RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Kampanje, promocije ...

Poruka

dunja RR -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (26.12.2011 11:07:17)

22. WOW!!! Zbavi nikad kraja!!!!

dunja RR -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (26.12.2011 11:07:52)

23. Nekada davno u WOWlendu, zivela je lepa princeza i ona je bila najlepsa od svih devojaka. Imala je plavu dugu kosu i zelene oci. Jednog dana, vozeci se pored reke u svojoj narandzastoj Wow kociji, ugledala je prelepog mladog princa na svom belom Wow konju, i princeza uzviknu ''Wow''! Princ je prisao kociji i upoznao princezu, i rekao joj da je ona najlepsa devojka koju je ikada video. Princeza se istog momenta zaljubila u svog princa kao i on u nju. Medjutim, u WOWlendu je zivela zla kraljica koja je takodje bila zalubljena u princa, i kada je videla kako su princ i princeza srecni, bacila je cini na princezu, i uspavala je vecnim snom kako joj nijedan drugi momak ne bi prisao pa ni lepi princ. Godine su prolazile, a princ je bio usamljen i tuzan misleci da je njegova princeza zauvek nestala. Ali jednog dana, u zamak zle kraljice, doletela je mala Wow pticica i ugledala princezu kako spava dubokim snom. Cim je ugledala princezu, odletela je do lepog princa i rekla mu gde je zapravo devojka za koju je mislio da je zauvek nestala. Odjurivsi na svom Wow konju, princ je brzo stigao do zle kraljice i najlepsim WOW poljupcem, probudio je lepu princezu iz svog dubokog sna, a zla kraljica se od muke pretvorila u odvratnu zabu. Princ i princeza su do kraja svog WOW zivota ziveli srecno i zadovoljno u najlepsem gradu - WOWlendu :))))

dunja RR -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (26.12.2011 11:08:17)

24. Moja mala devojcica voli stalno da se igra,
kada vidi igracku novu , ona vikne WOW.
Odusevljenju nikad kraja,
jer igracke WOW kao da su iz raja.
Za svako dete too je poklon pravi ,
a kada ga dobije, svako dete slavi.
I roditelji im nisu ravnodusni,
jer u svom detinjstvu WOW igracke nisu imali.
Zato se svako raduje njima,
ko ih ima , i ko zeli da ih ima...
WOW najlepsa igracka i tacka!!!!

dunja RR -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (26.12.2011 11:14:25)

25. Godinica imam dosta da znam sta mi godi,
danas teram mamu u soping da me vodi!
Puna radnja, svasta ima, a ja znam sta volim,
hocu WOW igrackice, mama, kad te molim!
Ni da gledam vise necu igrackice neke,
jer WOW su odlicne i za bate i za seke!
Zabavi nikad kraja, shvatila je i mama,
igrackica WOW ide kuci s nama!!

dunja RR -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (26.12.2011 11:14:51)

26. Kad ugleda igračke WOW moje dete zastane, i bez reči ostane, jedini komentar je WOW, kakve dobre igračke.

dunja RR -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (26.12.2011 11:15:09)

27. wow! wow igracke su fenomenalne, najvaznije je da ne mogu da se polome, a ni progutaju, boje su odlicno uklopljene, jasne, ciste, deci dopadljive, wow igracke su funkcionalne, razvijaju mastu i kreativnost... moji decaci ih obozavaju, stariji ima skoro 4 godine, a mladji godinu dana, dobro je sto sa wow igrackama obojica mogu da se igraju i to zajedno, verujte sa mnogim drugim to je nemoguce!! eh kako samo zelimo raketu:) a u novogodisnjem paketicu dobijaju veliki bager koji smo merkali u radnji vec duze vreme, jedva cekam da im vidim srecna lica kada ga otvore...mislim da nam sledi puno wow! zabave:)

dunja RR -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (26.12.2011 11:15:28)

28. Wow igračke - formula za srećno detinjstvo :)

dunja RR -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (26.12.2011 11:16:08)

29. Mama,tata,bako,deko hocu WOW da idem pjanetom da sa Dzimijem zakojacim u svet dinosaujusa da sa Lenijem otkjijem tajne svemira da obidjem Majijovu picejiju. Mama,tata,bako,deko bicu dobaj maji decko al uz WOW cu ipak biti neko i nesto :)

dunja RR -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (26.12.2011 11:17:46)

