Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 2.3.2011 23:49:09
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Jele Evo Bubo dok ne slikam sutra svoj, recimo da je sličan ovom modelu s' tim što moj nije bežični... Isti imam i ja, sa gajtanom takodje, neki no-name, odlicna sprava! :)
|
|
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 2.3.2011 23:49:51
|
|
|
|
pepeljuga
|
napisacu sta je meni bilo nepotrebno: -benkice (neprakticno, umesto toga bodici, bodici, bodici... ) -sterilizator - imam aventov koji je ogroman, a nemam mesta da mi stalno stoji u kuhinji, i dok ja to sve namontiram, pet puta turim u serpicu i prokuvam
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 2.3.2011 23:56:40
|
|
|
|
Jele
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga -sterilizator - imam aventov koji je ogroman, a nemam mesta da mi stalno stoji u kuhinji, i dok ja to sve namontiram, pet puta turim u serpicu i prokuvam Među stvarima koje su meni zakon je i sterilizator i to Aventov na paru imam, strava stvar. Samo tutnem u njega cucle, flašice, ma šta god, sipam malo demi vode uključim i ćao đaci, za 8 min gotovo, nema isparenja na sve strane, ma milina. Znači za mene su zakon: hranilica, baby phone, sterilizator, blender, grejač za flašice, AS, hmmm, setiću se još... E da ona četka za flašice i cuclu mi je dosta značila...
|
|
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 2.3.2011 23:58:46
|
|
|
|
pepeljuga
|
joj i ja imam taj isti, mene je mrzelo svaki cas da ga vadim iz kutije, najgora sam
< Poruku je uredio pepeljuga -- 2.3.2011 23:59:02 >
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 3.3.2011 0:00:30
|
|
|
|
lanajelena
|
Jele da te pitam u kakvoj ti vili zivis kad ima smesta za sve te zavrzlame
|
|
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 3.3.2011 0:00:53
|
|
|
|
Jele
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga joj i ja imam taj isti, mene je mrzelo svaki cas da ga vadim iz kutije, najgora sam Ma meni stoji na radnoj ploči u kuhinji, a kada smo živeli u garsonjeri isto je imao svoje mesto, nisam ga pakovala u kutiju, pošto je jadan non-stop radio kada je Uroš bio mali - bila sam totalni freak da sve mora da bude non-stop sterilno... Sad sam se malkice opustila, ali malkice
|
|
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 3.3.2011 0:01:01
|
|
|
|
Snelle
|
Jele, jesu li baby phone i alarm isto
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 3.3.2011 0:03:06
|
|
|
|
Jele
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Jele da te pitam u kakvoj ti vili zivis kad ima smesta za sve te zavrzlame Pa da ti pravo kažem ova kuhinja mi je ogromna, mislim da samo radna ploča ima oko 5 m, možda i malo više Obožavam je
|
|
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 3.3.2011 0:04:38
|
|
|
|
Jele
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Jele, jesu li baby phone i alarm isto Yes, dear. Meni je super Philips-ov, a uzeli smo i neki Maxi-Cosi-jev i bezveze je.
|
|
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 3.3.2011 0:05:04
|
|
|
|
Lu
|
Eh da ni ja nisam stavila na spisak bebiphone a ne znam kako bi bez njega, soba mi daleko od kuhinje a pogotovo kad izađem napolje. Kad je bio veći probudi se i viče, mama dođi budan sam
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 3.3.2011 0:07:12
|
|
|
|
Jele
|
Ma bitno je da se dobro čuje, ovaj Philipsov probi uši, ali kada mi recimo radi aspirator na najjačem super mi dođe
|
|
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 3.3.2011 0:09:16
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Jele Ma bitno je da se dobro čuje, ovaj Philipsov probi uši, ali kada mi recimo radi aspirator na najjačem super mi dođe I u mene je Philips
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 3.3.2011 0:10:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Nina ima alarm ugrađen u glasne žice , kad ga "uključi" - komšije sa petog sprata zovu Centar za socijalni rad
|
|
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 3.3.2011 0:13:34
|
|
|
|
Jele
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Nina ima alarm ugrađen u glasne žice , kad ga "uključi" - komšije sa petog sprata zovu Centar za socijalni rad
|
|
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 3.3.2011 0:15:19
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Nina ima alarm ugrađen u glasne žice , kad ga "uključi" - komšije sa petog sprata zovu Centar za socijalni rad Nama se svaki mesec sele komsije sad shvatam problem
|
|
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 6.3.2011 7:17:42
|
|
|
|
jeca.vestica
|
Da li neko ima iskustva za baby-gymom? Onim mekanim, sa igrackicama koje vise sa lukova? Od kada se stavlja beba na to?
|
|
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 6.3.2011 10:06:32
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: jeca.vestica Da li neko ima iskustva za baby-gymom? Onim mekanim, sa igrackicama koje vise sa lukova? Od kada se stavlja beba na to? Pogledaj ovdje, BABY GYM
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 6.3.2011 10:48:51
|
|
|
|
jeca.vestica
|
Hvala Lu! Za koji mesec cu da napisem da li ce se isplatiti za moju bebisku...
|
|
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 6.3.2011 11:10:17
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mi ga nismo imali, ali sam razmisljala da kupim... dobro je sto nismo...to beba Brzooo preraste, jos jedna bespotrebna stvar
|
|
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 6.3.2011 11:24:03
|
|
|
|
jeca.vestica
|
Pa bebe nekih devojaka sa foruma procitala sam koriste to i do 1 god... Ako ce da je zabavi dok ja nesto radim, isplatice se . Uostalom dobila sam ga na poklon, a tako je lepo, bas sam se obradovala!!!
|
|
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 6.3.2011 12:22:28
|
|
|
|
Olga75
|
M i sad obozava svoj tunel a ima preko 2 god , nalazi mu nove namene ali ovo je druga tema , sorry
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 18.3.2011 16:31:51
|
|
|
|
maslachak
|
ne znam gde bih ovo stavila.. pitali su me rodjaci mm-a da li bi htela da Visnji kupe ovaj aparat..meni se ovo cini vrlo funkcionalnim i prakticnim..nema zezanja sa serpicama i barenjem,miksanja,sve se odmah zavrsi..da li neko od vas ima iskustva sa ovim? sa jedne strane se kuva na pari,kad se proces zavrsi,posuda se okrene i izmiksa..meni izgleda sasvim okej
|
|
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 18.3.2011 16:33:56
|
|
|
|
Verus
|
Ja sam imala najobicniji blender-i sa njim mixala. Brzo sam presla na gnjecenje viljuskom, pa onda komadice. Tako da mi je drago da nisam u nesto investirala. Meni je ok: dok god je plastika u kojoj se kuva BPA free. Ako nije: ja ne bih. Inace ne grejem hranu za nju u plastici, nego sve u staklenim posudama ili serpici.
|
|
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 18.3.2011 16:36:57
|
|
|
|
maslachak
|
na Avent-Philips site-u pise da je bpa free,to sam i ja prvo pogledala.. obzirom da je poklon mislim da cu da prihvatim,da sam u situaciji da razmisljam da li bi ga kupila ja,nisam sigurna..pitanje je koliko to ovde kosta i da li bi se isplatilo..
|
|
|
|
RE: Potrebna i nepotrebna oprema za bebe 18.3.2011 16:38:08
|
|
|
|
*Alexx*
|
Je li to Avent? Ako jeste, ja bih apsolutno investirala u to (posebno što ćeš da dobiješ, a ne da kupiš) edit: da, jeste Avent. Da, prihvati
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?