Torbica -> RE: Crvenilo vulve kod devojcica (4.11.2013 9:07:42)
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Nemam pojma u kojoj bih temi pisala , pa ...ajde ovde cu! Vec par dana primecujem kod T crvenilo ali ne na usnama vec onako unutra, a kod H vidim da nije tako crveno, medjutim ona se ne zali ni nasta,vec sam samo ja primetila da je jarko crveno [sm=zmeden.gif] Neznam sta cu, razmisljam da je odvedem eto...cisto na pregled. A drugo, H bila kod bake za vikend i kaze mi mama u subotu nije htela da piski sve vikala boli, boli... i place i oni se uplase odvedu je u bolnicu, Dr . je pregleda kaze sve ok, samo je nasla crveno grlo, nije htela da piski, i dala joj da pije Panklav. Pa kad ga popije da nosimo urin na kontrolu, jer Panklav ce delovati i ako je stvarno bolelo, znaci sta god da je bilo .... Sva sam u rebusu, cekam bar jos dan da popije lekic, pa da ih vodim obe da vidim sta se desava [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] ... tako napamet.....[sm=hudicek1.gif] Ne znam sta bih ti rekla. Osim da je bar trebala krvna slika, pa ako su leukociti tj neutrofilni granulociti poviseni, da se vidi da ima bakterijsku infekciju. Ovako, po meni je totalno neopravdano dobila antibiotik. Pritom, za urinarne infekcije se ne daje Panklav. No, sacekaj, sta je tu, pa odradite urin, pa ces videti. Drzim fige da bude sve ok. [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|