RE: Rekviziti za kupanje (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Novorođenče, beba

Poruka

nina26 -> RE: Rekviziti za kupanje (9.10.2012 20:02:58)

Zene, sta vam je to kupko[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

nenja22 -> RE: Rekviziti za kupanje (9.10.2012 20:13:37)

to je mislim, ona kao žičana ili nekakva konstrukcija, s frotirčićem ili peškirićem preko, gde možeš bebicu da polegneš, a da ne upadne u vodu, kad je mala...
ovako nešto

nina26 -> RE: Rekviziti za kupanje (9.10.2012 20:16:09)

aaa, ok, znam sada, nego nisam znala kako se zove[sm=smiley1.gif] hvala

pa jel prakticno to, nesto mi deluje nestabilno, vise mi se svidjaju oni od sundjera??

madre -> RE: Rekviziti za kupanje (9.10.2012 23:58:23)

ja sam kupila bogiju kos sa lopticama u obliku ribica, koji se lepi iznad kade, bas mu se dopada[sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Rekviziti za kupanje (10.10.2012 13:40:16)

Uzela sam onog kupka i uopste ga ne koristim , smeta mi u kadici , lakse mi je bez njega [sm=smiley36.gif]
a taj kos ? Jel imas sliku ?

sneza24 -> RE: Rekviziti za kupanje (10.10.2012 14:35:36)

IZVORNA PORUKA: madre

ja sam kupila bogiju kos sa lopticama u obliku ribica, koji se lepi iznad kade, bas mu se dopada[sm=smiley1.gif]

Kad bih to kupila Davidu nema sanse da bi izaso iz kade i ovako se borimo kad treba da izadje.

madre -> RE: Rekviziti za kupanje (10.10.2012 14:42:53)

evo ti pogledaj KLIK nije nista posebno, ali je slatko[sm=smiley1.gif]

Di_U -> RE: Rekviziti za kupanje (10.3.2013 6:18:07)

http://youtu.be/aPMSQnPI-ps

Sa krugom plivamo od rodjenja. Svako vece po 30 min. Bez ikakvih problema. Mala kadica nam ne treba. :)
Naravno posle toga jedemo i beba spava kao jagnje.

Sesilija 83 -> RE: Rekviziti za kupanje (10.3.2013 21:57:58)

meni ovo dete izgleda uplaseno a ne zadovoljno[sm=zmeden.gif]

Di_U -> RE: Rekviziti za kupanje (10.3.2013 22:52:24)

http://youtu.be/SEMzf8tPtBs

Ovo je nastavak prethodnog snimka na kome se jasno vidi koliko je dijete srecno. Ja koristim ovo, i prezadovoljna sam, a i moja djevojcica takodje.

Leax -> RE: Rekviziti za kupanje (11.3.2013 0:21:07)

Mi smo koristili kupka od prvog dana i bas sam zadovoljna sa njim, meni je to bas prakticno [sm=smiley1.gif]

Sesilija 83 -> RE: Rekviziti za kupanje (13.3.2013 12:44:28)

Moja K se u zadnje vreme kupa stojeci u kadi i drzeci se za cesmu[sm=smiley36.gif] nece nikako drugacije,tako da od rekvizita imamao samo gumu na kojoj stoji[sm=smiley1.gif]

Zemunka85 -> RE: Rekviziti za kupanje (13.3.2013 16:21:27)

Mi imamo igrackice u koje usmrknemo vodu, pa je prskamo. Bas voli. Jos je mala za drugo. A ona stolicica aaaahhaa nema sanse, probali smo. Previse se vrti.

Noelia -> RE: Rekviziti za kupanje (22.11.2013 19:20:43)

Moj malisa od 2 meseca sklizne sa (frotirskog) kupka ko da je na toboganu [sm=zmeden.gif]
Bas sam polagala nade u taj rekvizit ali ispalo je da se samo mucimo da ga zadrzimo na njemu i svaki cas ga vracamo gore...

Zna li neko gde u Novom Sadu moze da se kupi taj krug koji se gore spominje i da li ga pod tim nazivom trazim? Kao "krug za kupanje bebe" ili?

