Sanja90 -> RE: Pražnjenje creva kod novorođenčadi (5.4.2013 14:37:35)
|
IZVORNA PORUKA: Tiziana Jesi ti probala zasecerenu kamilicu pa tvrdis da je to glupost!?!?!? Prvo secer se sipa u vrijucu vodu i kuva se u vrijucoj vodi neko vreme, voda se ohladi i napravi se limunada. deluje 100%. Jendom mi se desilo da sam dala oboma,cerka je tad imala 4m,a sin ni 2,5god,ukakili su se sinhronizovano,soba je smrdela katastrofa,ali je upalilo. Mozda ne pali kod svakoga,ali definitivno kod nekoga ima uspeha.Npr kod moje dece! Tako da Mi LJ slobodno probaj,ubiti je sigurno neces! Tiziana nema potrebe za takvim stavom. Ono sto nije ispravno nije i cvrsto stojim iza toga.Ja sam ovde da mamama damjem prave savete,onako kako jeste. na zalost zabluda ima svuda oko nas.nekom pomaze nekom ne,ali ono sto nije ispravno nije. ja namerno mojoj deci nisam davala zasecerenu vodu jer znam sta je normalno a sta ne.Toliko sam knjiga procitala,strucnih knjiga vezano za male bebe pogotovo sto je vezano za dojenje i sve sto je povezano sa tim.u grupi sam moja podrska dojenju poznate savetnice za dojenje Tereze Kis Miljkovic koja nas je mnogo toga naucila,kao i o istinama i zabludama vezano za dojenje.Postoje i skole o dojenju gde se sve uci. Ja sam ovde da da pomognem mamama na pravi nacin,a pogresnom necu ni da govorim,jer ako ne mogu da pomognem necu ni da odmognem,a majka je ta koja ce da odluci sta je najbolje za njeno dete pa u to necu ni da zalazim. Ja uvek hocu da pomognem a ne da odmognem.
|
|
|
|