Anoniman -> Deca i opsesivno-kompulsivni poremećaj (OKP) (20.12.2011 14:18:49)
|
Evo prvo da kopiram iz druge teme: IZVORNA PORUKA: *Alexx* Nedjo, kad smo kod OKP i onog našeg razgovora sa Deda Mraza, sve hoću da ti kažem da i Andrej ima te fore: zatvara vrata, fioke, ne trpi kad mu spadne guma sa autića, ne trpi prljave ruke... to je ta granica sa devicom [sm=smiley36.gif] IZVORNA PORUKA: Nedja RR neša je prevazišao sebe sinoć, nije hteo da legne u krevet dok ne poravnam pokrivač sa ivicom kreveta i dok ne sakrijem dugmiće na jastuku, ali tako da nigde nije gužvavo[sm=smiley36.gif] IZVORNA PORUKA: *Alexx* Nedjo [sm=smiley36.gif] Kuku meni, šta me čeka. IZVORNA PORUKA: MaliMis Ne bih da vas plasim, takav je i sestrin klinac a on vec ima preko 4,5 god i jos ga nije proslo [sm=smiley36.gif] Tetkino dete! IZVORNA PORUKA: Nedja RR Ma ja ne smem ni da razmišljam o tome...sva slova i brojeve koje vidi mora da izbroji, ako ga neko prekine kreće ispočetka...[sm=zmeden.gif] Dodajem i da, kad hodamo po onim velikim pločama napolju ide tako da ne staje na linije, da poravnava itison ispred zgrade kom vetar stalno izvrće jedan kraj (uvek, ali uvek ga poravna), da sakuplja stvari - recimo gumice za brisanje, sunđere raznih veličina i oblika, onda one sunđere koji stoje u pakovanju cd-ova, one bele sa rupicom...i onda ih slaže-jedne na druge, u krug, ali tako da uvek imaju određeni red koji ne sme da se poremeti. Kako se ponašati sa ovakvom decom? Boriti se protiv toga, ili "go with the flow", ignorisati, ispravljati?
|
|
|
|