|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima
28.3.2010 23:20:46   
Modessty

IZVORNA PORUKA: Verus RR

Mod, jel to dajes uz dojenje?  Pretpostavljam da da.....ma i ja sam to rekla, ako ne bude rasla kako treba-ja dodajem formulu pa gde puklo, sta sad....

Prvo dojenje pa onda Humana. I to ne uz svaki obrok. dr rekla svaki drugi. Kod nas to dodje tri puta dnevno. Ujutru oko 8, pa popodne oko 15h, pa uveče zavisno od toga koliko je gladan i kad spava.

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 276
28.3.2010 23:42:46   
nakins
Bravo Mod, svaka cast. Momcic ce lepo da poraste user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 277
29.3.2010 0:57:40   
mishur
Na rodjenju : 4150 g i 54 cm
I mesec: 5000 g i 60 cm
II mesec : 5900 i 63 cm

(odgovor članu nakins)
Direktna veza do poruke: 278
11.4.2010 21:23:28   
sneza24
Sa 7,5 meseci imamo 7610 g i 70 cm.

(odgovor članu mishur)
Direktna veza do poruke: 279
16.4.2010 11:12:27   
usamljena
Mi se juce "vagali"!!!! Mislim bilo je nemoguce izvagati je jer je pocela vristati cim sam je pocela skidati ( kao da je znala da ce dobiti bocu). Glupava sestra je u jednom trenu samo digla sa vage i kaze 7220 ! Mislim, HALO?! Beba se vrti, urla, mlati nogama, oni brojevi idu iz krajnosti u krajnost i valjda joj je dosadilo da se nadmudruje i samo je podigla. Meni je to bilo nelogicno jer je user posted image sa 4 m imala 6700 a 3 m posle 7220. Na mojoj kucnoj pokazuje oko 8000. Pa sad ... Morala sam se pozaliti user posted image

znaci 7 m- 7220?
merili je nisu jer je to bila misija nemoguce

< Poruku je uredio usamljena -- 16.4.2010 11:18:10 >

Hvala Vam
Sve ce jednom biti juce

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 280
16.4.2010 14:25:05   
marince1
sa 6 meseci 7200 kg,dugacak 69.
Odokativnom metodom,ugojio se,a vaga kaze 400 gr za mesec dana.user posted image

Ma sta zna vaga user posted image

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu mishur)
Direktna veza do poruke: 281
16.4.2010 14:50:45   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marince

sa 6 meseci 7200 kg,dugacak 69.
Odokativnom metodom,ugojio se,a vaga kaze 400 gr za mesec dana.user posted image

Ma sta zna vaga user posted image

Odokativne metode user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marince1)
  Direktna veza do poruke: 282
16.4.2010 15:30:11   
Tvoja seka
Moja dundica je rodjena sa 2650, izasli smo iz bolnice sa 2500gr
I-mes 3800
II-mes 4880user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 283
17.4.2010 19:14:29   
Modessty
mi se merili juče i imamo 4500g!user posted image u ponedeljakidemo kod dr pa da vidimo šta će njihova vaga da kaže
Inače dugi smo oko 60cm user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Tvoja seka)
Direktna veza do poruke: 284
17.4.2010 19:21:17   
minavb
IZVORNA PORUKA: Modessty

mi se merili juče i imamo 4500g!user posted image u ponedeljakidemo kod dr pa da vidimo šta će njihova vaga da kaže
Inače dugi smo oko 60cm user posted image

Vejiki decko!user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 285
20.4.2010 18:37:19   
ciro
joj cure ja sam se tako iznervirala...beba mi je dobila 159g za evo 17 dana znaci bas malo...ja imam mlijeka,ona jede i spava nit place nit nista...a ne dobija...od danas humana i dojenje...sad ne znam koliko smijem dnevno uz sisu humane da joj dam dr mi nije nista rekla nego d je nasisam,pa dam humanu...ja tako uradila ona sve povratila...ja se istraumirala...onda je jela iz sise,posle sat se probudila gladna...ja joj dala humanu,spremila 50ml ona sve to popila...molim vas da odg ja crkoh od straha...a ne znam koliko smijem da joj dam humane uz sisu...

