Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 14.9.2010 16:24:19
|
|
|
|
minavb
|
Moj mrvica je za 7 dana dobio samo 90g
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 14.9.2010 16:40:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Joj mina Jeste išli u dz,šta kažu lekari?( ili si ga sama merila?)
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 14.9.2010 16:41:47
|
|
|
|
minavb
|
U DZ sam ga merila. Kazu malo je dobio. Treba doktorka da mi organizuje pregled kod dr Perisica u Tirsovoj pa cemo da vidimo sta on kaze. Mrvica moja mala
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 14.9.2010 20:53:35
|
|
|
|
Verus
|
mina moja
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 14.9.2010 21:06:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Uh, mina...valjda će ti u Tiršovoj konačno reći šta možeš da uradiš, kako da pomogneš mališi
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 14.9.2010 21:22:08
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: minavb Moj mrvica je za 7 dana dobio samo 90g Uh
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 14.9.2010 22:12:56
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: minavb U DZ sam ga merila. Kazu malo je dobio. Treba doktorka da mi organizuje pregled kod dr Perisica u Tirsovoj pa cemo da vidimo sta on kaze. Mrvica moja mala jao mina bas mi je zao... pa rucka li ista ???
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 15.9.2010 7:47:37
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: minavb U DZ sam ga merila. Kazu malo je dobio. Treba doktorka da mi organizuje pregled kod dr Perisica u Tirsovoj pa cemo da vidimo sta on kaze. Mrvica moja mala eh cico, barem su te poslali kod lekara, a ne da se mučiš sama biće na kraju sve ok
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 15.9.2010 7:49:49
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun IZVORNA PORUKA: minavb U DZ sam ga merila. Kazu malo je dobio. Treba doktorka da mi organizuje pregled kod dr Perisica u Tirsovoj pa cemo da vidimo sta on kaze. Mrvica moja mala jao mina bas mi je zao... pa rucka li ista ??? Slabo, ni do 500ml ne doguramo. Juce sam ga opet hranila u snu i nekako nakupismo 530ml.
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 15.9.2010 8:41:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Ako ništa drugo mina, makar se pomerate sa mrtve tačke u smislu da su pedijatri napokon shvatili da ti beba ne jede (što im ti ponavlajš već neko vreme), i napokon ćeš otići kod specijaliste i rešiće se problem. Ljubim te
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 15.9.2010 10:42:52
|
|
|
|
Snelle
|
Mina, razumem tvoju brigu, i ja sam majka, i verujem da te ovo što ću ti napisati neže utešiti, ali..... Moja jetrva ima devojčicu koja sada ima dve i po godine, preslatka devojčica, koja je dok je bila beba u prvom mesecu dobila SAMO 75gr. Meni je neverovatno da beba za čitav mesec može da dobije tako malo, ali s obzirom da bebe mogu i da smršaju onda ništa čudno. Ono što hoću da ti kažem je, da znam da ti je teško i da se puno brineš, ali evo primera da bebe koje su još manje dobijale od tvog Vanje posle budu potpuno zdrava deca, koja lepo napreduju
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 15.9.2010 10:48:39
|
|
|
|
minavb
|
Hvala vam, stvarno ste drugarcine!!!!
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 15.9.2010 10:52:53
|
|
|
|
mihi
|
Mina koliko on treba da pijednevno, jel ono 120x6 ili x7, dr Perišić je sjajan ali mislim da ga je teško uhvatiti poslednje što znam da je bio u Italiji na kongresu u avgustu stalno negde putuje, zato ti je možda bolje da pozoveš Bel Medic i zakažeš kad on ima slobodno. U Tiršovoj je stalno u nekoj fgrci, on je i šef katedre za Pedijatriju..... Postoji tamo i dr Radlović za kog isto kažu da je odličan dečiji gastroenterolog. Koliko je dobio za mesec dana?
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 15.9.2010 10:55:55
|
|
|
|
mihi
|
Sad videh 90 grama za 7 dana. 90x4 je 360 gr. Moj straiji sin je za prva dva meseca dobio 275 i 250g i pedijatar rekao, dobro je ne gubi u težini, a sad ima 13 god i nosi patike 44 i 180 cm je visok, biće Vanja veliki snažni vaterpolista .
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 15.9.2010 10:58:03
|
|
|
|
minavb
|
410 za mesec dana. Ulovili smo dr Perisica, sutra u 7:30 idemo kod njega a ulovila nam ga prijateljica koja radi na kardiohirurgiji. Inace, Vanja bi trebao da jede 5x150ml, a mi jedva doguramo do 490ml dnevno. Bice on veliki Mihi, ima na koga, samo mu drasticno opada napredovanje i kolicina koju popije, pa je ta nasa prijateljica mislila da je vreme da se reaguje.
< Poruku je uredio minavb -- 15.9.2010 11:00:00 >
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 15.9.2010 11:10:25
|
|
|
|
upgrade011
|
Joj, pile malo. Mina, nije mi jasno, jel on odbija da jede, izbacuje cuclu i sl. ili se uspava dok jede? Nadam se da ce ti nesto pametno reci i pomoci taj Dr sutra.
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 15.9.2010 11:14:17
|
|
|
|
dancee
|
nisto ne mu je na vanja mina,moj sin je jeo u snu ali dobro napreduvase ovie sest meseci,jas go nosev kaj nadobrite doktori i sve izleze ok,dete je takvo
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 15.9.2010 11:15:45
|
|
|
|
minavb
|
Pljuje. Nekad se smeje u cuclu, nekad rezi, nekad place...kako kad, bitno da nece da pije. Dudu povuce, a flasicu nikako. Totalno smo off, necemo vise ovde o tome.
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 15.9.2010 14:42:11
|
|
|
|
Anoniman
|
mina prava si hrabica imas i moju podrsku,bice sve u redu
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 15.9.2010 14:58:39
|
|
|
|
gagana83
|
Mina draga,jesi li probala da mu promenis mleko? Mozda mu ne odgovara to koje pije?
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 15.9.2010 15:03:46
|
|
|
|
minavb
|
Odbija Novalac i Aptamil. Probacu i Nestle pa da vidimo.
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 15.9.2010 15:24:55
|
|
|
|
upgrade011
|
IZVORNA PORUKA: minavb Pljuje. Nekad se smeje u cuclu, nekad rezi, nekad place...kako kad, bitno da nece da pije. Dudu povuce, a flasicu nikako. Totalno smo off, necemo vise ovde o tome. To mi izgleda kao kad mom bebcu dajem (citaj uvaljujem) vodu i li caj. Mozda mu se stvarno ne svidja ukus (bilo bi super da je to resenje za tvoje muke). Nestle je bas ukusno mleko - ja bi ga pila I jesmo totalno off...
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 16.9.2010 14:28:10
|
|
|
|
gagana83
|
Una sa godinu dana ima 9160g i 75cm
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 17.9.2010 10:07:41
|
|
|
|
lanajelena
|
5 meseci....okruglo 7kg i 67 cm
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 17.9.2010 10:14:02
|
|
|
|
bebaa
|
Isto kao i mi sa 5 meseci
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?