dunja RR -> RE: Vitamini i dojenje (24.9.2019 10:12:36)
|
Rosi, ne nisam mislila da dojenje odlaže analize, već moja dr kojoj apsolutno verujem ide sistemom eliminacije. Hronologija ja takva da su mi desni krvarile u trudnoci, što je negde i normalno tada bilo zbog hormona, ali se ponovo pojavilo u nekom trenutku nakon porodjaja, npr 3 meseca nakon. Da bi u V. Banji dok smo set_ali jedne večeri oset_ila da mi lipti krv iz desni, lije. Grozan osećaj. Suva koža jako od tada. I kreću modrice, znaci unazad 2 meseca. Kod prve sam pomislila da sam se udarila ali nisam oset_ila, pa i kod druge, ali posle krece sumnja. Treća, četvrta, peta modrica, taman se jedna povuče i prodje par dana, izadje nova. Gugle kaze hoce kod leukemije. Ali kontam, radila sam krvnu sliku skoro, pre mesec i nesto , zbog transaminaza koje su bile povisene pre 5 meseci, i ta poslednja krvna slika bila odlična. Desni se Smirile u medjuvremenu . Kod poslednje modrice pisem doktorki koja mi rekla da krenem sa naturavelt vitaminom C ili sa još jednim preparatom, imam u mailu, zaboravih naziv, na S je. Sad cu do apoteke. Da pijem minimum 2 nedelje pa ako se nastave modrice krecem sa pretragom. Meni se cini da hoće da vidi da li je skorbut koji iscitah hoce da se javi kod dojilja. Ja koja inače u trudnoci i pre redovno pijem limunadu sad je skoro nikako nisam konzumirala od porođaja. Ni narandže, limun, sve zbog grčeva u pocetku, i posle se i odvikoh. Moguce da mi je ofalio vit C. Sa Savom sam u ovom istom periodu dojenja dobil herpes zoster, to je najniža tačka imuniteta, toliko sam bila loše tada. Iscrpljenosti, bez pomoći sa strane. Sad je još teže, dvoje dece, radim, ne spavam, sekunde odmora bez. Nadam se da je do vitami na C, videćemo.
|
|
|
|