Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 2.3.2011 23:49:09
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Jele Evo Bubo dok ne slikam sutra svoj, recimo da je sličan ovom modelu s' tim što moj nije bežični... Isti imam i ja, sa gajtanom takodje, neki no-name, odlicna sprava! :)
|
|
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 2.3.2011 23:49:51
|
|
|
|
pepeljuga
|
napisacu sta je meni bilo nepotrebno: -benkice (neprakticno, umesto toga bodici, bodici, bodici... ) -sterilizator - imam aventov koji je ogroman, a nemam mesta da mi stalno stoji u kuhinji, i dok ja to sve namontiram, pet puta turim u serpicu i prokuvam
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 2.3.2011 23:56:40
|
|
|
|
Jele
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga -sterilizator - imam aventov koji je ogroman, a nemam mesta da mi stalno stoji u kuhinji, i dok ja to sve namontiram, pet puta turim u serpicu i prokuvam Među stvarima koje su meni zakon je i sterilizator i to Aventov na paru imam, strava stvar. Samo tutnem u njega cucle, flašice, ma šta god, sipam malo demi vode uključim i ćao đaci, za 8 min gotovo, nema isparenja na sve strane, ma milina. Znači za mene su zakon: hranilica, baby phone, sterilizator, blender, grejač za flašice, AS, hmmm, setiću se još... E da ona četka za flašice i cuclu mi je dosta značila...
|
|
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 2.3.2011 23:58:46
|
|
|
|
pepeljuga
|
joj i ja imam taj isti, mene je mrzelo svaki cas da ga vadim iz kutije, najgora sam
< Poruku je uredio pepeljuga -- 2.3.2011 23:59:02 >
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 3.3.2011 0:00:30
|
|
|
|
lanajelena
|
Jele da te pitam u kakvoj ti vili zivis kad ima smesta za sve te zavrzlame
|
|
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 3.3.2011 0:00:53
|
|
|
|
Jele
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga joj i ja imam taj isti, mene je mrzelo svaki cas da ga vadim iz kutije, najgora sam Ma meni stoji na radnoj ploči u kuhinji, a kada smo živeli u garsonjeri isto je imao svoje mesto, nisam ga pakovala u kutiju, pošto je jadan non-stop radio kada je Uroš bio mali - bila sam totalni freak da sve mora da bude non-stop sterilno... Sad sam se malkice opustila, ali malkice
|
|
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 3.3.2011 0:01:01
|
|
|
|
Snelle
|
Jele, jesu li baby phone i alarm isto
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 3.3.2011 0:03:06
|
|
|
|
Jele
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Jele da te pitam u kakvoj ti vili zivis kad ima smesta za sve te zavrzlame Pa da ti pravo kažem ova kuhinja mi je ogromna, mislim da samo radna ploča ima oko 5 m, možda i malo više Obožavam je
|
|
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 3.3.2011 0:04:38
|
|
|
|
Jele
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Jele, jesu li baby phone i alarm isto Yes, dear. Meni je super Philips-ov, a uzeli smo i neki Maxi-Cosi-jev i bezveze je.
