prase -> RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima (18.12.2010 22:17:32)
|
IZVORNA PORUKA: duda82 Mi smo prvi mesec napredovali 1kg, a drugi 1,200. Jedna pedijatrica mi je rekla da mu razvucem obroke tako sto cu mu dati vodu ili caj, ali to kod nas ne pali nikako, na tri sata mora pa mora. Uz to kaze da polako izbacimo nocni podoj, ali nama sa 2.5 meseca to jos uvek ne uspeva. Da li mislite da to nocno dojenje moze doprineti da dobije prekomerno na tezini? Moja deca su dobijala najmanje 1200gr mesečno i to su izbacili oboje sve noćne obroke sa oko 2 meseca. Smatram da je udaranje gornje granice na napredovanje bebe u kilaži ludost! Meni su isto rekli da zavaravam sina čajem, vodom, čime god samo da mu smanjim obroke - ma nisam ni pokušavala. Imao je skoro 10kg sa 6 meseci, 12 sa 9. Sada (malo jače od 2 godine) ima oko 20kg. Ne, nije debeo, čak ni buckast - visok je preko metar i ima krupnu građu, jednostavno je takav i takav se i rodio. Tvoj sin će sam izbaciti noćne obroke kada mu bude odgovaralo, jedan po jedan. Kakvo ukidanje, kakve trice, lepo si i sama zaključila da ne treba da se opterećuješ.
|
|
|
|