prase -> RE: Đak tukao profesorku (22.6.2009 16:06:22)
|
Takvih divljaka je uvek bilo i uvek će biti... Ali one koji su išli sa mnom u razred je sprečavalo da naprave nešto ovakvo to što su znali da ćemo ga mi ostali sprečiti. Ja ne znam da li sam više zgrožena time što je taj mali ... uradio, ili reakcijom drugara iz razreda koji su sedeli na svojim mestima i gledali?!?!?!?! Mislim, da je to bilo pred mojim očima, pa ja bih ga prva napala, možda bi me izgazio ali bi prvo šamar dobio. A za mnom bi valjda krenuli i drugi (dobro sad, ja imam brata blizanca, on bi ga sigurno napao pre mene, a ja za njim, ma izgazili bi mi njega)... Kažu ljudi, pa krupan je. Ja kažem, 2 loša ubiše Miloša. Može on da bude krupan koliko hoće, tamo je sedelo dvadesetoro dece!!! Svi u njegovim godinama!!! Iz prvog pokušaja mi se omakla poenta - ne bi samo on išao u popravni dom da ja o tome odlučujem... pa bi posle u popravnom domu razdvajala kukolj od žita... i videla bih ko bi se sledeći usudio da popreko pogleda profesora. Tako se to radi u civilizovanim državama. U Kini je na primer kazna za krađu smrt. Zvrje otvoreni prostori kao skladišta... niko nije lud da krade... A kada izvrše smrtnu kaznu, porodici pogubljenog pošalju račun za upotrebljeni metak. Ko je sad lud, oni ili mi?
|
|
|
|