Sanchy -> RE: Rekviziti za kupanje (22.11.2013 22:28:14)

Hm,mi smo koristili frotirskog kupka i nisam imala problema ,ali ti moras da ga pridrzavas,on se bukvalno nasloni na tvoju ruku ,samo se guzom oslanja na kupka..,inace od igracaka ne koristimo nista,,sve sto sam mu stavila on je bacio iz kadice,,smeta mu dok pljesce po vodi [sm=smiley36.gif]..posle njegovog kupanja u kupatilu mi je redovno poplava[sm=smiley4.gif]

vikiveki -> RE: Rekviziti za kupanje (22.11.2013 22:34:00)

Ja nisamilo ni za jedno dete koristila tog frotirskog kupka a pokušala sam,ali nešto mi je bezveze bilo pa sam odustala...sada kada su porasli vole da im napunim kadu i da vodu obojim bojom za kupanje.Te boje kupujemo u DM.Od rekvizita koristimo i one patkice i ostale gumene igračke za kupanje

dijana1* -> RE: Rekviziti za kupanje (7.12.2013 19:34:17)

Za prvu bebu sam kupila anatomsku kadicu i stalak koji nikada nisam koristila zato sto uopste nije bio stabilan. A anatomsku kadicu sam tek koristila posle 6 meseca i to samo zato sto sam je vec kupila. Ali definitivno najjednostavnije i najfunkcionalnije mi je obicna kadica sa ravnim dnom i kupko. Sada sam kupila kupko ali kadicu jos nisam. gde god da gledam sve su mi nekako dugacke a uske pa mi dno za kupanje izgleda bas malo.

dijana1* -> RE: Rekviziti za kupanje (9.2.2014 21:25:10)

Evo jedan zanimljiv rekvizit za kupanjac [sm=smiley36.gif]
[img]http://www.dodaj.rs/f/25/O1/11no9rsC/160458126640755352444844.jpg[/img]

dunja RR -> RE: Rekviziti za kupanje (27.7.2014 23:51:27)

IZVORNA PORUKA: eugenija

Viktora kupam na kuhinjskom stolu u najobičnijoj kadici u koju stavim "kupka".. Evo slike "kupka", ako neko ne zna na šta mislim:
[img]http://www4.slikomat.com/09/1018/f9p-slika-.jpg[/img]

Da li koristite kupka (ovakvog mekanog) ili možda plastičnog?

Do kada uopšte to može da se koristi?

Tražim način da ulepšam bebcu kupanje a ujedno i sebi olakšam ..

Azra_ -> RE: Rekviziti za kupanje (28.7.2014 0:35:11)

Dunja, mi smo koristili mekanog. probali smo i onaj plastični, anatomski, ali nam je mekani bio bolji. Nekako se beba uglavi kako joj odgovara. Koristili smo kupka čim je sa pupkom skroz bilo sve ok, i mi se malo opustili... Mislim da smo kupka počeli da koristimo negde oko prvog meseca. Naše dete je vrištalo dok ga kupamo, a bebe obično vole da se kupaju. Svako kupanje bismo i mm i ja bili mokri od muke što toliko vrišti. Oko 4.meseca, setim se da mu dam dudu dok se kupa. On se tako primiri i posle je sam pusti i kupanje prođe bez urlanja. Posle 15ak dana od tad , duda mu nije ni trebala.

dunja RR -> RE: Rekviziti za kupanje (28.7.2014 1:26:37)

Azra, a do kada ste koristili kupka? Jel' mekani ovaj na slici gore u mom postu?
S ima mesec i po, ne znam da li ima smisla da ga uzimam sada, ako se kupki koristi tipa do 5. meseca. Ili može duže?

dijana1* -> RE: Rekviziti za kupanje (28.7.2014 5:42:33)

Dunjci ja ga jos uvek koristim (mekani). Nekada kupko, nekada sedi, kako kada i plus ova kapica gore sto sam okacila sliku. Od prvog dana bebu kupam na njemu. Naravno da se isplati kupiti a i nije skup oko 4-5 eura. Imam anatomsku banjicu ali mi nije prakticna, ovo mi je jednostavnije.

mirkam -> RE: Rekviziti za kupanje (28.7.2014 7:46:29)

I mi jos uvijek koristimo taj kupko.On jos ne zna da sjedi pa ne znam klako bih ga bez kupka i okupala...

dunja RR -> RE: Rekviziti za kupanje (28.7.2014 15:48:41)

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

Dunjci ja ga jos uvek koristim (mekani). Nekada kupko, nekada sedi, kako kada i plus ova kapica gore sto sam okacila sliku. Od prvog dana bebu kupam na njemu. Naravno da se isplati kupiti a i nije skup oko 4-5 eura. Imam anatomsku banjicu ali mi nije prakticna, ovo mi je jednostavnije.

Dijanče jel taj mekani onaj što sam postavila gore u slici?

Tek sada videh ovu kapicu, extra je! Gde si uzela?

dijana1* -> RE: Rekviziti za kupanje (28.7.2014 20:39:32)

Isti, cak je i bele boje[sm=smiley36.gif] nisam znala da li je decak ili devijcica pa sam uzela beli a ima plavi i rozi.
A kapicu sam narucila preko fcb ali posle sam videla da ima i apoteci da se kupi i kosta oko 7-8 eura. Kapica je fenomenalna[sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>