30. Igrackama nikad kraja,
zato nas Ringeraja zadovoljava,
uvek nesto lepo spreme
da se deca razvesele...
igrackice prave to su,
zato WOW svi uzvikuju....
Meni treba nesto fino,
da podelim sa drugarom,
zato pesmu ovu pisem
iako sam jako mali,reci cu i ja WOW,
cim mi uzrast to dozoli :)

dunja RR -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (26.12.2011 11:18:37)

31. Kada ne zna šta više samnom da radi,
mama tu „magičnu“ igračku vadi.
Čovečuljci i auto pravi daju ideju svakoj zabavi.
Vozim tada BRM BRM BRM i lajem AV AV AV
dok mama mirno sprema ručak NJAM NJAM NJAM! :-) :-) :-)

dunja RR -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (26.12.2011 11:18:55)

32. Wow igracke su nam omiljene, svi se igramo i uzivamo!

dunja RR -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (26.12.2011 11:19:09)

33. Sa Wow nam pocinje i zavrsava se dan, uz njih je moj maleni Vuk radostan!!!

dunja RR -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (26.12.2011 11:19:33)

34. wow igrackama se igraju i moj stariji sin od 7 godina ,zajedno sa batom od 3 i sekom.predivne za deciju mastu.

dunja RR -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (26.12.2011 11:20:04)

35. Omiljena igrachkica mog osmomesechnog sina je brodic za vodu Sally. Bez Salija se ne ide u krevetac :)))

dunja RR -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (26.12.2011 11:20:21)

36. XVPZUQXCTTN

dunja RR -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (26.12.2011 11:20:36)

37. sjajne su

dunja RR -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (26.12.2011 11:21:13)

38. Kada dete place jer nezna sta ce igracku mu daj,
nijednu drugu nece jer on hoce samo WOW!
Zato ih ja sa sobom nosim srecna sto mogu da im dam taj sladak WOW.
Deca su srecna i meni je lepsi dan poklonio WOW

dunja RR -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (26.12.2011 11:21:32)

39. Svaki put pred Novu godinu okupim sve clanove sire porodice (bake, deke, ujaka i roditelje) i kaze im koju WOW igracku zelim da nadjem u paketicu! Pozivam Vas da ove godine i Vi postanete clan moje porodice tako sto cete mi darovati jednu WOW igracku! Vladimir (5 god.), Beograd Pozdrav

dunja RR -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (26.12.2011 11:23:51)

40. Naš je Laza svetsko čudo,
zna da vozi svaku spravu!
Traktorom prevozi kravu,
bagerom sve rupe kopa,
kombajn tera ko iz topa.
Kamion mu nije ništa,
motocikl ko bicikl
a u čamcu ko u kadi
svašta taj zna,svašta radi.
Ako li se vatra diže,
ne brinite Laza stiže!
Ako nekom čak i pozli,
naš će Laza da ga vozi.
A lopovi ako beže,
naš im Laza obruč steže.
Helikopter stari znanac,
avion mu nije stranac,
nema mira na planeti
viđen je i na raketi!
Toliko se brzo kreće
prosto ne znaš gde je on,
al se uvek glasić čuje
zadovoljno WoW, Wow, Wow

dunja RR -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (26.12.2011 11:24:20)

41. ZA MOJE DETE NEMA BOLJEK DRUGARA OD WOW IGACKE.

dunja RR -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (26.12.2011 11:24:41)

42. Wow igracke su stvarno WOOOW...

dunja RR -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (26.12.2011 11:25:07)

43. wow je bas WOOOW ;)

dunja RR -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (26.12.2011 11:25:38)

44. WOW igracke su divan nacin da obraadujete svog malisana. Odusevljena sam njima, ali ih u mom gradu ne mogu kupiti, stoga bih vam bila jako zahvalna na poklonu, koji cemo oboje ceniti. pozdrav

dunja RR -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (26.12.2011 11:26:34)

45. Igračke WOW koje su zdrave
polako ulaze u svet slave!
Od najbolje plastike one se prave,
prvi put mama ne brani
da ih držim i dok me hrani.
WOW igračke mogu da ljubim,
mogu sa njima noću da spavam,
sve dobijam - ništa ne gubim
i roditelje ne uznemiravam!

dunja RR -> RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! (26.12.2011 11:28:18)

46. wow igracke su retke koje zadovoljavaju kriterijume savremenog roditelja koji zeli da detetu pruzi najbolje

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>