Olga75 -> RE: Psihoterapija (24.10.2012 13:12:19)
|
IZVORNA PORUKA: bany86 Drage moje,vidim da se malo govori o "life coaching-u",pa sam zelela da otvorim ovu temu.. Naime,suprug i ja tri i po godine pokusavamo da se ostvarimo u ulozi roditelja,sve analize su nam u redu,ali do trudnoce ne dolazi.. Onda smo resili da krenemo na life coaching(dok cekamo vto) .. Cilj svega ovoga jeste oslobadjane organizma od napetosti i stresa,pa se nadam da ce nam to bar malo "ohladiti glavu..." Da li je nako od Vas imao iskustva sa ovim? IZVORNA PORUKA: babby draga Bany ja nisam upoznata sa tim ali sta god da je treba mi [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] IZVORNA PORUKA: bany86 Vidi mila,ja sam juce isla na upoznavanje,tj prvi tretman.. Izneli smo nas problem,jer zaista smatramo da smo preoptereceni mislima o bebi(koliko god to necemo da priznamo),i veliko mi je olaksanje kada sam od nje cula da ima pomoci da prestanes toliko da razmisljas o tome.. zapravo, kroz pricu ti ona pronadje"misaoni tok",i onda radi na tome da te opusti.. ja cu ovde pisati iskustva oposle svakog tretmana.. u svakom slucaju ce mi prijati da nekoga "davim" sat vremena o mom problemu,pa cemo videti.. Ja verujem u uspeh..[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] IZVORNA PORUKA: babby e bas super pa posle mi ovde dodjemo kod tebe da nas izopustas[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] ja se javljam IZVORNA PORUKA: bany86 moze..[sm=jezicek.gif] .. Cilj svega ovoga i jeste to.. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] IZVORNA PORUKA: Modessty Ako možeš napiši nam malo više o tome. Iz gornjih postova ne razumem baš o čemu se radi. Da li te razgovore vodi neki psiholog ili je neka druga fora u pitanju? IZVORNA PORUKA: bany86 Modessty to je metoda psihoterapije.. Jeste,vodi je psiholog,i cilj svega jeste da ti pomogne da izlecis uzrok opterecenja-ne posledice.. Zapravo te inspirise da krenes u akciju neophodnu za uspeh.. Pomaze ti da stvoris novi pristup resavanju problema i organizaciji vremena.. prosto receno, pomaze ti da se opustis.. Ja u cetvrtak idem na sledeci tretman,pa cu vam detaljno pisati sta se desava..[sm=smiley1.gif] ..
|
|
|
|