Anoniman -> RE: Reality show... (1.12.2011 11:03:54)
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* Ihaj, pa šta bi pola televizija prikazivalo kad ne bi bilo raznih reality emisija? Školski primer odličnih emisija (sa diskutabilnim temama, ali su odlično urađene) - TLC. Školski primer očajnih emisija - Pink. Moje mišljenje. Kad bi Pink bio kao TLC, verovatno bih ga gledala. IZVORNA PORUKA: n i n a istina... A ja baš volim da gledam onog Cake boss-a na TLC, šta radi sa tim tortama - malograđanka, šta ćeš IZVORNA PORUKA: minavb Ja ne volim cake boss-a. To nisu torte, to je brdo kora i mešto margarina sa šecerom preko čega je tona fondana. To se ne jede, to se gleda. IZVORNA PORUKA: n i n a Ali ima se šta i videti IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Nina jel si gledala tog lika kako kuva razna jela? Btw, voditeljka 48 sati svadbe se udala. I bila joj je ruzna vencanica. IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Nina jel si gledala tog lika kako kuva razna jela? Ja jesam, i to dok sam trčala na trci gospodin je spremao fenomenalna masna i kalorična jela. Kako sam psovala "Crko majci, ja ovde umirem a ti praviš pancerote!Goreneee, prebaci ovo " IZVORNA PORUKA: n i n a Jesam jednom.... Ali on kao forsira neku tradiocionalnu italijansko-sicilijansku kuhinju, zar ne?! Ma meni je samo fascinantno šta danas sve možeš da napraviš od hrane, i sva ta mehanika koju ugrađuju-ludilo!!! Verovatno nikad ne bih ni probala tortu, ali ja sam vizuelno fascinirana IZVORNA PORUKA: Sanjica26 da, to sprema. I stalno govori kako je to njegova mama spremala I ja ne verujem da su takve torte zdrave, ali meni se svidja to ukrasavanje. IZVORNA PORUKA: *Alexx* IZVORNA PORUKA: minavb Ja ne volim cake boss-a. To nisu torte, to je brdo kora i mešto margarina sa šecerom preko čega je tona fondana. To se ne jede, to se gleda. Ja volim Ace of cakes Moja sveki kaže: qq majko, na šta li liče ove torte kad se probaju Najvolim tattoo emisije (odoh off i od pravopisa i od teme).
|
|
|
|