Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Za dečaka nema, samo za devojčice! 20.6.2017 23:37:28
|
|
|
|
Dragce86
|
Ma zar su bitne boje? Realno, ja se trudim da mojoj devojcici nosim sve boje, ne samo roze! A sto se decaka tice, sta fali i crvenoj i narandzastoj, pa cak i toj roze ako se iskombinuje sa nekom tamnijom bojom za decake ;)
|
|
|
|
RE: Za dečaka nema, samo za devojčice! 21.6.2017 10:32:25
|
|
|
|
vocicana
|
Volim sto je jenostavnije donekle kupiti odecu za decaka. Bermudice, sortsevi, majice, duksici, farmerice ili trenerka. Boje su nebitne, ali generalno je suzen izbor za decake, jer nema tog acessorise-a za njih. Ali boje su stvarno nebitne, vazno da je komotno, fino, pamucno, da se fino odrzava.
|
|
RE: Za dečaka nema, samo za devojčice! 21.6.2017 10:54:44
|
|
|
|
Mariya
|
Pa meni nije nebitno, ja ne bih dečaka oblačila u roze ili ljubičasto pa i da je kroj za dečake (npr polo majica). Crvena i narandžasta može ali roze ne. A devojčice nekako mogu da ponesu sve boje
|
|
|
|
RE: Za dečaka nema, samo za devojčice! 21.6.2017 12:33:51
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Bas juce vidim.malisu u roze sorcu..pa.nije to ni toliko lose uz dobru kombinaciju. Ali definitivno je veci izbor za curice.
|
|
|
|
RE: Za dečaka nema, samo za devojčice! 21.6.2017 12:42:46
|
|
|
|
Milena18
|
Jeste veći izbor za devojčice, ali i tu je izbor boja sužen. Ja, na primer, nikako da joj nađem neki lep teget šorcić. Crvenih stvari isto slabo ima. Uglavnom je sve roze, ljubičasto, sa karnerićima, mašnicama i šljokicama. A ako joj obučem šareni donji deo, onda mi uz to ide jednobojna majica, to je isto teško naći, sve je puno nekih aplikacija. Mi njoj često kupujemo i stvari koje su kao za dečake pa kombinujemo sa ovim "ženskim".
|
|
|
|
RE: Za dečaka nema, samo za devojčice! 21.6.2017 12:53:06
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sto jednostavnije.
|
|
RE: Za dečaka nema, samo za devojčice! 21.6.2017 13:02:06
|
|
|
|
Duškić
|
Pa ja lepe stvari nadjem u c&a, za bebca. A za cerkicu ima svud sad sam joj u BK uzela lepu haljinicu...Mada naletim i.ovako u nekoj radnji sa turskom robom, to kod mene u kraju neki Breeze girls.
|
|
|
|
RE: Za dečaka nema, samo za devojčice! 24.6.2017 13:29:04
|
|
|
|
mali_mis
|
Od ovog me uvek zaboli glava, kad krenemo u shopping. Ako uspem da nadjem ono sto mi se svidi (jos uvek nije poceo da izvoljeva, mada se desi nekad), onda nema broja.
|
|
|
|
RE: Za dečaka nema, samo za devojčice! 24.6.2017 14:57:14
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
E, ne bih ni ja sinu roze i ljubičasto Neka, hvala :) Istina, ima neke ljubicasto narandžaste patike za fudbal, ali vecina tih patika je u nekoj drececoj boji. A i on bi kao sto imaju poznati fudbaleri. Za macu sve boje, i plavu naravno.
|
|
RE: Za dečaka nema, samo za devojčice! 24.6.2017 15:30:06
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
E, sad bas roze i ljubicasto. No, no. Kod devojcica sve moze, ali kod decaka bas te dve boje ne dolaze u obzir.
|
|
RE: Za dečaka nema, samo za devojčice! 8.3.2018 15:14:43
|
|
|
|
Dora89
|
Pogotovu za bebe, jer ljudi pol bebe procenjuju po odeći. Ako ne stavim traku za kosu, svi misle da je muško.
|
|
|
|
RE: Za dečaka nema, samo za devojčice! 8.3.2018 22:44:27
|
|
|
|
mama Jo
|
Slazem se... i nama su cesto govorili decak, decak za J... A ni ja ne bih decaku bas roze ili ljubicasto... a devojcicama sve, naravno i plavo, pa J.stalno govori da joj je plava omiljena boja...
|
|
RE: Za dečaka nema, samo za devojčice! 8.3.2018 22:55:20
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Mi evo za batu kupujemo sve. Nista Ducino ne moze. Ako je plavo onda bar ima neki rozi detalj ili neku bas masnicu, ako je zuto, zeleno i td ima karnerice reverice i sve neke zenstvene detalje. A gledam odecu kao nova je. Mojoj D je takodje omiljena plava. Ima sad dve haljinice teget plave, predivne su.sve mi zao sto drugo nije zensko Al dobro Pavle ce nam biti onda pravi deran.
|
|
|
|
RE: Za dečaka nema, samo za devojčice! 8.3.2018 22:57:36
|
|
|
|
mama Jo
|
Pavle 💖 jako mi je lepo ime!! Da, za devojcice stvarno ne moze a da nema masnicu, cirkoncic, karneric... automatski ne moze za decaka, pa mora sve ispocetka... mozda dok je jako mali neki rozi bodic sa masnicom ispod da niko ne vidi, cisto malo da se ustedi 😂
|
|
RE: Za dečaka nema, samo za devojčice! 8.3.2018 23:00:45
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
da bice Pavle. D ne da da se bati da drugo ime, samo Pavle pa PAvle. Ma bodic jedan manje vise. Sta sad da se radi. Kako smo za nju tako cemo i za njega.A i preko leta ce da bude golisavko (ja vec planiram kako da ustedim ahahah bice mi dete gologuzo)
|
|
|
|
RE: Za dečaka nema, samo za devojčice! 8.3.2018 23:08:31
|
|
|
|
mama Jo
|
Hahah, neka, neka to je super usteda i u garderobi i u pelenama 😂
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?