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 286
20.4.2010 19:00:04   
ana77
Ja mislim da mozes koliko ona hoce da pojede ali je bitno uz ta vestacka mleka da bebe piju i vodu tj. caj, tako kazu... Posto moja beba nece uvek da pije caj, ja napravim malo redji rastvor adaptiranog mleka tako da uvek popije jos 5-10 grama vode uz dohranu :).

Moja cica se inace rodila sa 3500, izasla iz bolnice sa 3400, a na prvoj kontroli (mesec i dva dana) imala je 4500 :). Mi smo prezadovoljni time jer je u pocetku slabije napredovala zbog zutice :)!

(odgovor članu ciro)
Direktna veza do poruke: 287
20.4.2010 19:15:35   
anajid
Mi smo danas bili na kontroli,dobili 750 gr i porasli 3 cm.Ja zadovoljna s obzirom da samo sisa i normalno pije caj i vodu.Hocu da kazem da ga ne dohranjujem!

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ana77)
Direktna veza do poruke: 288
20.4.2010 19:40:51   
ciro

IZVORNA PORUKA: ana77

Ja mislim da mozes koliko ona hoce da pojede ali je bitno uz ta vestacka mleka da bebe piju i vodu tj. caj, tako kazu... Posto moja beba nece uvek da pije caj, ja napravim malo redji rastvor adaptiranog mleka tako da uvek popije jos 5-10 grama vode uz dohranu :).

Moja cica se inace rodila sa 3500, izasla iz bolnice sa 3400, a na prvoj kontroli (mesec i dva dana) imala je 4500 :). Mi smo prezadovoljni time jer je u pocetku slabije napredovala zbog zutice :)!

koliko vode ili caja...

(odgovor članu ana77)
Direktna veza do poruke: 289
20.4.2010 19:57:55   
Modessty

IZVORNA PORUKA: ciro

joj cure ja sam se tako iznervirala...beba mi je dobila 159g za evo 17 dana znaci bas malo...ja imam mlijeka,ona jede i spava nit place nit nista...a ne dobija...od danas humana i dojenje...sad ne znam koliko smijem dnevno uz sisu humane da joj dam dr mi nije nista rekla nego d je nasisam,pa dam humanu...ja tako uradila ona sve povratila...ja se istraumirala...onda je jela iz sise,posle sat se probudila gladna...ja joj dala humanu,spremila 50ml ona sve to popila...molim vas da odg ja crkoh od straha...a ne znam koliko smijem da joj dam humane uz sisu...

koliko je stara beba?

ja dajem sinu humanu. Isti problem kao i kod tebe. ima mleka ali beba nije dobijala u težini. Prvog meseca dodao samo 200g. Dr nam rekla da mu dajem humanu na svaki drugi podoj. Mi našli neku sredinu pa ima dohranu tri puta dnevno (oko 9h, zatim u 15h i uveče oko 21h), a od skoro po nekad i u 4 ili 5 ujutru. Pravila sam mu uvek po 100ml pa koliko popije.

(odgovor članu ciro)
Direktna veza do poruke: 290
20.4.2010 19:59:15   
Modessty
bili smo juče na merenje
4600g, za dvadesetak dana dodao 900g!user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 291
20.4.2010 20:04:30   
ana77
Ja joj napravim ujutru na 100g vode pola one kesice bibilibi caja (iako pise da treba cela, pola je sasvim dovoljno, da ne bude presladak caj) i ponekad popije celu bocicu u toku dana, a nekad ne, zavisi ali moja beba uglavnom pije dohranu, a sisa mozda 1/4 svojih dnevnih potreba :) takod a ti mozes i manje od toga da joj das u toku dana dodatne tecnosti. Ali u svakom slucaju to ne moze da joj skodi samo vodi racuna da joj to das tacno negde na sredini izmedju dva obroka da time ne bi zavarala glad. Tacno u onom trenutku kad znas da nije gladna, a nesto se buni. Neki kazu da kad pipnu bebi fontanelu i ako je prilepljena znaci da je beba zedna. Moja beba ima dosta kose, pa onda ni ne mogu to da provalim :). 

