peca -> RE: Norveski radijatori? (24.12.2011 10:17:19)
|
Moje misljenje je (ako se vec grejes na struju) bezveze je i TA pec i ti norveski radjatori su jos gluplji.... Najbolje je EG tj. etazno grejanje, sto mu dodje slicno kao centralno, i grejes bukvalno ceo stan, lepo uzmes jednu pumpu, ili ti neko napravi, radjatore kakve zelis za svaku sobu po jedan,ne moras cak ni u svaku zavisi kako je sta spojeno i samo doziras...., susis ves na njima sto kod ovih ne mozes [sm=smiley36.gif]zimi termostat drzis stalno na 10-15 stepeni, i kad je hladno samo malo pojacas,a pumpa se automatski gasi kad dostigne temperaturu i obrnuto i ne vuce struju kao kad upalis norvezenina koji kad povuce struju cimne te za novcanik samo tako, a pritom ne moze lepo da zagreje, ja sam ih imala na poslu i tresla sam se od zime sa njima, jesu tanki i slatki, ali su bezveze. Dobar sistem za etazno grejanje mozes da napravis za par stotina evra, koliko bi pukla i za te norveske... Kod mene kuci je zimi uvek preko 25 stepeni sto je za mene prevruce, setkam se u gacama kroz kucu, ali imam jako zimogrozivu svekrvu a pomalo i mm pa moram da trpim, a struju placam oko 6000 mesecno... Da se ja pitam to bi bilo manje [sm=smiley1.gif] Greje se povrsina oko 50m2 Razmisli o tome .
|
|
|
|