Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ogrlica od ćilibara 24.3.2016 20:36:08
|
|
|
|
jess021
|
Pise ovako: Bernsteinkett fur kinder Proizvodjac: Leitner Gmbh-Salzburg strase 28
|
|
RE: Ogrlica od ćilibara 24.3.2016 20:46:10
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Kucacu u pretrazivač. Hvala :)
|
|
|
|
RE: Ogrlica od ćilibara 2.8.2016 11:09:39
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jako me interesuje jel ovo cudo nekome pomoglo? I kako znate da jeste? Mislim da li bebu vise boli kad je ne nosi
|
|
|
|
RE: Ogrlica od ćilibara 2.8.2016 11:16:45
|
|
|
|
BubaBubica
|
Mislim da su bebe samo mirnije sa ogrlicom, bar se tako pokazalo kod nas. Ja inače verujem u kristale, tako da ne verujem da je placebo efekat jer beba nema pojma da je nosi daklr, beba ne prestaje da balavi i da trpa rukice u usta, samo koliko sam primetila, nije tako razdražljiva sa njom. I koristila sam jednu ogrlicu za obe, samo lepo pod tekućom vodom očistiš i napuniš na suncu i to je to. I tako jednom nedeljno.
|
|
|
|
RE: Ogrlica od ćilibara 2.8.2016 12:03:44
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ja nisam verovala u cilibar, i samo smo mazali masti i gelove za zubice, nama je to pomagalo
|
|
|
|
RE: Ogrlica od ćilibara 2.8.2016 12:45:14
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Svako bebce je drugacije , nekog vise nekog manje boli, isto tako i sa temperaturama. I onda aak dete lakse podnosi izbijanje zuba i jos nosi tu ogrlicu kazu pomogla ogrlica...ako me razumete sta hocu da kazem. Nismo je nikad koristili , a sad eto razmisljam da li to da uzmem.
|
|
|
|
RE: Ogrlica od ćilibara 2.8.2016 13:40:48
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Svako bebce je drugacije , nekog vise nekog manje boli, isto tako i sa temperaturama. I onda aak dete lakse podnosi izbijanje zuba i jos nosi tu ogrlicu kazu pomogla ogrlica...ako me razumete sta hocu da kazem. Nismo je nikad koristili , a sad eto razmisljam da li to da uzmem. Istina. I se mučila sa zubima i na kraju sam popustila i kupila (znači sa trećim djetetom ) I ništa. Blo je potpuno isto kao da je nema. Ne znam ni gdje nam je završila, među igračkama vjerovatno...
|
|
RE: Ogrlica od ćilibara 2.8.2016 13:57:20
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Cilibarska ogrlica nije bas jeftina, a ja posto ne verujem da pomaze nisam bila spremna da dam te pare. Ne kazem da ne pomaze, samo ja ne verujem.
|
|
RE: Ogrlica od ćilibara 2.8.2016 20:20:56
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ima za 1000 din da se kupi a ima i za 5000... Moje misljenje, ko zna da li je to cilobar za taj novac
|
|
|
|
RE: Ogrlica od ćilibara 3.8.2016 7:32:48
|
|
|
|
branki*
|
Takodje se slazem sa sanjalicom,nismo koristili,niti sam razmisljala u tom pravcu jer ne verujem u to.
|
|
RE: Ogrlica od ćilibara 3.8.2016 8:44:35
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa Cilibarska ogrlica nije bas jeftina, a ja posto ne verujem da pomaze nisam bila spremna da dam te pare. Ne kazem da ne pomaze, samo ja ne verujem. Bas zato se i razmisljam , vredi li to uopste i uzimati, pogotovo sto ni ja ne verujem bas u te stvari
|
|
|
|
RE: Ogrlica od ćilibara 8.8.2016 21:30:00
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ako ima neko od prijatelja pozajmi... Nama su nudili ali ja bas ne verujem u to pa nismo ni zajmili...
|
|
|
|
RE: Ogrlica od ćilibara 9.8.2016 13:02:47
|
|
|
|
muzicarka
|
Nismo koristili ni sa prvim detetom....a ni sad...
|
|
|
|
RE: Ogrlica od ćilibara 1.9.2016 20:55:13
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mame, da li ste skidale ogrlicu nocu? Beba sad ima skoro četiri meseca. Sinu nisam skidala, ali je počeo nositi tek oko sestog, sedmog meseca.