|
|
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 3.3.2011 0:05:04
|
|
|
|
Lu
|
Eh da ni ja nisam stavila na spisak bebiphone a ne znam kako bi bez njega, soba mi daleko od kuhinje a pogotovo kad izađem napolje. Kad je bio veći probudi se i viče, mama dođi budan sam
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 3.3.2011 0:07:12
|
|
|
|
Jele
|
Ma bitno je da se dobro čuje, ovaj Philipsov probi uši, ali kada mi recimo radi aspirator na najjačem super mi dođe
|
|
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 3.3.2011 0:09:16
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Jele Ma bitno je da se dobro čuje, ovaj Philipsov probi uši, ali kada mi recimo radi aspirator na najjačem super mi dođe I u mene je Philips
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 3.3.2011 0:10:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Nina ima alarm ugrađen u glasne žice , kad ga "uključi" - komšije sa petog sprata zovu Centar za socijalni rad
|
|
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 3.3.2011 0:13:34
|
|
|
|
Jele
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Nina ima alarm ugrađen u glasne žice , kad ga "uključi" - komšije sa petog sprata zovu Centar za socijalni rad
|
|
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 3.3.2011 0:15:19
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Nina ima alarm ugrađen u glasne žice , kad ga "uključi" - komšije sa petog sprata zovu Centar za socijalni rad Nama se svaki mesec sele komsije sad shvatam problem
|
|
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 6.3.2011 7:17:42
|
|
|
|
jeca.vestica
|
Da li neko ima iskustva za baby-gymom? Onim mekanim, sa igrackicama koje vise sa lukova? Od kada se stavlja beba na to?
|
|
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 6.3.2011 10:06:32
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: jeca.vestica Da li neko ima iskustva za baby-gymom? Onim mekanim, sa igrackicama koje vise sa lukova? Od kada se stavlja beba na to? Pogledaj ovdje, BABY GYM
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 6.3.2011 10:48:51
|
|
|
|
jeca.vestica
|
Hvala Lu! Za koji mesec cu da napisem da li ce se isplatiti za moju bebisku...
|
|
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 6.3.2011 11:10:17
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mi ga nismo imali, ali sam razmisljala da kupim... dobro je sto nismo...to beba Brzooo preraste, jos jedna bespotrebna stvar
|
|
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 6.3.2011 11:24:03
|
|
|
|
jeca.vestica
|
Pa bebe nekih devojaka sa foruma procitala sam koriste to i do 1 god... Ako ce da je zabavi dok ja nesto radim, isplatice se . Uostalom dobila sam ga na poklon, a tako je lepo, bas sam se obradovala!!!
|
|
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 6.3.2011 12:22:28
|
|
|
|
Olga75
|
M i sad obozava svoj tunel a ima preko 2 god , nalazi mu nove namene ali ovo je druga tema , sorry
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 18.3.2011 16:31:51
|
|
|
|
maslachak
|
ne znam gde bih ovo stavila.. pitali su me rodjaci mm-a da li bi htela da Visnji kupe ovaj aparat..meni se ovo cini vrlo funkcionalnim i prakticnim..nema zezanja sa serpicama i barenjem,miksanja,sve se odmah zavrsi..da li neko od vas ima iskustva sa ovim? sa jedne strane se kuva na pari,kad se proces zavrsi,posuda se okrene i izmiksa..meni izgleda sasvim okej
|
|
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 18.3.2011 16:33:56
|
|
|
|
Verus
|
Ja sam imala najobicniji blender-i sa njim mixala. Brzo sam presla na gnjecenje viljuskom, pa onda komadice. Tako da mi je drago da nisam u nesto investirala. Meni je ok: dok god je plastika u kojoj se kuva BPA free. Ako nije: ja ne bih. Inace ne grejem hranu za nju u plastici, nego sve u staklenim posudama ili serpici.
|
|
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 18.3.2011 16:36:57
|
|
|
|
maslachak
|
na Avent-Philips site-u pise da je bpa free,to sam i ja prvo pogledala.. obzirom da je poklon mislim da cu da prihvatim,da sam u situaciji da razmisljam da li bi ga kupila ja,nisam sigurna..pitanje je koliko to ovde kosta i da li bi se isplatilo..
|
|
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 18.3.2011 16:38:08
|
|
|
|
*Alexx*
|
Je li to Avent? Ako jeste, ja bih apsolutno investirala u to (posebno što ćeš da dobiješ, a ne da kupiš) edit: da, jeste Avent. Da, prihvati
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako roditelji mogu da znaju da je njihova...Pa, tako što vide da njihova beba odobrava ono što roditelji rade i/ili proizvode koje roditelji biraju za njih.
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.