Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 28.4.2018 11:42:13
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Evo teme, Klik Kada kliknes na necije ime pojavi se ticker koji pokazuje koliko ti je staro dete (ili koliko si u braku, vezi.. ako namestis i za to)
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 28.4.2018 15:53:47
|
|
|
|
jagodp
|
super hvala, pokusacu, bas ima korisnih stvarcica, samo da udjem u stos :)
|
|
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 10.11.2018 13:42:50
|
|
|
|
mkrmpotic
|
IZVORNA PORUKA: mkrmpotic Kupili smo kolica preko i izuzetno smo zadovoljni, mnogo povoljniji od većine domaićih trgovaca Zabranjeno reklamiranje bez dogovora sa Marketingom Rr!
< Poruku je uredio veselica RR -- 10.11.2018 14:09:13 >
|
|
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 15.11.2018 10:41:04
|
|
|
|
Lilyka7
|
Imam sina 3 god i sad bebu mesec dana... Nosiljku sam koristila jedan put, kad smo sina izneli iz porodilišta... totalno bezpotrebno ako imate autosedište. Kengura imam, nikad koristila.Dubak ili hodalice ili kako već... nismo imali i nisu mi trebali.Hranilica je obavezna.Kupila sam po 5-6 duda još pre nego što su se rodili, sin nije hteo , ćerka izgleda neće ni ona -_- Oba deteta su mi bila mala na rodjenju,2500 i 2950, i trebala sam da imam odelca 56 a nisam... tako da... i to treba, kome treba.Krevetac imam Graco, prenosivi... služi posle kao ogradica i to je super.
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 10.12.2018 13:51:28
|
|
|
|
Rosita
|
Poklanjam, ako nekome treba neka se javi.
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 11.12.2018 12:08:46
|
|
|
|
Jeca1
|
Mi tek trebamo da koristimo. Tako da su nam ove informacije bas potrebne. Hvala Vam.
|
|
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 11.12.2018 16:23:29
|
|
|
|
Sanidej
|
Nepotrebne su cucle i kadice
|
|
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 11.12.2018 17:21:21
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Meni bile potrebne
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 11.12.2018 17:22:00
|
|
|
|
BubaBubica
|
Stvarno ne znam kome nisu sjajan savet, nema šta
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 11.12.2018 23:06:01
|
|
|
|
lesli
|
Kupko i jorgan iz set_a posteljine. Zapravo, kada razmislim iz tog set_a posteljine koristimo samo ogradicu i ukraani jastuk. Jorgan, navlaka za isti i carsav nismo za 3 meseca koristili uopste, a jastuce svega par puta.
|
|
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 12.12.2018 1:06:37
|
|
|
|
lesli
|
Ne naglasih, ali prethodni post se odnosio na nepotrebne stvar. Mada iz konteksta mislim da je jasno. Potrebna - vrteska za krevetac. To mi zao sto ne kupismo ranije.
|
|
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 12.12.2018 11:19:06
|
|
|
|
Olga75
|
Meni se krevetac ispostavio kao najnerentabilnija stvar za bebu Ozbiljno, više je spavala samnom nego u krevetcu
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 12.12.2018 11:28:28
|
|
|
|
Jeca1
|
Znaci da je ne ucim uz mene da spava, da ne bude dzabe smo kupovali krevetac :-)
|
|
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 12.12.2018 11:31:32
|
|
|
|
Olga75
|
Da, ako nećeš da prođeš kao ja Recimo ogradicu je volela, tamo se baš znala zaigrati i uživala je u njoj. Mislim da je do treće godine ulazila u ogradicu da se igra ali krevetac jok
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 12.12.2018 11:50:57
|
|
|
|
Rosita
|
Jao, tu jorgani. Čista nepotrepština.
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 12.12.2018 12:40:07
|
|
|
|
jess021
|
Lesli, sto ne stavljate carsav? Jorgan def nije potreban, a sve ostalo je relativno. L je spavala u kreveticu mozda 3 meseca, a M evo jos uvek, znaci vise od 2 godine. U ogradicu i set_alicu nisu htele ni jedna, tako da nema tu mnogo pameti bez licnog iskustva.
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 12.12.2018 18:47:01
|
|
|
|
lesli
|
E jess, stavljamo carsav ali ne taj iz kompleta posteljine. 😅 Kupili u ikei one sa lastisem. 2 kom za 900 din, super su. Taj iz kompleta je bezveze. A sto se kupka tice, nama patronazna pokazala kako da drzimo bebu i mnogo je bolje tako nego na kupku. Nikada ga nismo koristili. Eno ga u ormanu, skuplja prasinu.
|
|
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 12.12.2018 18:54:58
|
|
|
|
vocicana
|
Ja se prijavljujem sa Dr. Browns flasicom i djednom novom dudom ako nekome treba neka se javi. NUK smo koristili od pocetka, evo i dan danas pije iz te flasice.
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 13.12.2018 19:44:42
|
|
|
|
branki*
|
nepotrebno mi je bilo kengur nosiljka,ni jedan ,ni drugi nisu hteli nikako.sling marama,niko nije hteo.stalak za povijanje bebe nepotreban meni bio.
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 16.12.2018 12:39:02
|
|
|
|
Jekica86
|
Jorgan definitivno.
|
|
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 26.2.2019 22:45:33
|
|
|
|
Sanidej
|
Sterilizatori i grejači flašica.
|
|
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 19.7.2019 6:30:19
|
|
|
|
MimaKos
|
Grejaci flasica najnepotrebniji ubedljivo
|
|
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 6.10.2019 7:26:45
|
|
|
|
nata11
|
Da li je neko koristio jamper za bebe? Onaj sto se kaci na vrata.
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 6.10.2019 16:21:19
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sin je to koristio kad je bio mali. Tada smo živeli u stanu sa velikom terasom pa smo ga zakacili za neku gredu.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.