< Poruku je uredio IvanaSK -- 1.9.2016 21:02:11 >
|
|
|
|
RE: Ogrlica od ćilibara 2.9.2016 13:22:06
|
|
|
|
jess021
|
Ivana, ja ne skidam. Kad smo je stavili, skidala sam par noci i prestala. Opusteno, nece nista biti
|
|
RE: Ogrlica od ćilibara 2.9.2016 13:33:26
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hvala, jess. Ja sam nocas skinula, ali je jutros dok je spavala nosila :)
< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 3.11.2016 11:54:08 >
|
|
|
|
RE: Ogrlica od ćilibara 3.11.2016 11:21:29
|
|
|
|
Animsaj9
|
ja bas u to ne verujem , al ajd mozda nekome je i pomogla
< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 3.11.2016 11:54:39 >
|
|
|
|
RE: Ogrlica od ćilibara 30.11.2016 1:36:36
|
|
|
|
MarLena.
|
Ja sam juce kupila u apoteci u Pancevu, cena je 3330,00. Sad citam komentare i pomislih da sam se zeznula i daje to sinteticki cilibar. Ali nekako mi apoteka delovala kao mesto gde cu dobiti pravi cilibar a ne preko tamo nekog sajta gde je trenutno cena najjeftinije ogrlice 1200,00. Ova moja je Nemacka, Grunspecht. Nasla sam ovde kako prepoznati kopiju pa cu sutra testirati, i javljam da li deluje.
|
|
|
|
RE: Ogrlica od ćilibara 18.6.2017 11:39:09
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Andrea je svoju ogrlicu povukla i pukla je, mi smo je kao namestili, ali u januaru negde smo je izgubili :( Drugu nismo kypovali.
|
|
RE: Ogrlica od ćilibara 18.6.2017 11:41:12
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jel vama to pomagalo? Misljenja sam da svako dete drugacije podnosi bol, pa mozda nekom budu laki pa misle da je do ogrlice. Inace ne verujem.u nju.
|
|
|
|
RE: Ogrlica od ćilibara 18.6.2017 11:53:24
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ne znam, iskreno. Tada joj jos nije izbio zub, mislim. Sin je nosio dugo. Jedino sto je manje balavio sa ogrlicom, mada nije mnogo problema imao ni pri izbijanju.
|
|
RE: Ogrlica od ćilibara 29.6.2017 17:10:06
|
|
|
|
Dragce86
|
Nisam je uzela ali cesto kad pocne da se nervozi, pomislim - mozda je trebalo, ali nije bas povoljna :(
|
|
|
|
RE: Ogrlica od ćilibara 29.6.2017 17:12:16
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mi smo je dobili na poklon ali samo je starija cerka koristila.
|
|
RE: Ogrlica od ćilibara 4.7.2017 15:02:29
|
|
|
|
Dragce86
|
Kakvi su Vasi utisci, Sanjica26 RR, ima li efekta, kako reaguje Vase dete, jel mirnija, manje nervozna sa ogrlicom ili ne?
|
|
|
|
RE: Ogrlica od ćilibara 4.7.2017 15:08:26
|
|
|
|
Duškić
|
Mi nismo nosili, isto mi je sestra davala ali nisam htela. Sestrucina je nosila i jako se mucila sa 13 meseci joj je.izbio prvi zub i bas se namucila.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
LH trakesupermKakvo je vaše iskustvo sa LH trakama za utvrđivanje ovulacije?pozitivno (
60%)
negativno (
40%)
Ukupan broj glasova: 60Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!