Anoniman -> RE: Ispunjavaš li svoja očekivanja? (13.4.2009 12:54:33)
|
Premotavam šta sam pisala... Naravno da ne zameram. Ono što sam napisala da nisam to očekivala od svog deteta... na šta sam ustvari mislila? Kada sam bila devojka, uvek sam mislila da su mame suviše meke, da nisu reagovale na vreme, da se histerija leči jednim šamarom u pravo vreme, na pravom mestu, i NISAM OČEKIVALA DA ĆU JA IMATI OVAKVIH PROBLEMA SA SVOJIM DETETOM... a onda je dobio šamar, u pravo vreme, na pravom mestu... ali se ništa nije popravilo. Tek tada sam shvatila: U pitanju je karakter. Kod neke dece ne pali taj jedan šamar u pravo vreme na pravom mestu. Luka se uglavnom sada smirio, još po nekada dođe do momenta histerije, ali sam ja odlučila to da ignorišem totalno - tako brže prođe. Ono što sam naponon uspela da utvrdim jeste da on čuje i dok urla u histeriji. Do sada sam mislila da me ne čuje, da se skroz isključi. Juče je bio besan nešto na mene, i trči u krug po stanu i vrišti u suzama, ja sedim gledam TV (prestaće), a mm kaže "Ajde dođi, evo ti stepenica, da se penješ. Znaš kako sam ja nekog klinca bio dizao ovako..." Luka je histerisao još nekih 15min, onda je došao kod mm i rekao "Ajde, kako si ti dizao nekog klinca!" [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|