maki326 -> RE: Kašalj zbog parnog grejanja? (24.11.2014 13:50:35)
|
KAda sam trazila ovlazivac primetila sam da se vecina interesuje, a da je jako malo onih koji se jave kada obezbede ovlazivac da prenesu svoje utiske. Evo ja cu izneti svoje utiske, obzirom da smo kupili Sencor SHF1010. Ovaj aparat ima da s ekupi jedino u CBT radnjama , oni su uvoznici Sencor-a. Mi smo jako zadovoljni. Aparat ispusta hladnu paru i ujedno ima i opciju da jonizuje vazduh. Apsolutno nije bucan, tj. skoro i da se ne cuje, manje od pumpe na akvarijumu, manje od frizidera, zamrzivaca, racunara. . Ima i merac vlaznosti u stanu i ima automatsko i rucno podesavanje vlaznosti. Ono sto je kod nas u porodici primetno je da su suprug i cerka prestali da kaslju nocu, a ja vise nemam problema sa sluzokozom nosa , a zbog suvog vazduha krvni sudovi u nosu mi lako pucaju. Ako pricamo o negativnim stranama to je sto iako u uputstvu pise drugacije, meni deluje da snizava temperaturu u stanu i sto kada radi prostorija je kao malo zamagljena. Ipak u odnosu na probleme koje smo imali, ova dva problema su mi zaista sitni.
|
|
|
|