(odgovor članu ciro)
Direktna veza do poruke: 292
20.4.2010 21:06:56   
barbara
David se rodio sa 3350kg a izasao iz bolnice sa 3250kg!za 15 dana dobio 600gr!sada cemo u petak na vakcinu tada mu je tacno mesec dana pa cemo videti koliko je dobio za mesec

David mamin unjavac!!!!!!!!!!!!!

Slogom rastu male stvari,a neslogom i najvece se raspadaju!

(odgovor članu ana77)
Direktna veza do poruke: 293
20.4.2010 23:20:40   
ciro

IZVORNA PORUKA: Modessty

IZVORNA PORUKA: ciro

koliko je stara beba?

ja dajem sinu humanu. Isti problem kao i kod tebe. ima mleka ali beba nije dobijala u težini. Prvog meseca dodao samo 200g. Dr nam rekla da mu dajem humanu na svaki drugi podoj. Mi našli neku sredinu pa ima dohranu tri puta dnevno (oko 9h, zatim u 15h i uveče oko 21h), a od skoro po nekad i u 4 ili 5 ujutru. Pravila sam mu uvek po 100ml pa koliko popije.

beba tek 17 dana...jao o jadu sam se zabavila danas...jednom je povratila sve sto je pojela,pa bljucnula,pa opet...pa sisu,i sve tako u krug...dobila grceve,a nije ih imala joj majko sva sam istraumirana...

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 294
20.4.2010 23:28:12   
Anoniman

Tea:
rodjena sa 2880 , izasla sa 2900
prva kontrola: 3880g

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ciro)
  Direktna veza do poruke: 295
20.4.2010 23:32:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: OTI

Tea:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo,divna jeeeee!!!!Mi idemo u cetvrtak na merenje i vakcinu user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 296
20.4.2010 23:41:37   
Verus
ciro, ako beba bljucne malo,kazu knjige oko kasicice-dve, ne treba brinuti, dok god to nije neko povracanje. Gledaj da je drzis uspravno  na grudima jedno 10tak minuta, cak i ako podrigne jos malo je drzi, da se sve to lepo slegne.  Jer, kako je lose najesti se pa leci...i njima sve to krene nazad.  Ona je jos mala....nastavi ti da je dojis sto vise, tvoje mleko se jos uvek uspostavlja, a mozda joj daj humanu uvece i ujutru.  Mislim da je za tako malu bebu dosta da napravis 60ml i dodas posle sisanja.  Mi smo to uradili par puta, i tih 60ml je bilo sasvim dovoljno.  Ne treba ih bas kljukati...Sacekaj 10tak minuta, pa ako ostane, ponudi joj jos-sama ce odbiti-ali nemoj gurnuti flasicu u usta, nego je onako, sa dudom diraj po usnama da vidis dal ce uhvatiti: kao sto bi dojku.  Ako hoce: jos je gladna, ako ne, onda joj je dosta.

(odgovor članu ciro)
Direktna veza do poruke: 297
20.4.2010 23:46:21   
Mivica
´Ajde, pliz, uputite me na temu o visini i težini malo većih "beba"-moj "bebac" ima 2,5 godine. user posted image

"Zeko, zeko, zeko...
tape meke...gude usi...lep...
zeko, zeko, lep!" :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 298
20.4.2010 23:48:21   
marince1
IZVORNA PORUKA: Jos malo pa mamica

IZVORNA PORUKA: OTI

Tea:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo,divna jeeeee!!!!Mi idemo u cetvrtak na merenje i vakcinu user posted image

Kakvu sad vakcinu?
Nama su rekli sledeca sa godinu dana user posted image

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 299
21.4.2010 0:16:25   
gagana83
Bravo za Teodoruuser posted image

Marince,to je verovatno ona vakcina sto se daje sa 6 meseci.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako roditelji mogu da znaju da je njihova...
Pa, tako što vide da njihova beba odobrava ono što roditelji rade i/ili proizvode koje roditelji biraju za njih.
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here