Jeleba -> RE: Pražnjenje creva kod novorođenčadi (10.8.2010 14:02:32)
|
Tu sam ja sa vama devojke jos od 7og meseca, nego sam lenja da pisem... sve sto imam od pitanja je vec neko postavio i odgovorio:). Ne stvarno, ovaj Ringerajin forum mi je od OGROMNE pomoci jos dok mi je Emilija bila u stomaku:). Ma znam da je normalno New Mom, ali kad se tebi desava onda malo bude frka... Evo danas se nekako muci, stenje, prducka...ja sam poslusala neke savete na ovoj temi pa sam joj masirala stomak i jela sljive, valjda ce to doci do njenog stomacica u toku popodneva. A sto se mleka tice nensi27, moj je savet da se izmlazavas sto je cesce moguce - posle svakog podoja ti uzmi pumpicu i vuci... ne bi li stimulisala novo mleko. Ipak, treba da znas da to moze samo pripomoci, ali ako je krenulo da nestaje...nazalost pumpica mu ne moze mnogo znaciti... Ajde drzim fige da krene ponovo. Meni se desavalo kad sam slabije jela i pila manje tecnosti da imam manje mleka, ali onda sutradan popijem 1-2 litra soka od jabuke, solju-dve mleka i lepo jedem, pa prekosutra vec ima mleka kol'ko 'oces:)
|
|
|
|