s.a.nj.a. -> RE: Serklaž / cerclage (25.2.2010 11:15:05)
|
IZVORNA PORUKA: Miinamamica Drage trudnice, meni je urađen serklaž pre 2 dana, pa onima koje se pripremaju malo da pomognem: Indikacija za isti nije bilo, jedino što mi je doktor preporučio zbog predhodne trudnoće, imajući u vidu da sam se otvorila u 8. mesecu i morala strogo da ležim do kraja. Sada sam 16. ned. Intervencija je urađena u totalnoj anasteziji, i ništa nisam osetila, malo je sama operaciona sala izgledala jezivo, vezali mi noge, ruke, ne znam kada sam zaspala, probudila sam se u šok sobi, bila 3 sata tamo, sutra izašla kući. Sada mogu na kraj sveta!!!šalim se, pitam se samo da li smem da se "volim" sa mužićem? Pozdrav svima i samo pozizivno. Jao ja sam pre par veceri napipala konac gurajuci vaginaletu zbog gljivica i ziva se isprepadala,pa sam tek kasnije skontala sta je.Meni je moja dr rekla da na sex zaboravim do daljnjeg.Mada kod mene ima mnogo razloga zasto mi je to rekla,ali najbolje je da pitas svog dr.Svaka ti cast kad si odmah sutradan izasla,ja bila jos 7 dana posle stavljanja serklaza
|
|
|
|