Modessty -> RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima (17.3.2010 10:51:38)
|
Eh drage moje! Mi probali da po savetu dr sisamo na sat i po i to bez silikonske bradavice. Eksperiment je trajao skoro dva dana i završio se katastrofalno. Danilo je bio nervozan, ja premorena, užas! On jadničko ne može zbog prevelikih i teških grudi lepo da uhvati bradavicu i da se lepo nasisa. Povuče par puta pa mu bradavica ispadne, on hvata ponovo, par puta povuče pa opet se namešta.... Zbog toga je bio gladan i tražio na svakih pola sata i manje da sisa. Meni bradavice odadoše od bola, nemogu da stignem da se izmuzem niti da odmorim grudi. U sredu smo išli kod dr, a već u petak smo i ja i on pali od umora i haotičnog tempa. Onda mi u petak uveče kaže mm da se ponovo vratimo na silikosku bradavicu da vidimo kako će da sisa. Dete se nasisa i zaspa. Spavao je 4 sata. Onda se probudio, sisao i odmah se uspavao. Izmorio se jadničko. Tako da smo zaključili da je najbolje da hvatamo naš sopstveni ritam. Sisanje na tri sata, preko dana malo češće i to je to. On zadovoljan, ja odmorna. Jedino što kombinujemo pa malo sisa uz pomoć silikonske bradavice a malo bez nje. I taaako. U ponedeljak bili na kotrolu i za 5 dana dodao je 80 grama. Nije loše, ali može i bolje. Kaže dr da je OK da hvatamo svoj ritam i da je to dobro sve dok on napreduje. U ponedeljak opet kontrola težine. Mislim da će tada da bude mnogo bolje. Inače poraso je oko 4cm u dužinu za mesec dana [sm=smiley1.gif] A pitam se ja baš kako nam se to moje omiljene pižamice skratile [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|