*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Lilly RR Imate li neko ime kojim od milja zovete vase dete? Ja svog sina zovem mis a kada se uzskace naokolo salim se da je skocimis , tata mu kaze da je barakuda- ima u jednom crtanom kada Elmer vadi iz frizidera svasta za jelo jednoj maloj maci i na hrpu hrane jos dodaje "I jedna mava bavakuda", tome smo se bas smejali a taman se tu nekako i rodio nas sin i iz sale ispade i on "mava bavakuda" IZVORNA PORUKA: gagi Mm kaze manjoj da je atomski mrav zato sto je sitna a za veliku proka pronalazac.A ja manju zovem kikaca a vecu anci. IZVORNA PORUKA: afrodita Kad je Daki bio mali zvali smo ga njaralica pa mu je tetka kupila neku igracku iz koje izlazi vestica i njaraka se ona ga je tako i prozvala Sad je Darko Daki a Maja Maki IZVORNA PORUKA: Buba76 U pocetku smo ga zvali kukuc.Sada cican,a tata ga zove rdjavko. Nadimak-Ogi ili Ogisa(Ognjen). IZVORNA PORUKA: Lilly RR Sada moram da pitam a sta znaci "njaraka se"? IZVORNA PORUKA: Sneža Joj kako volim ime Ognjen!Tako mi se zove sestrić,ljubi ga keka,volim ga najviše na svetu! IZVORNA PORUKA: afrodita IZVORNA PORUKA: lilly.79 Sada moram da pitam a sta znaci "njaraka se"? Kaze se njari kada neko za necim place sto ne moze da dobije uglavnom nema suza u tim situacijama IZVORNA PORUKA: Dora Stariji sin Luka je Lulica ili Kuca; mlađi Balša je Bubica ili Buba. Moj brat Luku zove Lukić. To mi je uvek smešno jer imamo komšiju Lukića... IZVORNA PORUKA: oliveradj Prvo Milice, posle Nevaljona i Nana. IZVORNA PORUKA: Lilly RR Setih se kako jos zovem svoga sina- Meca Trba - ima lik u Nody crtanom IZVORNA PORUKA: mamanp Devojcici tepam kozice, zabo, oki, siljava , a sinu - duso. IZVORNA PORUKA: Zille Bebicu zovem guca, ne znam kako mi je to palo na pamet, a slatko zvuči guca-buca IZVORNA PORUKA: Rivana Zovem ga Bebac, Lule, Svrca, Malisa IZVORNA PORUKA: Anoniman IZVORNA PORUKA: lilly.79 Setih se kako jos zovem svoga sina- Meca Trba - ima lik u Nody crtanom MM tako zove Luku. Ja sam mislila da je ovo ona tema gde je prase (pa i ja) iznela da Uroša (a ja Luku) zovemo Milice. Gde je ta tema? IZVORNA PORUKA: eugenija Sasvim spontano, u zavisnosti valjda od temperamenta i ponašanja moje bebe, počeh ga zvati prdonja dok mu se obraćam (radi čestih gasova). Tepam mu i : mamino sunce, mamino zlato, mamin fazan, mamin mali jastogić (češće) kao i mamino prase, mamina zvezdica i mamin junak (ređe) IZVORNA PORUKA: upgrade011 Prasence, misic, magarence, majmunce, pile....ma celo zivotinjsko carstvo Sve samo nikako da pocnem da ga zovem po imenu. IZVORNA PORUKA: ribizla Andrej je bio Aki od pocetka a Petra je mishica i pilica