO OLAKO MENJATI I TO MORA PEDIJATAR DA VAM URADI

< Poruku je uredio vesnacaki -- 3.2.2011 15:51:24 >

Direktna veza do poruke: 1113
3.2.2011 15:48:59   
pahulja76
IZVORNA PORUKA: vesnacaki

MI SMO SE MERILI ISTO SA 4 MESECA I 10 DANA I IMALI 7600gr i 68 cm.IMACE SMO NA AD MLEKU OD POCETKA

user posted image user posted image
i mi smo od 1.-og dana na AD mleku user posted image
ps.duzi steeeeeeeeeeeeee od nas
(mada, koliko tacno mogu da izmere duzinu ne znam, mi vise zbog obima necemo moci da stanemo u onaj njihov "kalup" za merenje user posted image )

(odgovor članu vesnacaki)
Direktna veza do poruke: 1114
3.2.2011 15:54:51   
vesnacaki
HAHAHAH,MA TO JE NEBITNO,SAMO NEKA SU ZIVI I ZDRAVI. KOLIKO SAM SKAPIRALA TI IMAS DEVOJCICU I ONE SU INACE SITNIJE.A STO SE TICE MERENJA NAMA JE TO NOCNA MORA,PRVO STO IH SVE TAMO UPISKI,A PLACE KAO LUD KAD SE MERI,A KAD PRIMA VAKCINU NISTA.ON JE U DRUGOM MESECU JEO 150 I TRAZIO JOS A MI NISMO NI SMELI DA MU DAJEMO,A SADA JEDVA POJEDE 100 ML,MA ONI SE MENJAJU SKROZ

Direktna veza do poruke: 1115
3.2.2011 15:56:02   
Anoniman
Vesnacaki, protiv pravila foruma je da cele postove pišeš velikim slovima jer to znači da vičeš. user posted image

Direktna veza do poruke: 1116
3.2.2011 15:58:53   
pahulja76
isti slucaj i kod nas, ranije smo kao prasence jeli tj. pili mlekce, u jednom trenutku i po 180ml a zadnjih mes. dana smo smanjili na 150 ml i to uvece posle kupanja zaspi na 120ml i jedva joj damo ostatak ili ujutru kad je oko 7.30h probudim i dam ona zaspi kao da cele noci nije spavala user posted image . pirincane pahuljice super jela do pre 2 dana sad zeza i sa tim, pola pojede i posle zaj... (zasad joj pravim porciju od 90ml mleka i 3 kas. pahuljica).

Direktna veza do poruke: 1117
3.2.2011 16:09:26   
vesnacaki
Razumela.Nece se ponovitiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1118
3.2.2011 16:17:58   
vesnacaki
pa ja sam potpuno odlepila.gledam sad o kakvim pahuljicama pises kad mi to jos ne jedemo.greskom sam napisala da smo bili na kontroli sa 4 meseca i 10 dana,a mi smo bili sa 3 meseca i 10 dana user posted image i mi cemo pahuljice da jedemo od sledece nedelje jer on 10. puni 4 meseca. hahhahaha pa ja sam potpuno poludela
IZVORNA PORUKA: pahulja76

isti slucaj i kod nas, ranije smo kao prasence jeli tj. pili mlekce, u jednom trenutku i po 180ml a zadnjih mes. dana smo smanjili na 150 ml i to uvece posle kupanja zaspi na 120ml i jedva joj damo ostatak ili ujutru kad je oko 7.30h probudim i dam ona zaspi kao da cele noci nije spavala user posted image . pirincane pahuljice super jela do pre 2 dana sad zeza i sa tim, pola pojede i posle zaj... (zasad joj pravim porciju od 90ml mleka i 3 kas. pahuljica).

Direktna veza do poruke: 1119
3.2.2011 22:10:14   
choopa choops

Danas sam se žalila pedijatru na to, on kaže da bez obzira na to što su svi nalazi stolice negativni da mu dam Nistatin 7 dana jer je to kandida. I on savetuje uvođenje voća.
Jao ljudi, pametna više nisam! user posted image

Mislim necu da lupim nesto, ali zasto sad voce? Pa secer=gljivice, a on kao hoce da ih iskorijeni...Zasto ne kaze prvo povrce? Ili sam ja nesto pobrkala.user posted image

user posted image za sve napredne bebe.

magnetic citala sam na nekoj drugoj temi za Dunju. user posted image Ajde slikacu tabelu cim stignem sto mi dobijemo u Domu zdravlja za tezinu i visinu bebica...Ja sam se vodila njome i nikada mi pedica nije rekla da nesto ne valja...Iako je L u pocetku dobijala mnogo, a kasnije sve manje (vec sam pisala da je bila skoro na donjoj granici), doktorica kaze da je to u redu, jer je ona bila zivahna, ima normalne stolice, urednop mokri i td. Ne znam sta jos...

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1120
3.2.2011 22:18:22   
goda

I kaki zeleno! user posted image

Anastasija obično kaki zeleno kada ima neki drugi problem (ili se to samo slučajno potrefilo) ,recimo sada je bila prehla]ena i imala bakteriju i u isto vreme zelenu kakicu,a prošli put kada je imala zelenu kakicu bolile su je uši a stomak je bolio od D3 kapi pa smo ih menjali. U svakom slučaju kada ima zelenu kakicu slabo mi spava,odnosno,često se budi. Problem smo rešavali probiotikom,5 dana po jednu kapsulu i stolica se popravi a ona znatno bolje i jede i spava.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1121
3.2.2011 22:24:20   
Anoniman
Ja ne smem da dam probiotik zbog laktobacilusa. Možda liobif. I Mareta muči stomak i slabo spava. 

(odgovor članu goda)
  Direktna veza do poruke: 1122
6.2.2011 22:31:53   
bebablue
6.5 meseci 8.350gr i 71cm, vejiki smouser posted image

Emocija je teska bolest, izazvana izlivom srca u glavu!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1123
6.2.2011 22:35:53   
New Mom
IZVORNA PORUKA: choopa choops
Ajde slikacu tabelu cim stignem sto mi dobijemo u Domu zdravlja za tezinu i visinu bebica...Ja sam se vodila njome i nikada mi pedica nije rekla da nesto ne valja...

Može i ovako - GRAFIKON RASTA.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1124
6.2.2011 22:36:15   
New Mom
Bravo, Potice!user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako roditelji mogu da znaju da je njihova...
Pa, tako što vide da njihova beba odobrava ono što roditelji rade i/ili proizvode koje roditelji biraju za njih.
Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here