jance -> RE: Grejanje (11.2.2019 14:55:47)
|
Trazih temu da napisem pozitivno iskustvo sa grejanjem na inverter klimu. Prosli novembar smo uzeli Gree inverter sad sam zaboravila model. Nije bio jeftin, digla sam kredit da ga otplatim. Ali se zato otplatio visestruko. Grejemo 50 kvadrata sa 12ticom, drugi nacin grejanja nemamo. Najveci racun za struju nam bio 11000din. Posto sam se grejala na drva, metar nacepane bukve sam placala 7000din jer sam morala da kupujem drva u sezoni zbog mogucih poplava. A metar drva mi ne izvuce ni mesec dana grejanja i to necelodnevnog. A ovako sad dolazim kuci u toplo i ustajem ujutru u toplo. Stvarno toplo. Drzim na 23 zbog bebe, posto grejemo i njihovu sobu kod njih bude 20-21 sto je taman za spavanje. U decembru smo dole uzeli polovnu Toshiba inverter klimu, dole je mm radionica i tamo drzi na 16-17 stepeni. Zivimo u kuci sa dva ulaza, prizemlje je mm radionica a sprat nam je kuca. Racun za decembar je bio 11000 ukupno, znaci sa dva invertera. Ja sam prezadovoljna. Cak sam i tepihe izbacila jer mi zbog grejanja dole konacno opet pod topao. Ziveo inverter!
|
|
|
|